İdrarda çıkmayadabilir kan vermen en kesin sonuçtur canım inşallah vardır acile gidebilirsin bence adetin normal kanamalı mıydı kaç gün sürdü?
Normal değerin folik asit kullanabilirsin yada omega 3
niye inat ediyosun kız ağrım yok desen anlarımda kist patlamış falanda olabilir kan ver raahatla derim ben
Normal kanama olduysa o ilişkiden olma ihtimali çok az tabi adet günlerinde yumurtluyorsan bir ihtimal. Sonraki ilişkiden olmuş olabilir yerleşme kanaması döllenmeden 6-12 günler arası oluyor. Yine ne desek havada kalır sen en iyisi sabah erken gebelik yada kaset test yap şüphen devam ederse kan ver sabredebilirsen batı bekle ama dikkat et kendine canım ilaç falan almaAdetim kanamalıydı. 3-4 gün sürdü. Önceki aylara göre hatta daha iyiydi.
Oy kuzum Rabbim buyukk insallah guzel dusuncelerin icin tskr ederm bekleyip goruce kuzucumBence böyle düşünme benim içime doğuyo senin doğal yolla hamile kalacağın inşaallah da doğru doğuyodur kuzum olcak inşaallah inancımızı kaybetmiyoruz Ümit kesmiyoruz canım
Insallah yavrmm hayirlisi bakalimm eylulde gelir bizmde mucizelerimiz insallahbir dahaki aya gelmez artık hayırlısıyla kuzum :) hiç bozma moralini :)
Ywni uyandm soklardaym hayatta bu kdr uyuyamazdm :))))ahahhhAllah iyiliğini versin senin kuzum güldürdün Oh mışıl mışıl bir uyku çek, sabaha bomba gibi olursun :)
Kesinlikle içimde güzel hisler var balımInsallah yavrmm hayirlisi bakalimm eylulde gelir bizmde mucizelerimiz insallah
yorulunca uyku bi tatlı geliyor sorma balım :)Ywni uyandm soklardaym hayatta bu kdr uyuyamazdm :))))
Kuzum yaa icten ice dusunuyrm engel olamiyrm yaa..Rabbm buyuk olucak insallah inaniyrm bnnAh kuzum böyle dedikçe strese sokuyorsun kendiniiii. Bende öyle düşünmeye başlamıştım artık inan ki. Bol bol dua et kuzum benim ama ümitsizliğe kapılma lütfen. Olumlama yap hiiiç olmayacak deme kimse alınmasın ama gebeliğini 4 gözle beklediklerimin başını çekiyorsun. İnşallah vaktini bilip gelecek miniğin
Günaydın canım hadi bakalım gelmişiz nerdeyse geri sayımın sonuna
Sevindm kuzumm sukur atlattinyok kuzum bi damla oda pembe akıntı
Yirimm snn guzl hislerinii beeenn :)Kesinlikle içimde güzel hisler var balım
Ahh kizum ayni kocadan bndede varr ya takmiyolar y ictn ice kendilerini mahvediyolar cozemedimBenim lekelenmeler olmaya başladı, yarın kesin adet olurum, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum, kocamın yine umrunda değil...
Amiiin canım etmez olur muyum dua. herkesin sağlıklı gebelikleri olur inşalllahh. Bende iyiyim kuzum Değerime güzel dedi ama kese işi bayram sonrasına kaldı merak ve heyecanla bekliyorum günler çabuk geçsin diye :)Kuzum yaa icten ice dusunuyrm engel olamiyrm yaa..Rabbm buyuk olucak insallah inaniyrm bnnAllah razi olsn cnm benmm sende bnm icin oyleydin inankii simdi sayili kisiler kaldi insallah olucakkk insallahhh...dua ediyrm sende et insallah hamislerimizdn olarak :)
Sen naptin kuzucuk nasil gidiyr bakalm :)
Guzel haberlrrini alalim insallahAdetmi oldun canim bende bu sabahta sadece peceteye gelen pembe leker var benim adetimede 1 hafta var endiselensem mi sevinsem mi bilemedim 2 gundur
Ayy gecmez smdi sana gunlerr kiyamam yavruma kalp atusuyla birlikte olursa super olur bekledigine kat kat deger insallah cnm bnmmm saglikla al kucagina insallahh o gunleride gorelimAmiiin canım etmez olur muyum dua. herkesin sağlıklı gebelikleri olur inşalllahh. Bende iyiyim kuzum Değerime güzel dedi ama kese işi bayram sonrasına kaldı merak ve heyecanla bekliyorum günler çabuk geçsin diye :)
Sağol kuzum inşallahhAyy gecmez smdi sana gunlerr kiyamam yavruma kalp atusuyla birlikte olursa super olur bekledigine kat kat deger insallah cnm bnmmm saglikla al kucagina insallahh o gunleride gorelim
Eyvahlar olsnnnnnn sonrasiiiiiiiiiiiYaa hamile olduğunu soylemezsen boyle olur işte:)) esim sabah ekmek almaya gitti. Ordan gitmis eczaneye. Bak sana ne aldim dedi. Uzatti gebelik testiadetin geciktiya hadi bebegimizi kutlayalim diyor
Insallah canim lavaboya girdigimde peceteye gelenGuzel haberlrrini alalim insallah
utandım valla :)Yirimm snn guzl hislerinii beeenn :)
Ama ama ama ama yaaaaaaEvet kızlar 3 gün rötarlı bi şekilde bugün geldi regl
Cnm sanirim 2 ve ustu olmasi gerekiyrdu diye hatirliyrmYa bu amh değerinin kaç olması gerekiyor ? Ben yaptırdım bugün aldım sonuçları 1.26 nasıl sizce hiç anlamıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?