- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.029
- 133
Canım süt kesiği gibiyse enfeksiyon var diolarAkıntın var mı kuzucum senin? Süt kesiği gibi var bende
Canım süt kesiği gibiyse enfeksiyon var diolar
Yok kızlar daha geçen hafta doktorum smear idrar falan hepsini yaptı normal enfeksiyonum yok yanma kaşıntı falanda yok zaten doktorda önce onları sorguladı herşey normaldiEvet o mantar_D_O_
İnşallah kuzum yaaMaşaallah bayanlar hızınıza yetişemedim yahu 55 msjı tek tek okudum
turko2727 B blanche_ea _D_O_ isis Ay-hal sizin bebişler ben burdayım diyor artıkın =))
_D_O_ canım papatyam67 nin dediği gibi kesik süt gibi akıntı mantar yada enfeksiyon belirtisi olabilir.
turko2727 canım durumun kötüyse ambulansı ara inşaallah ciddi bir şey yoktur
İnşallah balım ya. Mantarım yok kuzum eminim doktorum mantar demek için kaşıntı şart dedi salı günü kontroldeydim hamilelik belirtisinde kaşıntılı olmaması gerekiyormuşMaşaallah bayanlar hızınıza yetişemedim yahu 55 msjı tek tek okudum
turko2727 B blanche_ea _D_O_ isis Ay-hal sizin bebişler ben burdayım diyor artıkın =))
_D_O_ canım papatyam67 nin dediği gibi kesik süt gibi akıntı mantar yada enfeksiyon belirtisi olabilir.
turko2727 canım durumun kötüyse ambulansı ara inşaallah ciddi bir şey yoktur
O zaman bunu güzel bir belirtiye yoralım kuzum inşaallah bebişin seninledir :)İnşallah balım ya. Mantarım yok kuzum eminim doktorum mantar demek için kaşıntı şart dedi salı günü kontroldeydim hamilelik belirtisinde kaşıntılı olmaması gerekiyormuş
Yaaaaa :))) emin olamıyorum kuzum ama
kız niye test yapmıyorsun sen :) var mı regl belirtisi canımİnşallah kuzum yaa
İçime kurt düştü neyseki doktorumun dediği gibiymiş :)O zaman bunu güzel bir belirtiye yoralım kuzum inşaallah bebişin seninledir :)
biz de aydınlanmış olduk balım :)İçime kurt düştü neyseki doktorumun dediği gibiymiş :)
Canım elimde test yok ve bugun pazar:) yarın yapıcam inşallah bazen kasık agrım oluyor gidiyor canım ara ara geliyorkız niye test yapmıyorsun sen :) var mı regl belirtisi canım
İyiyim kuzucumm kayinvalidemlere gidicez bugün orda kalicaz çalışmalarda dün oldu gün aşırı devam edicez inşallah:)bı yandan temizlik uğraşıyorumpapatyam67 sen nasılsın canım
2 gün var canım sen de ihmal etme bence bi doktora görün bugünAdet gunune kac gun var erkendir belki idrarda kimisi cok gec cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?