Ay ben bugünün pazar olduğunu unutmuşumCanım elimde test yok ve bugun pazar:) yarın yapıcam inşallah bazen kasık agrım oluyor gidiyor canım ara ara geliyor
kayınvalidede nasıl çalışma yapacaksınız kuzum bana da tüyo ver :))İyiyim kuzucumm kayinvalidemlere gidicez bugün orda kalicaz çalışmalarda dün oldu gün aşırı devam edicez inşallah:)bı yandan temizlik uğraşıyorum
Maşaallah bayanlar hızınıza yetişemedim yahu 55 msjı tek tek okudum
turko2727 @blanche_ea _D_O_ isis Ay-hal sizin bebişler ben burdayım diyor artıkın =))
Pek umudum yok ama inşallah canım inşallah hayırlısı olsun
Kuzum dün çalışma yaptık ya bugün yapmicaz:))yrn zaten eve dönüyoruz:)oyuzden gidiyorum yoksa gitmem:)kayınvalidede nasıl çalışma yapacaksınız kuzum bana da tüyo ver :))
Devlet hastanesinin acilinde kan tahlili hemen cikiyormu adetin gecmemis diye ya bana baska igne falan yaparlarsa2 gün var canım sen de ihmal etme bence bi doktora görün bugün
Acile gidince çıkıyor canım gebelik riski var deyince iğne ilaç vs vermezlerDevlet hastanesinin acilinde kan tahlili hemen cikiyormu adetin gecmemis diye ya bana baska igne falan yaparlarsa
1 saatte çıkıyor sonuçlar canım, devlet yapıyor kan testiR4bi4 henuz daha evdeyim sakinler diye bekliyorum bugun kan tahlilinde cikarmi ki adete 6 gun var devlet hastanesi yakin bana acilinde orada kan hemen cikiyormu onuda bilmiyorum off
ha burda kalcaz deyince bayram boyu sandım kuzum :)Kuzum dün çalışma yaptık ya bugün yapmicaz:))yrn zaten eve dönüyoruz:)oyuzden gidiyorum yoksa gitmem:)
Ne varmış kız halinde yaaa benin tüm düğün resimlerim açık oyuzden hiç koyamıyorum daha 8ay oldu kapanali :))benimkine diyorum kapalı gelinlik alayimda çekinelim başka emrin varmı Dio:))şu tipime bakar mısınız geçen sene bugün, bu saatlerEki Görüntüle 2181065
:)) aa ne güzellAy ben bugünün pazar olduğunu unutmuşumGeçen sene bugün benim kınamdı
Yok tatlım ama bayram boyunca annemgil ablamgil bizdeler demiştim ya gelcekler diye napcam bilmiyorum insallah ozamana yumurta catlarha burda kalcaz deyince bayram boyu sandım kuzum :)
Çıkıyor ben geçen ay verdim bir saatte çıktıR4bi4 henuz daha evdeyim sakinler diye bekliyorum bugun kan tahlilinde cikarmi ki adete 6 gun var devlet hastanesi yakin bana acilinde orada kan hemen cikiyormu onuda bilmiyorum off
Kınalıgın çok güzelmiş kuzumşu tipime bakar mısınız geçen sene bugün, bu saatlerEki Görüntüle 2181065
Kına galiba çok tatlışşş bende kırmızı giymiştim :))şu tipime bakar mısınız geçen sene bugün, bu saatlerEki Görüntüle 2181065
Bende düşünüyorum kapanma olayını. Ama dış çekimi yaptırdım kocaman tablom var açık kullanmaz mıyım yinedeNe varmış kız halinde yaaa benin tüm düğün resimlerim açık oyuzden hiç koyamıyorum daha 8ay oldu kapanali :))benimkine diyorum kapalı gelinlik alayimda çekinelim başka emrin varmı Dio:))
Çok teşekkür ederim canım :) ama bunu gündüz giymiştim, kınalık farklı, akşam üzeri giymiştim :)Kınalıgın çok güzelmiş kuzum
Yok tatlım ben tüm resimleri kaldırdım yatak odamda var oraya da erkek girmio diye salonda vardı tablo onun yerinede hep kapalı resimlerimden cikarttimBende düşünüyorum kapanma olayını. Ama dış çekimi yaptırdım kocaman tablom var açık kullanmaz mıyım yinede
Kına günüydü balım :) takı merasimi vardu gündüzKına galiba çok tatlışşş bende kırmızı giymiştim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?