Rabia’ya sormuşsun ama, içimden geldi yazmak. İnşallah en kısa zamanda senin de papatyan açacak, ümidini hiç kaybetme.
Yaaa çok teşekkür ederim, çok çaresizim ümidimi kaybetmek üzereyim, gerçekten buna çok ihtiyacım vardı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabia’ya sormuşsun ama, içimden geldi yazmak. İnşallah en kısa zamanda senin de papatyan açacak, ümidini hiç kaybetme.
Açaçak kuzumm hiç şüphen olmasın bitanemBir gün benim de papatyam açacak mı Rabiam ❤
Kızlar herkese merhaba
Dün gece normal doğumla oğluşum dünyaya geldi teyzeleri ❤ nisanın 3. Haftası demişti doktorumuz, içerde duramadı Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın. Hepinizi öpüyorum tek tek ❤
Hepiniz için dua ettim kuzum Aklıma geldiniz valla, Allah razı olsun canım benimAllah analı babalı büyütsün kuzum, kokla onu benim için ❤ Çooook mutluyum senin adına
Canım hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah.Kuzum bnım tel yine gitti sana anca burdan haber verebiliyorum... Eşimin telinden yazıyorum suan
Canımm nasılsın son durumlar nasıl :)Yaaa çok teşekkür ederim, çok çaresizim ümidimi kaybetmek üzereyim, gerçekten buna çok ihtiyacım vardı...
Çok tşk ederim canım.. Allah razı olsunCanım hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah.
Yaaaaaa yeni gördüm çok sevindim canım sağlıkla büyüt insAllah oğlunu amin cnm insAllah zaman çok hızlı ya valaKızlar herkese merhaba
Dün gece normal doğumla oğluşum dünyaya geldi teyzeleri ❤ nisanın 3. Haftası demişti doktorumuz, içerde duramadı Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın. Hepinizi öpüyorum tek tek ❤
Canımm nasılsın son durumlar nasıl :)
Kuzum bnım Allahım razı olsun inşallah sende durumlar nasıl bitanemYaaaaaa yeni gördüm çok sevindim canım sağlıkla büyüt insAllah oğlunu ♥ amin cnm insAllah zaman çok hızlı ya vala
O kavgalar bizde de oluyor kuzum hiç sorma hem de öyle ufak tartışmalar değil. Çocuğun da hayırlısını versin Rabbim, pişman ettirmesin kimseyiSon durumlar evde karantina sebebiyle sürekli kavga dövüş, çocuğa dair umut kırıntısı yok kuzum, bi de Ramazan girdi araya
İyi çok şükür cnm büyüyoruz 29. Hafta bitti sayılır çift hanede gün saymaya başladık ayy bugün kıyafetlerin bı kısmını yıkadım nasıl heyecan sardı minicik gördükçeKuzum bnım Allahım razı olsun inşallah sende durumlar nasıl bitanem ♥
Kuzu gerçekten içinden geleni söyler misin bana, ben gerçekten anne olabilecek miyim, görecek miyim o günleriKuzum bnım Allahım razı olsun inşallah sende durumlar nasıl bitanem ♥
O kavgalar bizde de oluyor kuzum hiç sorma hem de öyle ufak tartışmalar değil. Çocuğun da hayırlısını versin Rabbim, pişman ettirmesin kimseyi
Sen de canını sıkma kuzum, biliyorum laflarım boş gelecek sana ama inan var bunda da bir hayır ♥♥
Kuzumm ümitsizliğe kapılma, ben inanıyorum ki olacak. Bak MLKn de hamile. Bizler çok ümitsizdik. Herşeyi akışına bırak. Çocuk konusuna odaklanma inan herşey çok daha iyi olacak. Eşlere b konuda baskı yapınca inatlaşıyorlar. Eşinle güzel vakit geçir. Benim çocuğum yokken görümcem derdi bu günlerin kıymetini bil, çocuk illa olacak sonra bu günleri arayacaksın :) uykuyu çok özlüyorum :))Kuzu gerçekten içinden geleni söyler misin bana, ben gerçekten anne olabilecek miyim, görecek miyim o günleri
Kuzum sizin cinsiyet neydi sormuş muydum :)İyi çok şükür cnm büyüyoruz 29. Hafta bitti sayılır çift hanede gün saymaya başladık ayy bugün kıyafetlerin bı kısmını yıkadım nasıl heyecan sardı minicik gördükçe
Nasipse kızıma erkek kardeş geliyor cnm aynen cnm artık su haftalar çabucak geçse de mis kokusunu alsak diyorum sabırsızlanıyorum bi de çok zorlanıyorum artık oturup kalkmakta yatarken falan uyku kalmadı son ayda napacam bilmemKuzum sizin cinsiyet neydi sormuş muydum :)
Az kalmış çok şükür günler çabuk geçiyor :) o heyecan da bi başka valla
Nasipse kızıma erkek kardeş geliyor cnm aynen cnm artık su haftalar çabucak geçse de mis kokusunu alsak diyorum sabırsızlanıyorum bi de çok zorlanıyorum artık oturup kalkmakta yatarken falan uyku kalmadı son ayda napacam bilmem
Kuzumm ümitsizliğe kapılma, ben inanıyorum ki olacak. Bak MLKn de hamile. Bizler çok ümitsizdik. Herşeyi akışına bırak. Çocuk konusuna odaklanma inan herşey çok daha iyi olacak. Eşlere b konuda baskı yapınca inatlaşıyorlar. Eşinle güzel vakit geçir. Benim çocuğum yokken görümcem derdi bu günlerin kıymetini bil, çocuk illa olacak sonra bu günleri arayacaksın :) uykuyu çok özlüyorum :))
Bi doktor demiş, adet olan her kadın anne olur, umudunu asla kaybetme canım. Bizler yanındayız her zaman ♥
Vala egzersiz de hiç yapmıyorum aksi gibi üşeniyorum snrm bı de yasak vs derken eşim hep evde fırsat olmuyor ev işi yemek falan yok cnm şükür olmuyor hiç yuzukleirm falan hala oluyor tabi uzun süreli takmıyorum ama öyle bariz bı sisligim yok göbek büyüyor sadeceAyy çok güzel yaa hadi gelsin artık fındık
Kuzum uykuyu unut zaten egzersiz yap canım iyi geliyor. Sende şişlik falan oldu mu ayaklarda falan canım