• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bebişiniz hayırlı olsun inşaallah sağ salim alın kucağınıza. Femarayı adetin kaçıncı günü başladınız ? Sorununuz neydi bende pko var.femarayı iki defa kullandım. Birinde yumurta oluştu ama tutmadı. Birinde de hamile kaldım dış gebelik oldu. İki kullanmamda da ne zaman başladım hatırlamıyorum. Birde belirtileriniz nelerdi. Bütün sayfaları okumadım
Canım merhaba Sebepsiz infertiliteydi bizimki adetin 5.günü kullanmaya başladım günde 2 kere. Daha önce de 2 kere kullandım ovitrelle ile. 2 veya 3 yumurta oluşmuştu. Gecen ay da femera ile aşılama yapıldı tutmadı. Bu ay 2.aşılamam yapılacaktı bir yumurta oluştuğu için şans az deri ve kendiliğinden oldu. Nasip canım.inşallah daim olur henüz çok yeni.

U Umithepvar Zeyah3917 Zeyah3917 kızlar regliniz gelmiş, üzüldüm yaa :KK61:
hep mi hüsran yaşıycaz biz ama ooff
o zaman duamızın şeklini hemen değiştiriyoruz, bu ay önce benim gelecek ay da sizler başta olmak üzere bekleyen her arkadaşımız mutlu haberi alır inşallahh :dua:
@elvin09 canım geçmiş olsun. münkünse başka doktorların da görüşünü al istersen. umuyorum çabucak, sorunsuzca halledersin de şifa olur..
bu arada hamişlik haberini alan anne adaylarımızı tebrik ederim :nazar: değerleriniz katlanarak artısın, keseyi ve kalp atışını da görün inşallah :dua:

Kuzummmmm yapma ama boyleeee bnmde bir gun gecikti diye ne hayaller kurdummm sorma neler gecmediki aklimdann..ama birakmadim kendimi diger aylara gore daha iyiyim hatta..ne bileyim diyrm ya bi rahatlik var..uzulme kuzum nasip bu ayda degilms umurlar eylule kaldi
Haklısın kuzum da yıkıldım bi anda görünce inatla testi de yaptım :):)

U Umithepvar Zeyah3917 Zeyah3917 kızlar regliniz gelmiş, üzüldüm yaa :KK61:
hep mi hüsran yaşıycaz biz ama ooff
o zaman duamızın şeklini hemen değiştiriyoruz, bu ay önce benim gelecek ay da sizler başta olmak üzere bekleyen her arkadaşımız mutlu haberi alır inşallahh :dua:
@elvin09 canım geçmiş olsun. münkünse başka doktorların da görüşünü al istersen. umuyorum çabucak, sorunsuzca halledersin de şifa olur..
bu arada hamişlik haberini alan anne adaylarımızı tebrik ederim :nazar: değerleriniz katlanarak artısın, keseyi ve kalp atışını da görün inşallah :dua:
Aminnn canım amin tez vakitte hayırlı güzel haberi alalım inşaallah :dua:hüsranlarımız sona ersin artık o kadar çok istiyorum ki hepimiz önce güzel haberi alalım sonra da doğumu konuşalım inşaallah :dua:

Canım merhaba Sebepsiz infertiliteydi bizimki adetin 5.günü kullanmaya başladım günde 2 kere. Daha önce de 2 kere kullandım ovitrelle ile. 2 veya 3 yumurta oluşmuştu. Gecen ay da femera ile aşılama yapıldı tutmadı. Bu ay 2.aşılamam yapılacaktı bir yumurta oluştuğu için şans az deri ve kendiliğinden oldu. Nasip canım.inşallah daim olur henüz çok yeni.
Anladım cevap verdiğiniz için teşekkürler. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

Insan engel olmaya calissa da içten ice umutlanıyor. Üzme kendini sağlığımız yerinde olsun yeter ki...
Bizim ilk denememizdi henüz doktora da gitmedik kontrol amaclı gitmek istiyorum.
Aynen canım normalde gecikmeyince daha çok ümitleniyor ama demek ki bundan sonra ümitlenmemek gerekiyo hiç bi şekilde ... git canım bütün testlerini yaptır mutlaka

Back