- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Kuzum kacinci gunuydu igneninInsallah canim lavaboya girdigimde peceteye gelenpembeler ve agri devam ediyor
Hadi saglikla al kucagina insallah cnm :)İyiym canım şükür su an sıkıntı yok dun beta hcg verdim katlanmış bayramdan sonra ultrason için gideceğim inşallah
Gonal f kullandim catlama ignesi yapilmafi kendiliginden catlamis doktor gerek gormedi bugun yumurtladigimin 11.gunu kontrollere gore haftaya adet gunumKuzum kacinci gunuydu ignenin
Anladm cnmm igne etkisi diyebilecegimiz birseyde yk bi iki gun daha bekleyip oyle git bnce kan icin bile ck erken diye dusunuyr...iinsallah hyirlara vesile olsn kuzuvcummmGonal f kullandim catlama ignesi yapilmafi kendiliginden catlamis doktor gerek gormedi bugun yumurtladigimin 11.gunu kontrollere gore haftaya adet gunum
Evet canim bayram.geldi bayram sonrasini beklicem sanirim rabbim hayirlisini versin hic halimde yok hastaneye gidecek zaten yatiyorum sanciyla sagol canimAnladm cnmm igne etkisi diyebilecegimiz birseyde yk bi iki gun daha bekleyip oyle git bnce kan icin bile ck erken diye dusunuyr...iinsallah hyirlara vesile olsn kuzuvcummm
Ağlamaktan gözlerim şişti kapıldım istemeden galibaAma ama ama ama yaaaaaa
İlk ay çok ağlamıştım bende hemde nasıl dökülüyodu istemsiz yemek yerken bile ağlıyodum :) herşeyin vakti var eşlerimiz sağolsun yeter. Ağlama dua etAğlamaktan gözlerim şişti kapıldım istemeden galiba
Ayy canim kiyamam yaaAğlamaktan gözlerim şişti kapıldım istemeden galiba
Sağlıkla kucağına al inşaallah balım :)Hanımlar, bayram tatili il dışında olacağız diye dün kan testi yaptırdım. Regle 3 gün kala (adet dönüm 25) hcg 42 çıktı. Bakalım artacak mı.. Adet günüm de geçmedi tabi henüz. Bide doktora da danışma fırsatım olmadı. Bayram dönüşü doktora görünürüm inşallah.. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. Güncelleme paylaşayım istedim :)
Sevgiler <3
ben kılmadım canım ama kuvvetli bir yöntemini öğrendim reglim bitsin onu yapacağım kısmetseAranızda bebek için istihare kılan var mı?
Bizlede paylaşabilir misin bebisim? Özelden de yazabilirsin şuan çok ihtiyacım var bu tür bişeye ruhum daralıyo hafifleyim istiyorumben kılmadım canım ama kuvvetli bir yöntemini öğrendim reglim bitsin onu yapacağım kısmetse
Tabii ki canım.Bizlede paylaşabilir misin bebisim? Özelden de yazabilirsin şuan çok ihtiyacım var bu tür bişeye ruhum daralıyo hafifleyim istiyorum
Sağlıkla kucağına al inşaallah balım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?