• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar 0.094 sonuc ....ilkkez sonunu 094 gordum hep 001 olurdu agrim var hala hala yerlesmemi var pembe leke varla.yok arasi bugunde beklicez adet gununu dedi doktor :KK43:
Canım artabilir değerin adet gününü bekle nedense bana olumlu geldi. 0. Küsüratlı çıkıp adet günü yükselenler var o yüzden adetten önce o şekilde çıkıyosa umut var bence :)

Iste sonuç ilkkez 095 gordum hep hcg 0.001 olurdu adet gunumu beklicez 6 gun var ve yerlesme lekesiyse bendeki pembe lekeler bugun gecmiş gibi kana gecmedimi bilmiyorum benim agrilarim sikayetlerim halsizligim bitmedi :KK43:

Eklentiler

• 20180819_155032.jpg
    20180819_155032.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 32
Canım artabilir değerin adet gününü bekle nedense bana olumlu geldi. 0. Küsüratlı çıkıp adet günü yükselenler var o yüzden adetten önce o şekilde çıkıyosa umut var bence :)
Insallah canim ilkkez 095 gordum insallah artar rabbime biraktim

Iste sonuç ilkkez 095 gordum hep hcg 0.001 olurdu adet gunumu beklicez 6 gun var ve yerlesme lekesiyse bendeki pembe lekeler bugun gecmiş gibi kana gecmedimi bilmiyorum benim agrilarim sikayetlerim halsizligim bitmedi :KK43:
Kkyı hatim ettim bu konuda ben yükselecek bence yerleşme kanaması 6 güne kadar olduysa mesela hcg salınımı yerleşmeden sonra başlıyor demekki geç döllenme var

Ben yumurtlamanın 2. Günü eşimin sperm testi için hastaneye gittim birlikte baya bekledik çok uyuyorum diye acilden baktıralım dedi eşim bende canım sıkıldı diye baktıralm dedim 0.60 çıkmıştı :KK53:

Kkyı hatim ettim bu konuda ben yükselecek bence yerleşme kanaması 6 güne kadar olduysa mesela hcg salınımı yerleşmeden sonra başlıyor demekki geç döllenme var
Daha yerlesme lekesiyse bugun varla yok arasi yok gibi gecti sanirim leke hemende kana gecmediyse bir umut daha kaliyor geriye adet gununu beklemek ilkkez 095 hep 001 olurdu bilmiyorum rabbbim dedigi olur uzgunum :(

Daha yerlesme lekesiyse bugun varla yok arasi yok gibi gecti sanirim leke hemende kana gecmediyse bir umut daha kaliyor geriye adet gununu beklemek ilkkez 095 hep 001 olurdu bilmiyorum rabbbim dedigi olur uzgunum :KK43:

Eklentiler

• 1C608985-B215-4E8B-A3CF-64916F645E8E.png
    1C608985-B215-4E8B-A3CF-64916F645E8E.png
    228,6 KB · Görüntüleme: 31
Herkese merhaba kizlar.
Malesef ki malesef regl oldum. Zaten yazmistim 1 gun laka negatifi gormustum ve umutlar yerlerde surunuyordu.
Suan tatildeyim donuste ozel doktora takibe baslayacagim.
Rabiacim beni yeni listeye eklersen sevinirim canim. 20 eylul.
Durmak pes etmek yok bu listede hamis olmayan kalmayacak.
Zafer inananlarindir.
Sevgiler

:cry::cry: hepisini okucam cok sagolun kizlar iyiki varsiniz moral oldunuz adwt gunumu beklicem rabbime kaldi gerisi agrilari cekip yatmaya devam :KK42:

Back