• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Himmm niye ki 🤔 en son kontrole ne zmn gitmiştin cnm herşey yolundadr insAllah
Kuzum dün gittim hersey yolunda bebito asagı inmis 🙈🙈

İyiyim canım aynen devam sen nasılsın.
Ben de idare eder kuzum ev taşıyorum 😊

Canım şükürler olsun iyiyim, aralıkta hsg çektirdim temiz çıktı ama henüz bişey yok. Sen nasılsın?
Canımm son durumlar nasıl seni çok merak ediyorum :) inşallah herşey istediğin gibi olur 😍

R4bi4 R4bi4 kuzu napiysn nasil gidiyr mutlu sona yaklasmissiniz elhamdulillah 🥰
Balımm sen nasılsın 😍 oğluş napar 😘

Canımm son durumlar nasıl seni çok merak ediyorum :) inşallah herşey istediğin gibi olur 😍

Allah kolaylık versin canım :)

Canımm son durumlar nasıl seni çok merak ediyorum :) inşallah herşey istediğin gibi

canım gözlerim dolu dolu oluyor senin bebek takvimini gördükçe mutluluktan ❤️ Ben kalamadım henüz hsg temiz, kist çok küçük engel yok, eşinin değerleri normal dediler ama henüz kalamadım, nasip diyorum ❤️ Dualarındayım biliyorum ❤️

Cinsiyet 13+6 da erkeğe benziyor dedi doktor cnm çıkıntı var dedi ama bı daha gidemedm haftaya pazartesi var randevum kesinleşir artık bı kızım var evet nasip olursa bı de oğlum olacak snrm evet cnm hissediyorum artık ya özellikle dünden beri acayaip hareketli 🥰
Oo hadi insallah bnde 14. Haftada ogrenmistim kordon elindeydi rahat anlasilmisti Rabbim saglikla gonlune gore versin insallah pzt unutmazsan burayada yaz merak :)) masallah sipaya en rahat ve guvende oldufu yerde keyfi yerindedir tabi :)

Kuzucum Allah razı olsun sorduğun İçin napalım rahim filmi sonrası ikinci ay bu, clife macun promen k prowomen k başladık ovülasyon testiyle takipteyim, regl bekliyorum ayın 26sına, olursam aynı tempoda devam, olmazsam sağlıkla gelir inşallah 🙏🏻❤ Özel mesajdan başka müjdelerim var sana 🙈😬
Kullandiklariniz sifa ve vesile olsun insallah kuzumm guzel haberlerini bekledilerimdensin hadi listem azalsin insallah 🥰

Kiz gene ne ev tasimasii oyy bu halinlee..dikkat et kendineee..cok sistinmi bakim :))
Biz iyiyiz elhamdulillah kuzum..erkn dogmasina ragmen toparladik cok sukur bi sikintimz yk simdilik 🥰

Oo hadi insallah bnde 14. Haftada ogrenmistim kordon elindeydi rahat anlasilmisti Rabbim saglikla gonlune gore versin insallah pzt unutmazsan burayada yaz merak :)) masallah sipaya en rahat ve guvende oldufu yerde keyfi yerindedir tabi :)
Sende erken öğrenmişsn ne güzel 😃 bklm hayırlısı canım hangisi hakkımızda hayırlı ise o olsun insAllah 🤲🤗 haber veririm tabiki

Hadi hayırlısı cnm doğum ne zmn diyor doktor 😉
Sağolasın kuzum nisanın 3. Haftası dedi ama bilmiyorum valla heyecanlıyım :)

canım gözlerim dolu dolu oluyor senin bebek takvimini gördükçe mutluluktan ❤ Ben kalamadım henüz hsg temiz, kist çok küçük engel yok, eşinin değerleri normal dediler ama henüz kalamadım, nasip diyorum ❤ Dualarındayım biliyorum ❤
Etmez olur muyum canım, hepimiz çok uğraştık didindik. Rabbim mükafatını verir senin de ama hiç stres yapma bak en büyük etken o kuzum, dualarım seninle ❤️
Kiz gene ne ev tasimasii oyy bu halinlee..dikkat et kendineee..cok sistinmi bakim :))
Biz iyiyiz elhamdulillah kuzum..erkn dogmasina ragmen toparladik cok sukur bi sikintimz yk simdilik 🥰
Eşim rahat durmuyor ha bire tayin istiyor çiçeğim :) Hamdolsun kuzum daha iyi olur inşallah ❤️❤️😍😍
Ben bu kadar şiştim 😁 topitop😁
20200221_232219.jpg

Etmez olur muyum canım, hepimiz çok uğraştık didindik. Rabbim mükafatını verir senin de ama hiç stres yapma bak en büyük etken o kuzum, dualarım seninle ❤
elimde değil ki kuzum, etmiyorum desem de her ay regl olduğumda büyük hayal kırıklığı yaşıyorum...

Sağolasın kuzum nisanın 3. Haftası dedi ama bilmiyorum valla heyecanlıyım :)

Etmez olur muyum canım, hepimiz çok uğraştık didindik. Rabbim mükafatını verir senin de ama hiç stres yapma bak en büyük etken o kuzum, dualarım seninle ❤

Eşim rahat durmuyor ha bire tayin istiyor çiçeğim :) Hamdolsun kuzum daha iyi olur inşallah ❤❤😍😍
Ben bu kadar şiştim 😁 topitop😁Eki Görüntüle 2594529
Ay aklima dusmustun, bir bakayim dedim. 34 haftalik hamile, masallah sana; kucagina almak da nasip olsun :)
Benim ikizler de 6 aylik oldu; hey gidi hey.

Ay aklima dusmustun, bir bakayim dedim. 34 haftalik hamile, masallah sana; kucagina almak da nasip olsun :)
Benim ikizler de 6 aylik oldu; hey gidi hey.
Merhaba canım nasılsın :) Hadi ya maşallah o kadar oldu mu :)
Gerçekten çok çabuk geçiyor zaman. Allah hayırlı uzun ömür versin miniklere, darısı olmayanlara inşaallah :)
Bizi bizden başkası anlamaz :)

Back