• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzum ayy inşallah tutarda rüyada görmüşler ya umutluyum valla nebilim esimde Dio hemen tutmaz falan her seferinde heveslenio garibim negatif olunca uzuluo
Tutacak Allahın izniyle balım hiç strese sokmayın kendinizi ❤️❤️

Benim kardeşim fotoğrafçı, beleşe çektirdim :halay:
Biz gidip istanbulda çektirmiştik düğün klibi şusu busu hepsi çok güzel olmuştu ne güzel günlermiş kız ne çabuk geçti şimdi bebe telaşı :)

Aynen kuzum ayy inşallah tutarda rüyada görmüşler ya umutluyum valla nebilim esimde Dio hemen tutmaz falan her seferinde heveslenio garibim negatif olunca uzuluo
Kim görmüş rüyasında kız

Kim görmüş rüyasında kız
Canım eşimin dayısının kızı görmüş çokta konuşup gorusmeyiz nezaman denk gelirsek oda rüyasında beni görmüş hamileymisim erkek çocuğum oluomus gorumceme söylemiş yengeni gördüm diye hiçte aklımda yoktu dusunmuodum falan demis

Kizlar kani verdim 1 bucuk saat sonra cikicakmiş ama daha erken ya boyle agrim olmasa gelmezdim muayene olmadi suan tek kan alindi bilmiyorum :KK43: ben 0.001 gormeye aliskinim
İçini ferah tut canım Allah ol derse her halükarda olur.Yeter ki sağlığımız sihhatimiz yerinde olsun her şeyin çaresi bulunur insallah

İçini ferah tut canım Allah ol derse her halükarda olur.Yeter ki sağlığımız sihhatimiz yerinde olsun her şeyin çaresi bulunur insallah
Yaaa kıyamam oyle düşünme bence hamilesinn
Insallah canim nedense daha erken diyee falan heveslenemiyorum yine 0 gorucem diye alistirdim kendimi ama bu ayki igneli tedavide cok cektim ben agrilarimdan halsizliklerimden uyku hepsini bosuna cektiysem uzulecegim gercekten dua edin bana:KK43::olamaz:

Canım eşimin dayısının kızı görmüş çokta konuşup gorusmeyiz nezaman denk gelirsek oda rüyasında beni görmüş hamileymisim erkek çocuğum oluomus gorumceme söylemiş yengeni gördüm diye hiçte aklımda yoktu dusunmuodum falan demis
Benide kız kardeşim görmüş dün gece hayırlara çıkar inşallah ❤️❤️

Egerki hamileysem yerlesme lekeleri dun geldi hemen bugun gebeligin belli olacaginida sanmiyorum agrim cok olamsa bu kadar erken gelmezdim yine 0 cikacak :KK17::KK43::olamaz:

Insallah canim nedense daha erken diyee falan heveslenemiyorum yine 0 gorucem diye alistirdim kendimi ama bu ayki igneli tedavide cok cektim ben agrilarimdan halsizliklerimden uyku hepsini bosuna cektiysem uzulecegim gercekten dua edin bana:KK43::olamaz:
İnşallah hakkında en hayırlısı olur sakın stres yapma bebiş varsa etkilenmesin :) ağrın ne durumda?

Egerki hamileysem yerlesme lekeleri dun geldi hemen bugun gebeligin belli olacaginida sanmiyorum agrim cok olamsa bu kadar erken gelmezdim yine 0 cikacak :KK17::KK43::olamaz:
Döllenmeden 1 hafta sonra çıkmaya başlıyor değer canım senin 10. Gün müydü muhtemelen çıkar varsa

Back