• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum benim yumurtlama problemim yok şükür. 1 yıldır deniyoruz, tüm değerlerim, hormonlarım düzenli, o yüzden tek baktırmadığım tüpler kaldı.,hacamat olduğum bayan tüplerimin tıkalı olduğunu söyledi, sanırım haklı yani. rahim sülüğü yaptırıcam kısmetse. artık şifa Rabbimden balım. Emeklerimiz boşa gitmez inşaallah. Gece boyu rüyamda çift çizgi gördüm durdum . psikolojim bozulacak artık :(
Hacamat ve suluk yaptirdinzmi tuplerinz acildimi

Elif hanıma gittiniz mi? Memnun musunuz?
Gidiyorum şuan için memnunum çok bilgisi doktor gereksiz seni strese sokmuyor oldukça ayrıntılı testler ilaçlar konusunda , herseferinde doyurucu bilgiler veriyor. Normal doğumu destekliyormuş ama bazen bana biraz sert geliyor onun dışında tavsiye ederim

Gidiyorum şuan için memnunum çok bilgisi doktor gereksiz seni strese sokmuyor oldukça ayrıntılı testler ilaçlar konusunda , herseferinde doyurucu bilgiler veriyor. Normal doğumu destekliyormuş ama bazen bana biraz sert geliyor onun dışında tavsiye ederim
Kusura bakma yeni gördüm mesajını 🤦🏻‍♀️ Ben de önümüzdeki ay kontrol için ona gitmeyi düşünüyorum tüp bebeklerde sezeryan ön yargısı var doktorlarda ben de o yüzden normal doğumu destekleyen bi doktor arıyorum ama bakalım o kişi Elif hanım olacak mı 🙈 çok teşekkürler 🌸

Sülük yaptırmadım hsg cektirdim sol tüp kapalıydı hsg sırasında açıldı :)

Öncelikle Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah, Hsg den ne kadar sonra hamile kaldınız acaba.

Cnm cinsiyt belli olmstur neyimiz olucak :) bir kizin vardi degilmi yanls hatirlamiyorsam..hamilelik nasil gidiyr basladimi hareketler
Cinsiyet 13+6 da erkeğe benziyor dedi doktor cnm çıkıntı var dedi ama bı daha gidemedm haftaya pazartesi var randevum kesinleşir artık bı kızım var evet nasip olursa bı de oğlum olacak snrm evet cnm hissediyorum artık ya özellikle dünden beri acayaip hareketli 🥰

Kuzum napiysn nasilsinn

Kuzucum Allah razı olsun sorduğun İçin napalım rahim filmi sonrası ikinci ay bu, clife macun promen k prowomen k başladık ovülasyon testiyle takipteyim, regl bekliyorum ayın 26sına, olursam aynı tempoda devam, olmazsam sağlıkla gelir inşallah 🙏🏻❤️ Özel mesajdan başka müjdelerim var sana 🙈😬

Cinsiyet 13+6 da erkeğe benziyor dedi doktor cnm çıkıntı var dedi ama bı daha gidemedm haftaya pazartesi var randevum kesinleşir artık bı kızım var evet nasip olursa bı de oğlum olacak snrm evet cnm hissediyorum artık ya özellikle dünden beri acayaip hareketli 🥰

Ay ben seni yeni görüyorum canımya sağlıkla kucağına al inşallah çok mutlu oldum ❤️😍

Back