Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gonal f kullandim catlama ignesi yapilmafi kendiliginden catlamis doktor gerek gormedi bugun yumurtladigimin 11.gunu kontrollere gore haftaya adet gunum
Anladm cnmm igne etkisi diyebilecegimiz birseyde yk bi iki gun daha bekleyip oyle git bnce kan icin bile ck erken diye dusunuyr...iinsallah hyirlara vesile olsn kuzuvcummm

Anladm cnmm igne etkisi diyebilecegimiz birseyde yk bi iki gun daha bekleyip oyle git bnce kan icin bile ck erken diye dusunuyr...iinsallah hyirlara vesile olsn kuzuvcummm
Evet canim bayram.geldi bayram sonrasini beklicem sanirim rabbim hayirlisini versin hic halimde yok hastaneye gidecek zaten yatiyorum sanciyla sagol canim

Ağlamaktan gözlerim şişti kapıldım istemeden galiba
İlk ay çok ağlamıştım bende hemde nasıl dökülüyodu istemsiz yemek yerken bile ağlıyodum :) herşeyin vakti var eşlerimiz sağolsun yeter. Ağlama dua et

Aranızda bebek için istihare kılan var mı?

Hanımlar, bayram tatili il dışında olacağız diye dün kan testi yaptırdım. Regle 3 gün kala (adet dönüm 25) hcg 42 çıktı. Bakalım artacak mı.. Adet günüm de geçmedi tabi henüz. Bide doktora da danışma fırsatım olmadı. Bayram dönüşü doktora görünürüm inşallah.. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. Güncelleme paylaşayım istedim :)

Sevgiler <3

Sağlıkla kucağına al inşaallah balım :)

Kızlar hangi ara yazdınız bana hiç bildirim gelmedi :)

Zeyah3917 lütfen üzme kendini dünyanın sonu değil ya

ben kılmadım canım ama kuvvetli bir yöntemini öğrendim reglim bitsin onu yapacağım kısmetse
Bizlede paylaşabilir misin bebisim? Özelden de yazabilirsin şuan çok ihtiyacım var bu tür bişeye ruhum daralıyo hafifleyim istiyorum

Bizlede paylaşabilir misin bebisim? Özelden de yazabilirsin şuan çok ihtiyacım var bu tür bişeye ruhum daralıyo hafifleyim istiyorum
Tabii ki canım.

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde “Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık” isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.”

Kizlaaaar napiosunuz bakım sabahtandir temizlik yapıyorum ya valla bitmeyen temizlik yapmislar(yeni hamiş haberleri varmii acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…