• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iliski olmadiysa ne yerlesecek ki canim

Canım özür dilerim çok rahatsız ettim ama mide bulantim ve karin altında ağrım var. Psikolojik midir yoksa hamilelik riski var mıdır? Bazı konularda adet olduktan sonra risk yoktur diyor bazı konularda hamilelik olabilir diyor.

Eşim dün akşam kavga etmiş burnu şişmiş canım gece hastanedeydik sabahta adamı aramaya gitti çok ağır küfür etmiş herhalde anlatmıyor ama bu kadar sinirleneceği tek şey küfür olduğunu bildiğim için tahmin ediyorum... akşamda biz tartıştık çıktı gitti :KK43:
Yaaa çok üzüldüm canım ya Allah korumuş gene sende tartısmasaydın keske bak Allah korusun ya kötü şeyler olsaydı evinde tutmaya bak

Eşim dün akşam kavga etmiş burnu şişmiş canım gece hastanedeydik sabahta adamı aramaya gitti çok ağır küfür etmiş herhalde anlatmıyor ama bu kadar sinirleneceği tek şey küfür olduğunu bildiğim için tahmin ediyorum... akşamda biz tartıştık çıktı gitti :KK43:
Anaa kuzum yaa korkmussundur tabi kiyamam yaa tartisma buna baglimiydi olmasamiydi keske :( gecms olsn cnm uzuldmm

turko2727 turko2727 kuzumm yazdklarini okudmm insallah Rabbim hayirlara cikarsin durumunu kuzumm sen umidi kesme her ay farkli seyler yasiyrz bizde sasirdik artk vucudumuza..ama umitliym senden Rabbim buyuk..simdi nasilsin cnm devam ediyrmu agrilarn..eger gebeliktn degilse kotu bisi olmasn cnm insallah

Kuzum geçmiş olsun :( üzüldüm ya .

Şimdi nasılsınız :/

Back