- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.498
- 498
Olur inşaallah balımKizlarr bugün benim beklenen adet tarihim simdilik bisey yok sadece goguslerimde hafif sizi var dua edin de tutsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur inşaallah balımKizlarr bugün benim beklenen adet tarihim simdilik bisey yok sadece goguslerimde hafif sizi var dua edin de tutsun
Canim test yapmadin mi yaa hadi insallah vardirKizlarr bugün benim beklenen adet tarihim simdilik bisey yok sadece goguslerimde hafif sizi var dua edin de tutsun
Selam canim internetim kotayi doldurugu icin hizı dusüyor bildirimi goruyorum ama okuyamiyorum yuklenmiyor sayfa wifi den bagalaninca ancak okuyabildim kendi actigim baslikta yazmistim adet oldugumu (mine8585 canım 3'dür sana soruyorum regl oldun mu diye. Girdiğin halde bildirim yapmıyorsun, üzgünüm listeden çıkarmak zorundayım.
Beni üzen şey kaç kere girdiğin halde bildirim yapma zahmetinde bulunmaman. Sellağlıklı evlatlar dilerim. iyi günler canım.
Tamam canım , bu son batın olur inşaallahSelam canim internetim kotayi doldurugu icin hizı dusüyor bildirimi goruyorum ama okuyamiyorum yuklenmiyor sayfa wifi den bagalaninca ancak okuyabildim kendi actigim baslikta yazmistim adet oldugumu (
Bat 14 eylül bugun doktora gittim hersey normal dedi strese girmeyin yeter dedi
Hepimizin insallah esim 4 ay sehir disinda ovulasyon donemindd isten izin alip gidicem artik yanina ( calisiyorum da nasil olacak bilmiyorumTamam canım , bu son batın olur inşaallah
bi şekilde mazeret izni alır gidersin canım, şimdiden kafana takma bunlarıHepimizin insallah esim 4 ay sehir disinda ovulasyon donemindd isten izin alip gidicem artik yanina ( calisiyorum da nasil olacak bilmiyorum
Ayy parktayiz ve bi anne bebisini emziriyo Allahim ne mucizevi ne huzur dolu bi an ya..
Allahim bana da bu topicteki butun arkadaslarima da hayirli zamanda nasip eyle..Amin
Bu ay icin aldim iznimi insalalh bu ay hamile kalirim hayirlisiylabi şekilde mazeret izni alır gidersin canım, şimdiden kafana takma bunları
Yaa hayr olsuun inşş gebeliktendir iyi bnde canım birgün kaldı bekliyorumSanci çekiyorum senden ne haber canim
Oglen vakti kasilmalarim.agrilarim.oldu simdi daha iyiyim sukur senin gunun bitmis ayy yarin testmi yapacaksin belirtilerim varmi guzel haberler verirsin insallah bize canimYaa hayr olsuun inşş gebeliktendir iyi bnde canım birgün kaldı bekliyorum
Yok canım yarın erken daha gecikirse yaparım heran gelcekmiş gibi his var kasık bel agrım oluyor ara ara uykum geliyor gündüz oyle canımOglen vakti kasilmalarim.agrilarim.oldu simdi daha iyiyim sukur senin gunun bitmis ayy yarin testmi yapacaksin belirtilerim varmi guzel haberler verirsin insallah bize canim
Emzirmek dunyanin en guzel duygusu 2 yil emzirdim rabbim sana da yasatsin insallahAyy parktayiz ve bi anne bebisini emziriyo Allahim ne mucizevi ne huzur dolu bi an ya..
Allahim bana da bu topicteki butun arkadaslarima da hayirli zamanda nasip eyle..Amin
Guzel belirtilerin var canim insallah olmazsinda gelir melegin :) benimde pembe lekem bugun adet sancilarim halsizilik uyku hepsi vardi simdi azcik daha iyiyim sanki benim.gunume 1 hafta varYok canım yarın erken daha gecikirse yaparım heran gelcekmiş gibi his var kasık bel agrım oluyor ara ara uykum geliyor gündüz oyle canım
Ah kuzum insallah hayirlara vesiledir gecms olsnn diyelim smdilikEvet canim bayram.geldi bayram sonrasini beklicem sanirim rabbim hayirlisini versin hic halimde yok hastaneye gidecek zaten yatiyorum sanciyla sagol canim
İnşalah güzell haberler alırız sendende canım senin belirtilr de güzel hayırlısı bakalım:)Guzel belirtilerin var canim insallah olmazsinda gelir melegin :) benimde pembe lekem bugun adet sancilarim halsizilik uyku hepsi vardi simdi azcik daha iyiyim sanki benim.gunume 1 hafta var
Kuzummmmm yapma ama boyleeee bnmde bir gun gecikti diye ne hayaller kurdummm sorma neler gecmediki aklimdann..ama birakmadim kendimi diger aylara gore daha iyiyim hatta..ne bileyim diyrm ya bi rahatlik var..uzulme kuzum nasip bu ayda degilms umurlar eylule kaldiAğlamaktan gözlerim şişti kapıldım istemeden galiba
insallah canim insallahhhOlur inşaallah balım