- 1 Haziran 2018
- 27.714
- 82.187
- 598
- 30
Saol cnm Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin insAllahAy ben seni yeni görüyorum canımya sağlıkla kucağına al inşallah çok mutlu oldum ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol cnm Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin insAllahAy ben seni yeni görüyorum canımya sağlıkla kucağına al inşallah çok mutlu oldum ❤
Kuzum dün gittim hersey yolunda bebito asagı inmisHimmm niye ki en son kontrole ne zmn gitmiştin cnm herşey yolundadr insAllah
Ben de idare eder kuzum ev taşıyorumİyiyim canım aynen devam sen nasılsın.
Canımm son durumlar nasıl seni çok merak ediyorum :) inşallah herşey istediğin gibi olurCanım şükürler olsun iyiyim, aralıkta hsg çektirdim temiz çıktı ama henüz bişey yok. Sen nasılsın?
Balımm sen nasılsın oğluş naparR4bi4 kuzu napiysn nasil gidiyr mutlu sona yaklasmissiniz elhamdulillah
Allah kolaylık versin canım :)Kuzum dün gittim hersey yolunda bebito asagı inmis
Ben de idare eder kuzum ev taşıyorum
Canımm son durumlar nasıl seni çok merak ediyorum :) inşallah herşey istediğin gibi olur
Balımm sen nasılsın oğluş napar
Hadi hayırlısı cnm doğum ne zmn diyor doktorKuzum dün gittim hersey yolunda bebito asagı inmis
Canımm son durumlar nasıl seni çok merak ediyorum :) inşallah herşey istediğin gibi
Oo hadi insallah bnde 14. Haftada ogrenmistim kordon elindeydi rahat anlasilmisti Rabbim saglikla gonlune gore versin insallah pzt unutmazsan burayada yaz merak :)) masallah sipaya en rahat ve guvende oldufu yerde keyfi yerindedir tabi :)Cinsiyet 13+6 da erkeğe benziyor dedi doktor cnm çıkıntı var dedi ama bı daha gidemedm haftaya pazartesi var randevum kesinleşir artık bı kızım var evet nasip olursa bı de oğlum olacak snrm evet cnm hissediyorum artık ya özellikle dünden beri acayaip hareketli
Kullandiklariniz sifa ve vesile olsun insallah kuzumm guzel haberlerini bekledilerimdensin hadi listem azalsin insallahKuzucum Allah razı olsun sorduğun İçin napalım rahim filmi sonrası ikinci ay bu, clife macun promen k prowomen k başladık ovülasyon testiyle takipteyim, regl bekliyorum ayın 26sına, olursam aynı tempoda devam, olmazsam sağlıkla gelir inşallah ❤ Özel mesajdan başka müjdelerim var sana
Kiz gene ne ev tasimasii oyy bu halinlee..dikkat et kendineee..cok sistinmi bakim :))Kuzum dün gittim hersey yolunda bebito asagı inmis
Ben de idare eder kuzum ev taşıyorum
Canımm son durumlar nasıl seni çok merak ediyorum :) inşallah herşey istediğin gibi olur
Balımm sen nasılsın oğluş napar
Sende erken öğrenmişsn ne güzel bklm hayırlısı canım hangisi hakkımızda hayırlı ise o olsun insAllah haber veririm tabikiOo hadi insallah bnde 14. Haftada ogrenmistim kordon elindeydi rahat anlasilmisti Rabbim saglikla gonlune gore versin insallah pzt unutmazsan burayada yaz merak :)) masallah sipaya en rahat ve guvende oldufu yerde keyfi yerindedir tabi :)
Sağolasın kuzum nisanın 3. Haftası dedi ama bilmiyorum valla heyecanlıyım :)Hadi hayırlısı cnm doğum ne zmn diyor doktor
Etmez olur muyum canım, hepimiz çok uğraştık didindik. Rabbim mükafatını verir senin de ama hiç stres yapma bak en büyük etken o kuzum, dualarım seninlecanım gözlerim dolu dolu oluyor senin bebek takvimini gördükçe mutluluktan ❤ Ben kalamadım henüz hsg temiz, kist çok küçük engel yok, eşinin değerleri normal dediler ama henüz kalamadım, nasip diyorum ❤ Dualarındayım biliyorum ❤
Eşim rahat durmuyor ha bire tayin istiyor çiçeğim :) Hamdolsun kuzum daha iyi olur inşallahKiz gene ne ev tasimasii oyy bu halinlee..dikkat et kendineee..cok sistinmi bakim :))
Biz iyiyiz elhamdulillah kuzum..erkn dogmasina ragmen toparladik cok sukur bi sikintimz yk simdilik
Ay MaşAllah canım ya senin az kaldı çok tatlısın ya MaşAllah benimde o zmnlar gelecek mi kiSağolasın kuzum nisanın 3. Haftası dedi ama bilmiyorum valla heyecanlıyım :)
Günler çabuk geçiyor valla kuzumAy MaşAllah canım ya senin az kaldı çok tatlısın ya MaşAllah benimde o zmnlar gelecek mi ki
Kesinlikle katılıyorum daha dün gibiydi sen yolun sonuna yaklaştn ben desen 19 haftalık oldumGünler çabuk geçiyor valla kuzum
elimde değil ki kuzum, etmiyorum desem de her ay regl olduğumda büyük hayal kırıklığı yaşıyorum...Etmez olur muyum canım, hepimiz çok uğraştık didindik. Rabbim mükafatını verir senin de ama hiç stres yapma bak en büyük etken o kuzum, dualarım seninle ❤
Ay aklima dusmustun, bir bakayim dedim. 34 haftalik hamile, masallah sana; kucagina almak da nasip olsun :)Sağolasın kuzum nisanın 3. Haftası dedi ama bilmiyorum valla heyecanlıyım :)
Etmez olur muyum canım, hepimiz çok uğraştık didindik. Rabbim mükafatını verir senin de ama hiç stres yapma bak en büyük etken o kuzum, dualarım seninle ❤
Eşim rahat durmuyor ha bire tayin istiyor çiçeğim :) Hamdolsun kuzum daha iyi olur inşallah ❤❤
Ben bu kadar şiştim topitopEki Görüntüle 2594529
Merhaba canım nasılsınelimde değil ki kuzum, etmiyorum desem de her ay regl olduğumda büyük hayal kırıklığı yaşıyorum...
Merhaba canım nasılsın :) Hadi ya maşallah o kadar oldu mu :)Ay aklima dusmustun, bir bakayim dedim. 34 haftalik hamile, masallah sana; kucagina almak da nasip olsun :)
Benim ikizler de 6 aylik oldu; hey gidi hey.
Merhaba canım nasılsın
Bir gün benim de papatyam açacak mı RabiamMerhaba canım nasılsın
Bir gün benim de papatyam açacak mı Rabiam ❤