• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk ay çok ağlamıştım bende hemde nasıl dökülüyodu istemsiz yemek yerken bile ağlıyodum :) herşeyin vakti var eşlerimiz sağolsun yeter. Ağlama dua et
İlk 3 ay bende öyleydim duruldum şimdi ama kapıldım istermsizce
Kızlar hangi ara yazdınız bana hiç bildirim gelmedi :)

Zeyah3917 Zeyah3917 lütfen üzme kendini dünyanın sonu değil ya
öyle kuzum tabi duygu boşalması oldu kaptırmışım kendimi

Sen ne kadar bekledin canım :)

Benim 3-4 aydır diyebilirim. Doğru zamanda olsun diye dua ettim hep. Çok üstüne düşmemiştim şimdiye kadar. Şuan belirtileri anlamak bile baya zor benim için ‍♀️ bi sürü yazı okudum bu konuda o yüzden değerlerin yüksek çıkması doğru işaret olmayabilir diye düşünüyorum. En azından aşamaları paylaşırsam belki okuyan biri faydalanır diye paylaşıyorum sizlerle :)
Regl gelmez inşallah ptesi günü, ama gelirse de umutsuzluk yok inşallah :)

Tabii ki canım.

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde “Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık” isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.”
Kuzum bende ilk hamileliğinde mubin duasını yapmıştım bı sonraki ay hamileydim bide 2ay öncesi soğan suyu kürü yapmistim

Nasıl oluyo canım istihare namazı hayırlı mı diye mi kılınıyo ?
Canım genelde onun için kılınıyor ama ben büyük dileklerim için kıldım hep kendimi bildim bileli ve çok şükür hep birebir çıktı. Mesela iş istiyordum bir üniversiteye atandığımı gördüm gerçekten atandım yıllar önce. Sonra eş için kıldım eşimi gördüm iki katlı bir evdeydik şuan gerçekten öyle bir evdeyiz :) o rüyamda bir kızım vardı 4 yaşlarında kız o yaştaykende evlatlık alıyordum şuan onu yaşamadım bilmiyorum.

Hergün meryem suresini okuyun kızlar ben okuduktan sonra sizler içinde ediyorum inşallah kabul oluverir.

Tabii ki canım.

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde “Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık” isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.”
Adet olursam yapmaya çalışırım inşallah çok sağol balım :anne:

Benim 3-4 aydır diyebilirim. Doğru zamanda olsun diye dua ettim hep. Çok üstüne düşmemiştim şimdiye kadar. Şuan belirtileri anlamak bile baya zor benim için ‍♀️ bi sürü yazı okudum bu konuda o yüzden değerlerin yüksek çıkması doğru işaret olmayabilir diye düşünüyorum. En azından aşamaları paylaşırsam belki okuyan biri faydalanır diye paylaşıyorum sizlerle :)
Regl gelmez inşallah ptesi günü, ama gelirse de umutsuzluk yok inşallah :)

Değerin çok normal kuzum :) dediğin gibi aşamaları bizimle paylaşman bizler için de faydalı olur :)

Kuzum bende ilk hamileliğinde mubin duasını yapmıştım bı sonraki ay hamileydim bide 2ay öncesi soğan suyu kürü yapmistim

Onu hiç denemedim kuzum usulünü araştırıp deneyeceğim kesin, Allah razı olsun bu güzel bilgi için :)

Değerin çok normal kuzum :) dediğin gibi aşamaları bizimle paylaşman bizler için de faydalı olur :)

Onu hiç denemedim kuzum usulünü araştırıp deneyeceğim kesin, Allah razı olsun bu güzel bilgi için :)
Rica ederim kuzum ne demek inşallah Rabbim nasip eder oda vesile olmuş olur

Hayır canım femara kullandım başka da ağrım yok :)
Merhabalar bebişiniz hayırlı olsun inşaallah sağ salim alın kucağınıza. Femarayı adetin kaçıncı günü başladınız ? Sorununuz neydi bende pko var.femarayı iki defa kullandım. Birinde yumurta oluştu ama tutmadı. Birinde de hamile kaldım dış gebelik oldu. İki kullanmamda da ne zaman başladım hatırlamıyorum. Birde belirtileriniz nelerdi. Bütün sayfaları okumadım

Canım genelde onun için kılınıyor ama ben büyük dileklerim için kıldım hep kendimi bildim bileli ve çok şükür hep birebir çıktı. Mesela iş istiyordum bir üniversiteye atandığımı gördüm gerçekten atandım yıllar önce. Sonra eş için kıldım eşimi gördüm iki katlı bir evdeydik şuan gerçekten öyle bir evdeyiz :) o rüyamda bir kızım vardı 4 yaşlarında kız o yaştaykende evlatlık alıyordum şuan onu yaşamadım bilmiyorum.

Hergün meryem suresini okuyun kızlar ben okuduktan sonra sizler içinde ediyorum inşallah kabul oluverir.
Anladım canım Allah en yakın zamanda sağlıkla hayırla nasip etsin inşaallah hepimize ben hiç kılmadım ama aklımda bulunsun sağolasın:)

Back