Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Konustuk canim dün..ben hala olmadm bu sabahta test yaptm cikmadi.. bakalim bir kac gun beklicem olmazsam bayram sonuna dogru tekrar yapicam test sol kasigimda da 5 6 gundur ara ara gelip giden sancim var..
İnşaallah geç döllenmedir canım, güzel haberlerle gel kuzum :)

Kizlar kani verdim 1 bucuk saat sonra cikicakmiş ama daha erken ya boyle agrim olmasa gelmezdim muayene olmadi suan tek kan alindi bilmiyorum ben 0.001 gormeye aliskinim
oyy canım ya, biz yüksek bir rakam bekliyoruz ümitliyiz inşaallah :)

Sagol canim hastanedeyim oturamiyorum bacagimda agri kasikta agri saati zor beklicem
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım umarım kist falan patlamamıştır iyiyi düşünelim iyi olsun

Hadii ayyy hadi inşallah kuzum senin ki benden önce bakalım nolcak sonuc
Ben pek kendimi gazlamak istemiyorum adet olunca çok üzülürüm diye. Yarın tatile çıkacağız bakalım zaman geçer en azından.

Insallah canim nedense daha erken diyee falan heveslenemiyorum yine 0 gorucem diye alistirdim kendimi ama bu ayki igneli tedavide cok cektim ben agrilarimdan halsizliklerimden uyku hepsini bosuna cektiysem uzulecegim gercekten dua edin bana
Duam seninle canımm inş güzel sonuçlar çıkar

Benimde kasiklarim özellikle sag kasıgim çok agriyor hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…