Bence yap bellidir belki yoksada bosa hayale girmemis olursun ama insallah saglikla melegin sana gelmistitİnşallah hayırlı haberler alırsın benim de bugün 12.günüm ama test yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum yapıp hüsranla karşılaşmak istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yap bellidir belki yoksada bosa hayale girmemis olursun ama insallah saglikla melegin sana gelmistitİnşallah hayırlı haberler alırsın benim de bugün 12.günüm ama test yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum yapıp hüsranla karşılaşmak istemiyorum
Yapım mı diyorsun ya çok endişeliyim 13 gün oldu ? Doktor adet olmazsan gel dedi ama benim adet günüm 31.inde . Onu mu beklesem gitsem mi bi sağlık ocağınaBence yap bellidir belki yoksada bosa hayale girmemis olursun ama insallah saglikla melegin sana gelmistit
Idrar yap bi evdeYapım mı diyorsun ya çok endişeliyim 13 gün oldu ? Doktor adet olmazsan gel dedi ama benim adet günüm 31.inde . Onu mu beklesem gitsem mi bi sağlık ocağına
Yaptım negatif çıktıIdrar yap bi evde
O kadar çok kasık ağrım giriyor iştahım açık çok ümitliydim.Bence yap bellidir belki yoksada bosa hayale girmemis olursun ama insallah saglikla melegin sana gelmistit
Hadi yaa uzuldum asilama mi yaptirmistin canmYaptım negatif çıktı
Benimde bugunden basladi agrim ama cok erken oksa dahi usuttum mu bilemedimO kadar çok kasık ağrım giriyor iştahım açık çok ümitliydim.
Evet aşılama 12.günümHadi yaa uzuldum asilama mi yaptirmistin canm
Benim kasıklarım ağrıyordu ayrı girip çıkıyor dün de belim birsey batıp çıktı iştahım açıldı bir kaç gündür . Bu sefer hamileyim dedim ama acaba etken mi test için ya bi ümidim var mıdır artık tek çizgi görmekten bıktımBenimde bugunden basladi agrim ama cok erken oksa dahi usuttum mu bilemedim
14. Gun bida yap bakalim insllah gec dollenme felandir yaaaBenim kasıklarım ağrıyordu ayrı girip çıkıyor dün de belim birsey batıp çıktı iştahım açıldı bir kaç gündür . Bu sefer hamileyim dedim ama acaba etken mi test için ya bi ümidim var mıdır artık tek çizgi görmekten bıktım
İnşallah dua edelim birbirimize ..14. Gun bida yap bakalim insllah gec dollenme felandir yaaa
Benimde ay basiİnşallah dua edelim birbirimize ..
adeti beklicem ben ay sonunu artık .
İçimde bir ses hamile olduğumu söylüyor ama hakkımızda hayırlısı olsunBenimde ay basi
Hadi 8nalllah yaaaaİçimde bir ses hamile olduğumu söylüyor ama hakkımızda hayırlısı olsun
Senin kacinci gunun canimİçimde bir ses hamile olduğumu söylüyor ama hakkımızda hayırlısı olsun
Bugün 14.günüm sağlık ocağına gittim kan testi yaptırmaya yine dayanamadım ama sonucu pazartesi veriyorlarmış . 30 unda yani . Adet olmazsam inş zaten o zaman a kadar belli olucak . Senin kaçıncı günün neler hissediyorsun kendin de ?Senin kacinci gunun canim
Canım son durumun ne ?2 gundur yatiyorum bilmiyorum canim yattigimdan mi belimde cok agri var
Benim asilamanin 6. Gunu bugun ara ara kasik agrim oluyor ana sebebi o mu bilmiyorum inslllah bebistendirBugün 14.günüm sağlık ocağına gittim kan testi yaptırmaya yine dayanamadım ama sonucu pazartesi veriyorlarmış . 30 unda yani . Adet olmazsam inş zaten o zaman a kadar belli olucak . Senin kaçıncı günün neler hissediyorsun kendin de ?
ilk aşılamanız nasıl oldu hangi aşamalardan geçtiniz bilgi verir misinizMerahaba canim ben 2 asilamamda negafif oldu yarin 3.asilamam olacak allah izin verirse ben 9 gun boyunca gnol f 450 kulllandim ertesi gun ovitrelle kullandim ve bize iliski yasak perhiz gununu ayarladi doktorumuz asilamalalarimda 2 gunden sonra iliski serbest dendi
Bel agrim var hala ara sira adet sancisi gibi kraplar cekiyorum canim ama goguslerim cok agriyor progestandan kaynakli herhalde bugun 8 .gunum senin kacinci gun sonucunu burdan yazarsen sevinirim ins tutar .Canım son durumun ne ?