Sen ne kadar bekledin canım :)Amin. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :) aldığımız olumsuz sonuçlarda da isyana sürüklenmeden hep şükretmeyi nasip etsin.
İlk 3 ay bende öyleydim duruldum şimdi ama kapıldım istermsizceİlk ay çok ağlamıştım bende hemde nasıl dökülüyodu istemsiz yemek yerken bile ağlıyodum :) herşeyin vakti var eşlerimiz sağolsun yeter. Ağlama dua et
öyle kuzum tabi duygu boşalması oldu kaptırmışım kendimiKızlar hangi ara yazdınız bana hiç bildirim gelmedi :)
Zeyah3917 lütfen üzme kendini dünyanın sonu değil ya
Nasıl oluyo canım istihare namazı hayırlı mı diye mi kılınıyo ?Aranızda bebek için istihare kılan var mı?
Duygu boşalması yaşadım galiba canımAyy canim kiyamam yaa
Bende seni merak ediyordum canım hayırlısı kuzum bidahaki aya inşallah hamiş olursunEvet kızlar 3 gün rötarlı bi şekilde bugün geldi regl
Amin canım Allah hepimize nasip etsinBende seni merak ediyordum canım hayırlısı kuzum bidahaki aya inşallah hamiş olursun
Amin kuzum insallahAmin canım Allah hepimize nasip etsin
Sen ne kadar bekledin canım :)
Kuzum bende ilk hamileliğinde mubin duasını yapmıştım bı sonraki ay hamileydim bide 2ay öncesi soğan suyu kürü yapmistimTabii ki canım.
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde “Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık” isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.”
Canım genelde onun için kılınıyor ama ben büyük dileklerim için kıldım hep kendimi bildim bileli ve çok şükür hep birebir çıktı. Mesela iş istiyordum bir üniversiteye atandığımı gördüm gerçekten atandım yıllar önce. Sonra eş için kıldım eşimi gördüm iki katlı bir evdeydik şuan gerçekten öyle bir evdeyiz :) o rüyamda bir kızım vardı 4 yaşlarında kız o yaştaykende evlatlık alıyordum şuan onu yaşamadım bilmiyorum.Nasıl oluyo canım istihare namazı hayırlı mı diye mi kılınıyo ?
Adet olursam yapmaya çalışırım inşallah çok sağol balımTabii ki canım.
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde “Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık” isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.”
Benim 3-4 aydır diyebilirim. Doğru zamanda olsun diye dua ettim hep. Çok üstüne düşmemiştim şimdiye kadar. Şuan belirtileri anlamak bile baya zor benim için bi sürü yazı okudum bu konuda o yüzden değerlerin yüksek çıkması doğru işaret olmayabilir diye düşünüyorum. En azından aşamaları paylaşırsam belki okuyan biri faydalanır diye paylaşıyorum sizlerle :)
Regl gelmez inşallah ptesi günü, ama gelirse de umutsuzluk yok inşallah :)
Kuzum bende ilk hamileliğinde mubin duasını yapmıştım bı sonraki ay hamileydim bide 2ay öncesi soğan suyu kürü yapmistim
Faydasını görmen duasıyla canımAdet olursam yapmaya çalışırım inşallah çok sağol balım
Rica ederim kuzum ne demek inşallah Rabbim nasip eder oda vesile olmuş olurDeğerin çok normal kuzum :) dediğin gibi aşamaları bizimle paylaşman bizler için de faydalı olur :)
Onu hiç denemedim kuzum usulünü araştırıp deneyeceğim kesin, Allah razı olsun bu güzel bilgi için :)
İnşaallah canım benim Allah razı olsun :)Rica ederim kuzum ne demek inşallah Rabbim nasip eder oda vesile olmuş olur
Merhabalar bebişiniz hayırlı olsun inşaallah sağ salim alın kucağınıza. Femarayı adetin kaçıncı günü başladınız ? Sorununuz neydi bende pko var.femarayı iki defa kullandım. Birinde yumurta oluştu ama tutmadı. Birinde de hamile kaldım dış gebelik oldu. İki kullanmamda da ne zaman başladım hatırlamıyorum. Birde belirtileriniz nelerdi. Bütün sayfaları okumadımHayır canım femara kullandım başka da ağrım yok :)
olmadim valla, benim de acik kahve ara ara geliyor; doktor da adet icin erken dedi bakalim neler olacak.Adetmi oldun canim bende bu sabahta sadece peceteye gelen pembe leker var benim adetimede 1 hafta var endiselensem mi sevinsem mi bilemedim 2 gundur
Canim yaa oylemi ayy simdi iyce merak ettim ikimizin durumunuda bugun kasilmalarim oldu simdi sakinledi birazolmadim valla, benim de acik kahve ara ara geliyor; doktor da adet icin erken dedi bakalim neler olacak.
Anladım canım Allah en yakın zamanda sağlıkla hayırla nasip etsin inşaallah hepimize ben hiç kılmadım ama aklımda bulunsun sağolasın:)Canım genelde onun için kılınıyor ama ben büyük dileklerim için kıldım hep kendimi bildim bileli ve çok şükür hep birebir çıktı. Mesela iş istiyordum bir üniversiteye atandığımı gördüm gerçekten atandım yıllar önce. Sonra eş için kıldım eşimi gördüm iki katlı bir evdeydik şuan gerçekten öyle bir evdeyiz :) o rüyamda bir kızım vardı 4 yaşlarında kız o yaştaykende evlatlık alıyordum şuan onu yaşamadım bilmiyorum.
Hergün meryem suresini okuyun kızlar ben okuduktan sonra sizler içinde ediyorum inşallah kabul oluverir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?