- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 83
- 38
Iliski olmadiysa ne yerlesecek ki canimTeşekkür ederim. Adet olduktan sonra eşim il dışında olduğu için ilişkim olmadi. Gelen kahverengi akıntının yerleşme kanaması olma ihtimali var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iliski olmadiysa ne yerlesecek ki canimTeşekkür ederim. Adet olduktan sonra eşim il dışında olduğu için ilişkim olmadi. Gelen kahverengi akıntının yerleşme kanaması olma ihtimali var mi?
Iliski olmadiysa ne yerlesecek ki canim
oyy bitmiyor valla bu valiz işleri Allah kolaylık versin balım :)He anladmm yavrmm vala temizlik yaptm memelekete gitcez camasirdir valizdir oyy onlarla ugrastm
balım adetin gelmeden ümidini kaybetme lütfen. dur bakalım daha var.Kayip degilim kizlar ben burdayimda canim sikkin biliyorsunuz
Kan oyle cikti.peki benim 2 gun peceteye gelen pembe lekem neydi bugun beyaza döndü yerleme degilse neydi o hevesim kaçti
Iliski olmadiysa ne yerlesecek ki canim
İyiyim canım yatmadan önce son bi bakmaya geldim :)iyiyiz şükür kuzum diğerleri de kayıplarda Sen neler yapıyorsun canım :)
Hayırdır nolduKızlar ben bu gece ve gündüz çok kötü gün geçirdim o yüzden bakamadım
Eşim dün akşam kavga etmiş burnu şişmiş canım gece hastanedeydik sabahta adamı aramaya gitti çok ağır küfür etmiş herhalde anlatmıyor ama bu kadar sinirleneceği tek şey küfür olduğunu bildiğim için tahmin ediyorum... akşamda biz tartıştık çıktı gittiHayırdır noldu
E adet olmussunuz zaten, dollenme olmamis ki.Çok bunalttı bu konu beni aslında internette çok fazla bilgi var. Adet olduktan sonra yerleşme kanaması olabilir şeklinde. Bu yüzden bir türlü emin olamıyorum
E adet olmussunuz zaten, dollenme olmamis ki.
Ben mi anlamadim
Yaaa çok üzüldüm canım ya Allah korumuş gene sende tartısmasaydın keske bak Allah korusun ya kötü şeyler olsaydı evinde tutmaya bakEşim dün akşam kavga etmiş burnu şişmiş canım gece hastanedeydik sabahta adamı aramaya gitti çok ağır küfür etmiş herhalde anlatmıyor ama bu kadar sinirleneceği tek şey küfür olduğunu bildiğim için tahmin ediyorum... akşamda biz tartıştık çıktı gitti
Cok sukur cnmm Rabbim bizede nasip etsin insallah ne guzel yaa bi kiz bi oglan bikerede kurtulmus :) saglikla buyusunler Rabbim annesine babasina bagislasin insallahhİyiymiş kuzum çok şükür bi oğlu bi kızı oldu
Kiz bn hep telden giriym ya :) pc.im yk daha kolay her yerde yannda tel :))Nasılsınız minnoşlarım bilgisayarımda sorun var takip edemiyorum telden zor oluyor denk gelirsem okuyorum ama. Pek araya kaynak yapmakta istemiyorum :)) Nasıl gidiyor bakalım
Yavrmm nolduuu sanaaa kuzeninden dolayimiiKızlar ben bu gece ve gündüz çok kötü gün geçirdim o yüzden bakamadım
Anaa kuzum yaa korkmussundur tabi kiyamam yaa tartisma buna baglimiydi olmasamiydi keske gecms olsn cnm uzuldmmEşim dün akşam kavga etmiş burnu şişmiş canım gece hastanedeydik sabahta adamı aramaya gitti çok ağır küfür etmiş herhalde anlatmıyor ama bu kadar sinirleneceği tek şey küfür olduğunu bildiğim için tahmin ediyorum... akşamda biz tartıştık çıktı gitti
Kuzum geçmiş olsun üzüldüm ya .Eşim dün akşam kavga etmiş burnu şişmiş canım gece hastanedeydik sabahta adamı aramaya gitti çok ağır küfür etmiş herhalde anlatmıyor ama bu kadar sinirleneceği tek şey küfür olduğunu bildiğim için tahmin ediyorum... akşamda biz tartıştık çıktı gitti