Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Adetim kanamalıydı. 3-4 gün sürdü. Önceki aylara göre hatta daha iyiydi.

Adetim kanamalıydı. 3-4 gün sürdü. Önceki aylara göre hatta daha iyiydi.
Normal kanama olduysa o ilişkiden olma ihtimali çok az tabi adet günlerinde yumurtluyorsan bir ihtimal. Sonraki ilişkiden olmuş olabilir yerleşme kanaması döllenmeden 6-12 günler arası oluyor. Yine ne desek havada kalır sen en iyisi sabah erken gebelik yada kaset test yap şüphen devam ederse kan ver sabredebilirsen batı bekle ama dikkat et kendine canım ilaç falan alma

Kuzum yaa icten ice dusunuyrm engel olamiyrm yaa..Rabbm buyuk olucak insallah inaniyrm bnn Allah razi olsn cnm benmm sende bnm icin oyleydin inankii simdi sayili kisiler kaldi insallah olucakkk insallahhh...dua ediyrm sende et insallah hamislerimizdn olarak :)
Sen naptin kuzucuk nasil gidiyr bakalm :)

Amiiin canım etmez olur muyum dua. herkesin sağlıklı gebelikleri olur inşalllahh. Bende iyiyim kuzum Değerime güzel dedi ama kese işi bayram sonrasına kaldı merak ve heyecanla bekliyorum günler çabuk geçsin diye :)

Ayy gecmez smdi sana gunlerr kiyamam yavruma kalp atusuyla birlikte olursa super olur bekledigine kat kat deger insallah cnm bnmmm saglikla al kucagina insallahh o gunleride gorelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…