• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
R4bi4 R4bi4 canım bugün ki yaptığım test hala inanmasam da seninle de paylaşmak istedim 🤲😉 insAllah doğrudur

Kızzz :) nasıl sevindim anlatamam yaa valla balım çok şükür yaa :) Sağlıkla kucağına al inşallah bitanemm. :)

3 kasim da regl oldum 😐

Canımm sağlık olsun sıkma canını 😘😘

Bugün ablam tek embriyo transfer oldu içinden gelenlerden bir dua bekliyorum kizlar rabbim hayırlısıyla hepinizin kucağını doldursun inşallah 🤲🏻

Canımm son durumlar nasıl kuzum neler yapıyorsun.

Kuzumm hayirli olsun cok sevindimm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Kübram sen nasılsın canım geldi mi bebiş, ay takip edemiyorum 🥰

Kızzz :) nasıl sevindim anlatamam yaa valla balım çok şükür yaa :) Sağlıkla kucağına al inşallah bitanemm. :)

İlk test pozitifti ikinci test te beta düştü olumsuz canım artık genetik bakılacak :(

Amin canım insAllah 🤲🤗 Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah 🤲 çok teşekkür ederim 😘

Kuzumm geldi cok sukur 36. Haftada geldi erkenciyiz biraz :) pazar gunu 40imiz cikiyr cok cabuk geciyr zaman..darisi bekleyen isteyen herkesin basina insallah

Hamislerimiz saglikla alsin kucagina insallah

Cinsiyet belli olmstur coktan masallah 20. Haftaniza yavrmm kizimiz mi geliyr oglumuz mu

R4bi4 R4bi4 nasılsın cnm görüşmeyeli
Kuzum merhaba, iyi diyelim iyi olsun valla ben pek giremiyorum eskisi gibi. Sen nasılsın canım iyisindir insallah :)

Kuzumm geldi cok sukur 36. Haftada geldi erkenciyiz biraz :) pazar gunu 40imiz cikiyr cok cabuk geciyr zaman..darisi bekleyen isteyen herkesin basina insallah

Hamislerimiz saglikla alsin kucagina insallah

Cinsiyet belli olmstur coktan masallah 20. Haftaniza yavrmm kizimiz mi geliyr oglumuz mu

Ay maşallah kuzum ya, adı ne paşanın :) Hakkaten çok çabuk geçti zaman, daha dün hamilelik haberini almıştık gibi geliyor :)

Oğlumuz oluyor teyzesi :)

Kuzum merhaba, iyi diyelim iyi olsun valla ben pek giremiyorum eskisi gibi. Sen nasılsın canım iyisindir insallah :)

Ay maşallah kuzum ya, adı ne paşanın :) Hakkaten çok çabuk geçti zaman, daha dün hamilelik haberini almıştık gibi geliyor :)

Oğlumuz oluyor teyzesi :)
Ben giriyorum sonra çıkıyorum heemn cnm bulantılar fena çok şükür bugunumuze nasıl gidiyor cnm hamilelik herşey yolunda mi

Ben giriyorum sonra çıkıyorum heemn cnm bulantılar fena çok şükür bugunumuze nasıl gidiyor cnm hamilelik herşey yolunda mi
Aslında değil de kuzum Hamd edelim her halimize. Sen bol kraker falan tüket. Bende bulantı falan olmadı o yüzden o hissi bilmiyorum kuzum :))

Ben iki gun once cevat bayrak’a hsg cektirdim. Bana hic bisey demediler iliskiyle ilgili. Hsg cektirdigim aksam iliski oldu.😂 Ne agri oldu ne kanama. Cihazin kalitesinden dolayi bi sikinti olmuyormus. Ama farkli yerde cektiren arkadaslar eger cihaz c kollu degilse durum farkli olabilir bence doktorunuz ne derse onu yapin.
Bende hsg çektirdim banada ilişkiyle ilgili bişey demediler de bende kanama var bugün 3. Gün normalmidir

Back