- 1 Haziran 2018
- 27.714
- 82.187
- 598
- 30
İyiyim canım şükür sen nasılsın Allah kolaylık versin zor o işlerNasılsın canım nasıl gidiyor :) ben taşınma işi falan derken ihmal ettim buraları :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım şükür sen nasılsın Allah kolaylık versin zor o işlerNasılsın canım nasıl gidiyor :) ben taşınma işi falan derken ihmal ettim buraları :)
Daim olsun kuzumm.İyiyim canım şükür sen nasılsın Allah kolaylık versin zor o işler
Hosbuldum Allah razi olsunMerhaba canım hoşgeldin :)
Hayali değil canım ben de gördüm kaç gün var bata :)Ben hayali bi cizgi mi goruyorum bana mi oyle geliyor
canım hayırlı olsun :)R4bi4 canım bugün ki yaptığım test hala inanmasam da seninle de paylaşmak istedim insAllah doğrudur
Saol cnm Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahcanım hayırlı olsun :)
Amin canım inşallahSaol cnm Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
3 kasim da regl oldumHayali değil canım ben de gördüm kaç gün var bata :)
Rabbim emeklerininn karşılığını versin insAllah canım sağlıkla tutunur bebeği insAllahBugün ablam tek embriyo transfer oldu içinden gelenlerden bir dua bekliyorum kizlar rabbim hayırlısıyla hepinizin kucağını doldursun inşallah
İnşallah 4. Deneme sadece bir tanesi pozitif oldu oda düştü bir hafta sonra bakalım inşallah teyze olurum :))Rabbim emeklerininn karşılığını versin insAllah canım sağlıkla tutunur bebeği insAllah
İnsAllah canımİnşallah 4. Deneme sadece bir tanesi pozitif oldu oda düştü bir hafta sonra bakalım inşallah teyze olurum :))
Kuzumm hayirli olsun cok sevindimm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahİnsAllah canım
Amiiiiiin canım Allah razı olsun insAllah Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllahKuzumm hayirli olsun cok sevindimm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Benim ektim yaptırmıştı cnm kese görünmüştü ama boştuKızlar konya da Dr Ali Belviranlı kadın doğum hastanesi tüp bebek merkezinde aşılama yaptıran var mı?
Hangi yöntemle yapıyorlar erkekte mikroçip kullanılıyor muBenim ektim yaptırmıştı cnm kese görünmüştü ama boştu
O kadar ayrıntıyı bilmiorum cnm vala eltimle çok samimi fegilizHangi yöntemle yapıyorlar erkekte mikroçip kullanılıyor mu