- 24 Temmuz 2016
- 4.231
- 4.199
- 83
Ay sende çıkmadı sanki benimde çkmıcak gibi hissttim kuzum şuanDemekki gecikecek. Ovulasyon testi alacağım gelecek ay insaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sende çıkmadı sanki benimde çkmıcak gibi hissttim kuzum şuanDemekki gecikecek. Ovulasyon testi alacağım gelecek ay insaallah
Hımm iyi maşallah kuzumm Allah bagışlasınBu ay iki bitecek inşaallah canım
Inşallah senin hayırlısıyla çıkar canim . Kaç aydır düşünüyorsun canimAy sende çıkmadı sanki benimde çkmıcak gibi hissttim kuzum şuan
Kuzum biz düşünmüyorduk benm de kızım 14 aylık bu ay iki kez korunmasız ilşki oldu oyuzden umudum yok pek canım kazara oldu diyelim ama suan heves ettk tutmazsa çalısmalara baslayablrz:)Inşallah senin hayırlısıyla çıkar canim . Kaç aydır düşünüyorsun canim
Ateş takibi yaptın mı balım?Ben kestirdim biraz:)
Yok onu yapmadım ama bugun dil altından ölçtüm 36.6 civarı çıktı sen yapıon mu balımAteş takibi yaptın mı balım?
Bende okula başlayana kadar düşünmüyordum sonra bir bebek aşkı geldi bu ayKuzum biz düşünmüyorduk benm de kızım 14 aylık bu ay iki kez korunmasız ilşki oldu oyuzden umudum yok pek canım kazara oldu diyelim ama suan heves ettk tutmazsa çalısmalara baslayablrz:)
Senin zamanı iyi bence canım dogana kadar 3 yasında olucak zaten Rabbim hayırlısın versin inşşBende okula başlayana kadar düşünmüyordum sonra bir bebek aşkı geldi bu ay
Benim adet sancısı gibi bisey geliyor adet olacağım galibaYok onu yapmadım ama bugun dil altından ölçtüm 36.6 civarı çıktı sen yapıon mu balım
Ben ovulasyondan 4 sonra öğrendim ateş takibini son 3 gündür yapıyorum sabah eşim 6.30 da işe gidiyor bende yataktan kalkmadan ölçtüm hep son 3 günlük şu şekildeYok onu yapmadım ama bugun dil altından ölçtüm 36.6 civarı çıktı sen yapıon mu balım
Inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olsunSenin zamanı iyi bence canım dogana kadar 3 yasında olucak zaten Rabbim hayırlısın versin inşş
Burdaki gebeler adet günü sancısıyla aynı olduğunu söylüyorlardı inşallah bebektir idrara geçmemiştirInşallah hepimiz hakkında hayırlısı olsun
Olablir canım hayırlısı diger aya inşşBenim adet
Benim adet sancısı gibi bisey geliyor adet olacağım galiba
son bat'ın olur inşaallah balım. bi 9 ay gelmesinCanım adet olmadım ama test yaptım çıkmadı başka aya umutlar
Amiinn kuzum inşaallah hayırlısıylaInsallahh canm ya her dk lavaboya gidip geldimi diye bakiliyorum normalde ilacla oluyorum tedavi goruyorum insallah tutar ...
Hımm anladım kuzum sanırsam regli günü düşüyormus dimi gebeysen yükseliıormusBen ovulasyondan 4 sonra öğrendim ateş takibini son 3 gündür yapıyorum sabah eşim 6.30 da işe gidiyor bende yataktan kalkmadan ölçtüm hep son 3 günlük şu şekilde
36.2
36.4
36.7
Adete 2 3 kala düşmeye başlıyorsa bebek yok ama sabit kalıyorsa bebiş var demekmiş canımHımm anladım kuzum sanırsam regli günü düşüyormus dimi gebeysen yükseliıormus
Anladım canısıAdete 2 3 kala düşmeye başlıyorsa bebek yok ama sabit kalıyorsa bebiş var demekmiş canım