Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Himmm niye ki en son kontrole ne zmn gitmiştin cnm herşey yolundadr insAllah
Kuzum dün gittim hersey yolunda bebito asagı inmis

İyiyim canım aynen devam sen nasılsın.
Ben de idare eder kuzum ev taşıyorum

Canım şükürler olsun iyiyim, aralıkta hsg çektirdim temiz çıktı ama henüz bişey yok. Sen nasılsın?
Canımm son durumlar nasıl seni çok merak ediyorum :) inşallah herşey istediğin gibi olur

R4bi4 kuzu napiysn nasil gidiyr mutlu sona yaklasmissiniz elhamdulillah
Balımm sen nasılsın oğluş napar

Allah kolaylık versin canım :)

Canımm son durumlar nasıl seni çok merak ediyorum :) inşallah herşey istediğin gibi

canım gözlerim dolu dolu oluyor senin bebek takvimini gördükçe mutluluktan Ben kalamadım henüz hsg temiz, kist çok küçük engel yok, eşinin değerleri normal dediler ama henüz kalamadım, nasip diyorum Dualarındayım biliyorum

Oo hadi insallah bnde 14. Haftada ogrenmistim kordon elindeydi rahat anlasilmisti Rabbim saglikla gonlune gore versin insallah pzt unutmazsan burayada yaz merak :)) masallah sipaya en rahat ve guvende oldufu yerde keyfi yerindedir tabi :)

Kullandiklariniz sifa ve vesile olsun insallah kuzumm guzel haberlerini bekledilerimdensin hadi listem azalsin insallah

Kiz gene ne ev tasimasii oyy bu halinlee..dikkat et kendineee..cok sistinmi bakim :))
Biz iyiyiz elhamdulillah kuzum..erkn dogmasina ragmen toparladik cok sukur bi sikintimz yk simdilik

Oo hadi insallah bnde 14. Haftada ogrenmistim kordon elindeydi rahat anlasilmisti Rabbim saglikla gonlune gore versin insallah pzt unutmazsan burayada yaz merak :)) masallah sipaya en rahat ve guvende oldufu yerde keyfi yerindedir tabi :)
Sende erken öğrenmişsn ne güzel bklm hayırlısı canım hangisi hakkımızda hayırlı ise o olsun insAllah haber veririm tabiki

Hadi hayırlısı cnm doğum ne zmn diyor doktor
Sağolasın kuzum nisanın 3. Haftası dedi ama bilmiyorum valla heyecanlıyım :)

Etmez olur muyum canım, hepimiz çok uğraştık didindik. Rabbim mükafatını verir senin de ama hiç stres yapma bak en büyük etken o kuzum, dualarım seninle
Kiz gene ne ev tasimasii oyy bu halinlee..dikkat et kendineee..cok sistinmi bakim :))
Biz iyiyiz elhamdulillah kuzum..erkn dogmasina ragmen toparladik cok sukur bi sikintimz yk simdilik
Eşim rahat durmuyor ha bire tayin istiyor çiçeğim :) Hamdolsun kuzum daha iyi olur inşallah
Ben bu kadar şiştim topitop

Etmez olur muyum canım, hepimiz çok uğraştık didindik. Rabbim mükafatını verir senin de ama hiç stres yapma bak en büyük etken o kuzum, dualarım seninle ❤
elimde değil ki kuzum, etmiyorum desem de her ay regl olduğumda büyük hayal kırıklığı yaşıyorum...

Ay aklima dusmustun, bir bakayim dedim. 34 haftalik hamile, masallah sana; kucagina almak da nasip olsun :)
Benim ikizler de 6 aylik oldu; hey gidi hey.

Ay aklima dusmustun, bir bakayim dedim. 34 haftalik hamile, masallah sana; kucagina almak da nasip olsun :)
Benim ikizler de 6 aylik oldu; hey gidi hey.
Merhaba canım nasılsın :) Hadi ya maşallah o kadar oldu mu :)
Gerçekten çok çabuk geçiyor zaman. Allah hayırlı uzun ömür versin miniklere, darısı olmayanlara inşaallah :)
Bizi bizden başkası anlamaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…