- 24 Temmuz 2016
- 4.231
- 4.199
- 83
Hadi ya bence hiç gerek yokmus buda bindalli gbi durmus:)Çok teşekkür ederim canım :) ama bunu gündüz giymiştim, kınalık farklı, akşam üzeri giymiştim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya bence hiç gerek yokmus buda bindalli gbi durmus:)Çok teşekkür ederim canım :) ama bunu gündüz giymiştim, kınalık farklı, akşam üzeri giymiştim :)
Neden olmasın balım valla süper olur yani çektirin bence :)Ne varmış kız halinde yaaa benin tüm düğün resimlerim açık oyuzden hiç koyamıyorum daha 8ay oldu kapanali :))benimkine diyorum kapalı gelinlik alayimda çekinelim başka emrin varmı Dio:))
Yok tatlım ama bayram boyunca annemgil ablamgil bizdeler demiştim ya gelcekler diye napcam bilmiyorum insallah ozamana yumurta catlar
Bizimki cektirmio işte canım:)aynen tatlım Adana sıcak olduğu için zaten hergunmu bikackez duşa girilio dikkat çekmez yani:))Neden olmasın balım valla süper olur yani çektirin bence :)
İnşaallah denk gelmez tatlım ya, zor oluyor çaktırmadan duşa gir falan
ahh o sıcakta bi de bana sor bunu kuzum çok ağırdı taşıyamıyordum valla videolarda suratım asık çıkmış hep gece kınada da hep sırıtıyorum, kaftan hafifti yaHadi ya bence hiç gerek yokmus buda bindalli gbi durmus:)
ahahhh bahane hazır balım terledim dersinBizimki cektirmio işte canım:)aynen tatlım Adana sıcak olduğu için zaten hergunmu bikackez duşa girilio dikkat çekmez yani:))
Ayy kıyamam dogrudur yaahh o sıcakta bi de bana sor bunu kuzum çok ağırdı taşıyamıyordum valla videolarda suratım asık çıkmış hep gece kınada da hep sırıtıyorum, kaftan hafifti ya
Aynen canım aşırı sıcak burası mecbur duşa girilio zaten normalde yumurtlama 21iahahhh bahane hazır balım terledim dersin
Takı merasimi çok sıkıcı ya:))kociş burda bunalımdaydıEki Görüntüle 2181075
tam da bayrama denk geliyor balım arefe günü değerlendirin mutlakaAynen canım aşırı sıcak burası mecbur duşa girilio zaten normalde yumurtlama 21i
Benim 15 eylül canım
Hakkaten çok sıkıcı kuzumTakı merasimi çok sıkıcı ya:))
Aynen canım Allah'tan annemgil 2.gubu burdalar nasipsetam da bayrama denk geliyor balım arefe günü değerlendirin mutlaka
Dünyanın parasını bayıldım dış çekime ama mecbur sandığa kalkacak :)Yok tatlım ben tüm resimleri kaldırdım yatak odamda var oraya da erkek girmio diye salonda vardı tablo onun yerinede hep kapalı resimlerimden cikarttim
aa tamam o zaman sıkıntı yok işte kuzum, rahatsınızAynen canım Allah'tan annemgil 2.gubu burdalar nasipse
İnşaallah canım benim bütün hasretler diner tez vakitte inşaallah :)Insallah olacak kizlar yapmayin etmeyin diye bagiriş cagiriş gececk gunleriniz :)
Benim kardeşim fotoğrafçı, beleşe çektirdimDünyanın parasını bayıldım dış çekime ama mecbur sandığa kalkacak :)
Aman boşver kuzum yatak odasında durur:)Dünyanın parasını bayıldım dış çekime ama mecbur sandığa kalkacak :)