Allah yardımcısı olsun inşallah kuzumKızlar kuzenim Doğuma girmiş dua edin olur mu o da çok sıkıntılı zamanlar geçirdi sonunda ikizi olcak inşaallah
Aynen kuzum ayy inşallah tutarda rüyada görmüşler ya umutluyum valla nebilim esimde Dio hemen tutmaz falan her seferinde heveslenio garibim negatif olunca uzuluoaa tamam o zaman sıkıntı yok işte kuzum, rahatsınız
Tutacak Allahın izniyle balım hiç strese sokmayın kendiniziAynen kuzum ayy inşallah tutarda rüyada görmüşler ya umutluyum valla nebilim esimde Dio hemen tutmaz falan her seferinde heveslenio garibim negatif olunca uzuluo
İnşallah tatlım hayırlısıyla insallahTutacak Allahın izniyle balım hiç strese sokmayın kendinizi
Yoldayim hastaneye gidiyorum vericem ama cikacagini zannetmiyorum adete 6 gun varturko2727 kan verdin mi canım
Biz gidip istanbulda çektirmiştik düğün klibi şusu busu hepsi çok güzel olmuştu ne güzel günlermiş kız ne çabuk geçti şimdi bebe telaşı :)Benim kardeşim fotoğrafçı, beleşe çektirdim
Çıkar kuzum kandaYoldayim hastaneye gidiyorum vericem ama cikacagini zannetmiyorum adete 6 gun var
erken gebelik testi bile 6 gün kala sonuç veriyor, kan testi hayli hayli sonuç verirYoldayim hastaneye gidiyorum vericem ama cikacagini zannetmiyorum adete 6 gun var
Kim görmüş rüyasında kızAynen kuzum ayy inşallah tutarda rüyada görmüşler ya umutluyum valla nebilim esimde Dio hemen tutmaz falan her seferinde heveslenio garibim negatif olunca uzuluo
hiç sorma canım hakkımızda hayırlısı olsun :)Biz gidip istanbulda çektirmiştik düğün klibi şusu busu hepsi çok güzel olmuştu ne güzel günlermiş kız ne çabuk geçti şimdi bebe telaşı :)
Canım eşimin dayısının kızı görmüş çokta konuşup gorusmeyiz nezaman denk gelirsek oda rüyasında beni görmüş hamileymisim erkek çocuğum oluomus gorumceme söylemiş yengeni gördüm diye hiçte aklımda yoktu dusunmuodum falan demisKim görmüş rüyasında kız
erken gebelik testi bile 6 gün kala sonuç veriyor, kan testi hayli hayli sonuç verir
Kizlar kani verdim 1 bucuk saat sonra cikicakmiş ama daha erken ya boyle agrim olmasa gelmezdim muayene olmadi suan tek kan alindi bilmiyorumÇıkar kuzum kanda
İçini ferah tut canım Allah ol derse her halükarda olur.Yeter ki sağlığımız sihhatimiz yerinde olsun her şeyin çaresi bulunur insallahKizlar kani verdim 1 bucuk saat sonra cikicakmiş ama daha erken ya boyle agrim olmasa gelmezdim muayene olmadi suan tek kan alindi bilmiyorumben 0.001 gormeye aliskinim
Yaaa kıyamam oyle düşünme bence hamilesinnKizlar kani verdim 1 bucuk saat sonra cikicakmiş ama daha erken ya boyle agrim olmasa gelmezdim muayene olmadi suan tek kan alindi bilmiyorumben 0.001 gormeye aliskinim
İçini ferah tut canım Allah ol derse her halükarda olur.Yeter ki sağlığımız sihhatimiz yerinde olsun her şeyin çaresi bulunur insallah
Insallah canim nedense daha erken diyee falan heveslenemiyorum yine 0 gorucem diye alistirdim kendimi ama bu ayki igneli tedavide cok cektim ben agrilarimdan halsizliklerimden uyku hepsini bosuna cektiysem uzulecegim gercekten dua edin banaYaaa kıyamam oyle düşünme bence hamilesinn
Benide kız kardeşim görmüş dün gece hayırlara çıkar inşallahCanım eşimin dayısının kızı görmüş çokta konuşup gorusmeyiz nezaman denk gelirsek oda rüyasında beni görmüş hamileymisim erkek çocuğum oluomus gorumceme söylemiş yengeni gördüm diye hiçte aklımda yoktu dusunmuodum falan demis
İnşallah hakkında en hayırlısı olur sakın stres yapma bebiş varsa etkilenmesin :) ağrın ne durumda?Insallah canim nedense daha erken diyee falan heveslenemiyorum yine 0 gorucem diye alistirdim kendimi ama bu ayki igneli tedavide cok cektim ben agrilarimdan halsizliklerimden uyku hepsini bosuna cektiysem uzulecegim gercekten dua edin bana
Döllenmeden 1 hafta sonra çıkmaya başlıyor değer canım senin 10. Gün müydü muhtemelen çıkar varsaEgerki hamileysem yerlesme lekeleri dun geldi hemen bugun gebeligin belli olacaginida sanmiyorum agrim cok olamsa bu kadar erken gelmezdim yine 0 cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?