Canım artabilir değerin adet gününü bekle nedense bana olumlu geldi. 0. Küsüratlı çıkıp adet günü yükselenler var o yüzden adetten önce o şekilde çıkıyosa umut var bence :)Kizlar 0.094 sonuc ....ilkkez sonunu 094 gordum hep 001 olurdu agrim var hala hala yerlesmemi var pembe leke varla.yok arasi bugunde beklicez adet gununu dedi doktor
ay inşallah beybim ya ağzından bal damlıyor...Maşaallah bayanlar hızınıza yetişemedim yahu 55 msjı tek tek okudum
turko2727 B blanche_ea _D_O_ @isis Ay-hal sizin bebişler ben burdayım diyor artıkın =))
_D_O_ canım @papatyam67 nin dediği gibi kesik süt gibi akıntı mantar yada enfeksiyon belirtisi olabilir.
turko2727 canım durumun kötüyse ambulansı ara inşaallah ciddi bir şey yoktur
Artıcak inşallah canımmKizlar 0.094 sonuc ....ilkkez sonunu 094 gordum hep 001 olurdu agrim var hala hala yerlesmemi var pembe leke varla.yok arasi bugunde beklicez adet gununu dedi doktor 6 gun var adete
Insallah canim ilkkez 095 gordum insallah artar rabbime biraktimCanım artabilir değerin adet gününü bekle nedense bana olumlu geldi. 0. Küsüratlı çıkıp adet günü yükselenler var o yüzden adetten önce o şekilde çıkıyosa umut var bence :)
Kkyı hatim ettim bu konuda ben yükselecek bence yerleşme kanaması 6 güne kadar olduysa mesela hcg salınımı yerleşmeden sonra başlıyor demekki geç döllenme varIste sonuç ilkkez 095 gordum hep hcg 0.001 olurdu adet gunumu beklicez 6 gun var ve yerlesme lekesiyse bendeki pembe lekeler bugun gecmiş gibi kana gecmedimi bilmiyorum benim agrilarim sikayetlerim halsizligim bitmedi
Insallah canim ilgin icin tesekkur ederimArtıcak inşallah canımm
Daha yerlesme lekesiyse bugun varla yok arasi yok gibi gecti sanirim leke hemende kana gecmediyse bir umut daha kaliyor geriye adet gununu beklemek ilkkez 095 hep 001 olurdu bilmiyorum rabbbim dedigi olur uzgunumKkyı hatim ettim bu konuda ben yükselecek bence yerleşme kanaması 6 güne kadar olduysa mesela hcg salınımı yerleşmeden sonra başlıyor demekki geç döllenme var
Insallah canim ilkkez 095 gordum insallah artar rabbime biraktim
Hamilesin kuzum sen bnceSag kasigim hala geriliyo agriyo adett belirtisi yok pembe lekem bile simdi krem rengine donmeye baslamişsonuc yine belli olmadi tam
Daha yerlesme lekesiyse bugun varla yok arasi yok gibi gecti sanirim leke hemende kana gecmediyse bir umut daha kaliyor geriye adet gununu beklemek ilkkez 095 hep 001 olurdu bilmiyorum rabbbim dedigi olur uzgunum
Hamilesin kuzum sen bnce
Sende iyi ki varsın kuzm boşuna üzme kendini artcak o değer olmasaydı 001 çıkardı bak yenş yerleşıot annesi az önce attıgım örneği okudun muduygulandim iyiki varsiniz artik gerisi rabbime kaldi
Benimde yumurtlamadan iki gün sonra 0.60 tı bişi ifade eder mi kiHamilesin kuzum sen bnce
Okucam simdi hepsini canimSende iyi ki varsın kuzm boşuna üzme kendini artcak o değer olmasaydı 001 çıkardı bak yenş yerleşıot annesi az önce attıgım örneği okudun mu
Seninkinden düşükmüş değerleri adet günü atrmıs baya kuzumhepisini okucam cok sagolun kizlar iyiki varsiniz moral oldunuz adwt gunumu beklicem rabbime kaldi gerisi agrilari cekip yatmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?