• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar diğer topikte geçen ay arkadaş hamiş kalan arkadaş adet sonrası direk başlayıp öyle tutturduğunu yazmıştı. Bende bu ay öyle denedim sonra eşimin vardiyası olsun benim işe girmem görüşemedik ve verimli ilişki hiç olmadı yumurtlamadan sonraki günlerde yani.. Denemek isteyen varsa bu şekilde deneyebilir ama Benim kafam biraz rahattı bununda etkisi olabilir.. O arkadaşa duacıyım ben. Belki bu şekilde tutturan olur önümüzdeki ay.. Tabi bu yazdıklarım ilk 14-15 gün yumurtlayanlarda daha verimli olur. Aklıma gelmişken yazayım dedim :)

Kizlar oglen cok sideetli kasilma adet sancisi cektim yattim simdi cok sukur iyiyim sakinledi neden okadar agridi bilemedim

mine8585 mine8585 canım 3'dür sana soruyorum regl oldun mu diye. Girdiğin halde bildirim yapmıyorsun, üzgünüm listeden çıkarmak zorundayım.

Beni üzen şey kaç kere girdiğin halde bildirim yapma zahmetinde bulunmaman. Sellağlıklı evlatlar dilerim. iyi günler canım.
Selam canim internetim kotayi doldurugu icin hizı dusüyor bildirimi goruyorum ama okuyamiyorum yuklenmiyor sayfa wifi den bagalaninca ancak okuyabildim kendi actigim baslikta yazmistim adet oldugumu :KK43:(
Bat 14 eylül bugun doktora gittim hersey normal dedi strese girmeyin yeter dedi

Selam canim internetim kotayi doldurugu icin hizı dusüyor bildirimi goruyorum ama okuyamiyorum yuklenmiyor sayfa wifi den bagalaninca ancak okuyabildim kendi actigim baslikta yazmistim adet oldugumu :KK43:(
Bat 14 eylül bugun doktora gittim hersey normal dedi strese girmeyin yeter dedi
Tamam canım , bu son batın olur inşaallah

Hepimizin insallah esim 4 ay sehir disinda ovulasyon donemindd isten izin alip gidicem artik yanina :KK43:( calisiyorum da nasil olacak bilmiyorum
bi şekilde mazeret izni alır gidersin canım, şimdiden kafana takma bunları ❤️

Oglen vakti kasilmalarim.agrilarim.oldu simdi daha iyiyim sukur senin gunun bitmis ayy yarin testmi yapacaksin belirtilerim varmi guzel haberler verirsin insallah bize canim
Yok canım yarın erken daha gecikirse yaparım heran gelcekmiş gibi his var kasık bel agrım oluyor ara ara uykum geliyor gündüz oyle canım

Yok canım yarın erken daha gecikirse yaparım heran gelcekmiş gibi his var kasık bel agrım oluyor ara ara uykum geliyor gündüz oyle canım
Guzel belirtilerin var canim insallah olmazsinda gelir melegin :) benimde pembe lekem bugun adet sancilarim halsizilik uyku hepsi vardi simdi azcik daha iyiyim sanki benim.gunume 1 hafta var

Guzel belirtilerin var canim insallah olmazsinda gelir melegin :) benimde pembe lekem bugun adet sancilarim halsizilik uyku hepsi vardi simdi azcik daha iyiyim sanki benim.gunume 1 hafta var
İnşalah güzell haberler alırız sendende canım senin belirtilr de güzel hayırlısı bakalım:)

Ağlamaktan gözlerim şişti kapıldım istemeden galiba
Kuzummmmm yapma ama boyleeee bnmde bir gun gecikti diye ne hayaller kurdummm sorma neler gecmediki aklimdann..ama birakmadim kendimi diger aylara gore daha iyiyim hatta..ne bileyim diyrm ya bi rahatlik var..uzulme kuzum nasip bu ayda degilms umurlar eylule kaldi

Back