• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar herkese merhaba 😊
Dün gece normal doğumla oğluşum dünyaya geldi teyzeleri ❤ nisanın 3. Haftası demişti doktorumuz, içerde duramadı 🤭 Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın. Hepinizi öpüyorum tek tek 😊

Kızlar herkese merhaba 😊
Dün gece normal doğumla oğluşum dünyaya geldi teyzeleri ❤ nisanın 3. Haftası demişti doktorumuz, içerde duramadı 🤭 Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın. Hepinizi öpüyorum tek tek 😊

Allah analı babalı büyütsün kuzum, kokla onu benim için ❤️ Çooook mutluyum senin adına 😍

Kızlar herkese merhaba 😊
Yaaaaaa yeni gördüm çok sevindim canım sağlıkla büyüt insAllah oğlunu 😍♥️🤩 amin cnm insAllah zaman çok hızlı ya vala

Yaaaaaa yeni gördüm çok sevindim canım sağlıkla büyüt insAllah oğlunu 😍🤩 amin cnm insAllah zaman çok hızlı ya vala
Kuzum bnım Allahım razı olsun inşallah 😍 sende durumlar nasıl bitanem 😘♥️

Son durumlar evde karantina sebebiyle sürekli kavga dövüş, çocuğa dair umut kırıntısı yok kuzum, bi de Ramazan girdi araya
O kavgalar bizde de oluyor kuzum hiç sorma hem de öyle ufak tartışmalar değil. Çocuğun da hayırlısını versin Rabbim, pişman ettirmesin kimseyi 😔
Sen de canını sıkma kuzum, biliyorum laflarım boş gelecek sana ama inan var bunda da bir hayır ♥️♥️

Kuzum bnım Allahım razı olsun inşallah 😍 sende durumlar nasıl bitanem 😘
🤗😍 İyi çok şükür cnm büyüyoruz 29. Hafta bitti sayılır çift hanede gün saymaya başladık 😜 ayy bugün kıyafetlerin bı kısmını yıkadım nasıl heyecan sardı minicik gördükçe

Kuzum bnım Allahım razı olsun inşallah 😍 sende durumlar nasıl bitanem 😘

O kavgalar bizde de oluyor kuzum hiç sorma hem de öyle ufak tartışmalar değil. Çocuğun da hayırlısını versin Rabbim, pişman ettirmesin kimseyi 😔
Sen de canını sıkma kuzum, biliyorum laflarım boş gelecek sana ama inan var bunda da bir hayır ♥♥
Kuzu gerçekten içinden geleni söyler misin bana, ben gerçekten anne olabilecek miyim, görecek miyim o günleri 😔

Kuzu gerçekten içinden geleni söyler misin bana, ben gerçekten anne olabilecek miyim, görecek miyim o günleri 😔
Kuzumm ümitsizliğe kapılma, ben inanıyorum ki olacak. Bak MLKn MLKn de hamile. Bizler çok ümitsizdik. Herşeyi akışına bırak. Çocuk konusuna odaklanma inan herşey çok daha iyi olacak. Eşlere b konuda baskı yapınca inatlaşıyorlar. Eşinle güzel vakit geçir. Benim çocuğum yokken görümcem derdi bu günlerin kıymetini bil, çocuk illa olacak sonra bu günleri arayacaksın :) uykuyu çok özlüyorum :))
Bi doktor demiş, adet olan her kadın anne olur, umudunu asla kaybetme canım. Bizler yanındayız her zaman ♥️

🤗😍 İyi çok şükür cnm büyüyoruz 29. Hafta bitti sayılır çift hanede gün saymaya başladık 😜 ayy bugün kıyafetlerin bı kısmını yıkadım nasıl heyecan sardı minicik gördükçe
Kuzum sizin cinsiyet neydi sormuş muydum :)
Az kalmış çok şükür günler çabuk geçiyor :) o heyecan da bi başka valla 😍

Kuzum sizin cinsiyet neydi sormuş muydum :)
Az kalmış çok şükür günler çabuk geçiyor :) o heyecan da bi başka valla 😍
Nasipse kızıma erkek kardeş geliyor cnm 🤗😃 aynen cnm artık su haftalar çabucak geçse de mis kokusunu alsak diyorum sabırsızlanıyorum bi de çok zorlanıyorum artık oturup kalkmakta yatarken falan uyku kalmadı 😃 son ayda napacam bilmem

Nasipse kızıma erkek kardeş geliyor cnm 🤗😃 aynen cnm artık su haftalar çabucak geçse de mis kokusunu alsak diyorum sabırsızlanıyorum bi de çok zorlanıyorum artık oturup kalkmakta yatarken falan uyku kalmadı 😃 son ayda napacam bilmem

Ayy çok güzel yaa 😍 hadi gelsin artık fındık 😍

Kuzum uykuyu unut zaten 😁 egzersiz yap canım iyi geliyor. Sende şişlik falan oldu mu ayaklarda falan canım

Kuzumm ümitsizliğe kapılma, ben inanıyorum ki olacak. Bak MLKn MLKn de hamile. Bizler çok ümitsizdik. Herşeyi akışına bırak. Çocuk konusuna odaklanma inan herşey çok daha iyi olacak. Eşlere b konuda baskı yapınca inatlaşıyorlar. Eşinle güzel vakit geçir. Benim çocuğum yokken görümcem derdi bu günlerin kıymetini bil, çocuk illa olacak sonra bu günleri arayacaksın :) uykuyu çok özlüyorum :))
Bi doktor demiş, adet olan her kadın anne olur, umudunu asla kaybetme canım. Bizler yanındayız her zaman ♥

Allah razı olsun canım inşallah ❤️

Ayy çok güzel yaa 😍 hadi gelsin artık fındık 😍

Kuzum uykuyu unut zaten 😁 egzersiz yap canım iyi geliyor. Sende şişlik falan oldu mu ayaklarda falan canım
Vala egzersiz de hiç yapmıyorum aksi gibi üşeniyorum snrm bı de yasak vs derken eşim hep evde fırsat olmuyor ev işi yemek falan yok cnm şükür olmuyor hiç yuzukleirm falan hala oluyor tabi uzun süreli takmıyorum ama öyle bariz bı sisligim yok göbek büyüyor sadece 😃

Back