- 26 Mart 2018
- 3.083
- 3.983
- 83
Gerçekten mi :):)Mamağa geliyorum valla kuzum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten mi :):)Mamağa geliyorum valla kuzum :)
Canım doktora gidebilirsin ama yüksek ihtimalle yumurtan çatlamış. Olgun ve güzel yumurtalar çatlayınca lekelenme yapıyor değerlendir leken olduğu günleri.Ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. O yüzden tedirgin oldum. Üstüne görme olabilir mi
Sen git bir acile kan ver hayatım iğnenin etkisi geçtiyse. Kendi doktoruna da varsa gidersin yoksa beklersin ihmal etme lütfen_D_O_ Daha haftaya cumartesi adet gunum doktora mesaj attim donemdi daha bana hemen gel derdi belkide adet gununu bekle diyecektir bilmiyorum dun leke vardi sanci yoktu bugunde sadece silince var ama sancida var
Canım doktora gidebilirsin ama yüksek ihtimalle yumurtan çatlamış. Olgun ve güzel yumurtalar çatlayınca lekelenme yapıyor değerlendir leken olduğu günleri.
Sen git bir acile kan ver hayatım iğnenin etkisi geçtiyse. Kendi doktoruna da varsa gidersin yoksa beklersin ihmal etme lütfen
Herkese gunaydin kizlar benim bu sabah lavaboda yinr peceteye pembe leke geldi adetim haftaya cumartesi asla.erken adet olmam dupaston verdi doktor daha o bitince birkac gun gecince olurum daha o bile 4 gunluk hapim var ne dusunecegimi sasirdim ama kan rengi degil hafifte kasilma var kasikta ama cok hafif
Evet kızlar 3 gün rötarlı bi şekilde bugün geldi regl
Ya bu amh değerinin kaç olması gerekiyor ? Ben yaptırdım bugün aldım sonuçları 1.26 nasıl sizce hiç anlamıyorum .
İyiym canım şükür su an sıkıntı yok dun beta hcg verdim katlanmış bayramdan sonra ultrason için gideceğim inşallahB bibliyofil_k naptın canım ,
çok şükür balım, kaç olmuş değerİyiym canım şükür su an sıkıntı yok dun beta hcg verdim katlanmış bayramdan sonra ultrason için gideceğim inşallah
Hayirli sabahlar canim şuan leke cok az silince bile zor bulasiyor ama.bugun adet sancisi cekiyorum insallah dedigin gibidir hem korkuyorum hem umutlaniyorum ne dusunecegimi.bende bilemedim tahlilede daha erken cunku 1 hafta var adeteHayırlı sabahlar hatunlar :)
İdrarda çıkmayadabilir kan vermen en kesin sonuçtur canım inşallah vardır acile gidebilirsin bence adetin normal kanamalı mıydı kaç gün sürdü?Lekelenme 3-4 gun once oldu. Idrar testi yaparsam kesin sonuç çıkar mi? Lekelenmem 3-4 damla oldu. Iç çamaşırımda görünce fark ettim zaten.
Normal değerin folik asit kullanabilirsin yada omega 3Ya bu amh değerinin kaç olması gerekiyor ? Ben yaptırdım bugün aldım sonuçları 1.26 nasıl sizce hiç anlamıyorum .
niye inat ediyosun kız ağrım yok desen anlarımda kist patlamış falanda olabilir kan ver raahatla derim benAgrim artti leke yok denecek kadar azaldi gibi bilmiyorum gitsem mi off
Adet sancisi cekiyorum resmen yyatiyorum hastaneye gitmedim bilmiyorum lekede cok zor bulasiyor peceteye bekliyorum sanci var hastaneye gidesim yok pazartesi evde tahlil yapayim 1 hafta var adete canim aklim acayip karistiKuzum hastaneye koşsana niye bekliyorsun
İnşaallah sağlık olur kuzumof yaa ben de bi heyecan koştum buraya :/ Sağlık olsun kuzum
Aminnn inşallahh hepimizin canımHadi bakalim insallah hayirli haberle sonuçlanir canim :)
kanda çıkar kuzum 3 yada 5 illa çıkar. bence git derim biHayirli sabahlar canim şuan leke cok az silince bile zor bulasiyor ama.bugun adet sancisi cekiyorum insallah dedigin gibidir hem korkuyorum hem umutlaniyorum ne dusunecegimi.bende bilemedim tahlilede daha erken cunku 1 hafta var adete
57ydi 163 oldu kuzum inşallah daha da artarçok şükür balım, kaç olmuş değer
bereketli olsun balım artacak inşaallah :)57ydi 163 oldu kuzum inşallah daha da artar