- 4 Nisan 2019
- 5.774
- 6.155
- 198
Tmm canım çok sağolO kadar ayrıntıyı bilmiorum cnm vala eltimle çok samimi fegiliz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm canım çok sağolO kadar ayrıntıyı bilmiorum cnm vala eltimle çok samimi fegiliz
merhaba, elif uruç ile doğum yada gebelik takibi yaptınız mı?@MLKn sen bizim burdaki medicale geliyodun dimi? Elif uruç var orda da kuzum devlet hastanesindeydi önceden çok ilgili birisi. Gitmek istersen fikir olsun
Hayır henüz gebe kalamadım. Haftaya tüp bebeğe başlıyoruzmerhaba, elif uruç ile doğum yada gebelik takibi yaptınız mı?
Hayırlısı olsun kuzum hakkında Allah tez zamanda kucagini doldursunHayır henüz gebe kalamadım. Haftaya tüp bebeğe başlıyoruz
Emin hepimizin inşallah Elif kim ki? Ebru hanım ile başlıyorumHayırlısı olsun kuzum hakkında Allah tez zamanda kucagini doldursun
Elif ile mi basliycaksin ?
Medikal Park elif urucEmin hepimizin inşallah Elif kim ki? Ebru hanım ile başlıyorum
R4bi4 canım bugün ki yaptığım test hala inanmasam da seninle de paylaşmak istedim insAllah doğrudur
3 kasim da regl oldum
Bugün ablam tek embriyo transfer oldu içinden gelenlerden bir dua bekliyorum kizlar rabbim hayırlısıyla hepinizin kucağını doldursun inşallah
Kuzumm hayirli olsun cok sevindimm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
İlk test pozitifti ikinci test te beta düştü olumsuz canım artık genetik bakılacakKızzz :) nasıl sevindim anlatamam yaa valla balım çok şükür yaa :) Sağlıkla kucağına al inşallah bitanemm. :)
Canımm sağlık olsun sıkma canını
Canımm son durumlar nasıl kuzum neler yapıyorsun.
Kübram sen nasılsın canım geldi mi bebiş, ay takip edemiyorum
Amin canım insAllah Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah çok teşekkür ederimKızzz :) nasıl sevindim anlatamam yaa valla balım çok şükür yaa :) Sağlıkla kucağına al inşallah bitanemm. :)
Kuzum var mı bi haberİlk test pozitifti ikinci test te beta düştü olumsuz canım artık genetik bakılacak
Kuzumm geldi cok sukur 36. Haftada geldi erkenciyiz biraz :) pazar gunu 40imiz cikiyr cok cabuk geciyr zaman..darisi bekleyen isteyen herkesin basina insallahKızzz :) nasıl sevindim anlatamam yaa valla balım çok şükür yaa :) Sağlıkla kucağına al inşallah bitanemm. :)
Genetik test yaptıracaklar bir aya sonuç çıkar demiş doktor hala haber yokKuzum var mı bi haber
Kuzum merhaba, iyi diyelim iyi olsun valla ben pek giremiyorum eskisi gibi. Sen nasılsın canım iyisindir insallah :)R4bi4 nasılsın cnm görüşmeyeli
Kuzumm geldi cok sukur 36. Haftada geldi erkenciyiz biraz :) pazar gunu 40imiz cikiyr cok cabuk geciyr zaman..darisi bekleyen isteyen herkesin basina insallah
Hamislerimiz saglikla alsin kucagina insallah
Cinsiyet belli olmstur coktan masallah 20. Haftaniza yavrmm kizimiz mi geliyr oglumuz mu
Ben giriyorum sonra çıkıyorum heemn cnm bulantılar fena çok şükür bugunumuze nasıl gidiyor cnm hamilelik herşey yolunda miKuzum merhaba, iyi diyelim iyi olsun valla ben pek giremiyorum eskisi gibi. Sen nasılsın canım iyisindir insallah :)
Ay maşallah kuzum ya, adı ne paşanın :) Hakkaten çok çabuk geçti zaman, daha dün hamilelik haberini almıştık gibi geliyor :)
Oğlumuz oluyor teyzesi :)
Aslında değil de kuzum Hamd edelim her halimize. Sen bol kraker falan tüket. Bende bulantı falan olmadı o yüzden o hissi bilmiyorum kuzum :))Ben giriyorum sonra çıkıyorum heemn cnm bulantılar fena çok şükür bugunumuze nasıl gidiyor cnm hamilelik herşey yolunda mi
Hayırdır canım neyin var kiAslında değil de kuzum Hamd edelim her halimize. Sen bol kraker falan tüket. Bende bulantı falan olmadı o yüzden o hissi bilmiyorum kuzum :))
Bende hsg çektirdim banada ilişkiyle ilgili bişey demediler de bende kanama var bugün 3. Gün normalmidirBen iki gun once cevat bayrak’a hsg cektirdim. Bana hic bisey demediler iliskiyle ilgili. Hsg cektirdigim aksam iliski oldu. Ne agri oldu ne kanama. Cihazin kalitesinden dolayi bi sikinti olmuyormus. Ama farkli yerde cektiren arkadaslar eger cihaz c kollu degilse durum farkli olabilir bence doktorunuz ne derse onu yapin.