peki eşleriniz bu sürecin ne kadar içerisinde.. ilgi alakalılar mı? uzaktan bakıyorlar siz mi koşturuyorsunuz genelde bu işlere.. nasıllar..? beni mutsuz eden tek konu şuan için bu.havalarda soğudu çok mutsuz hissediyorum kendimi
Sağ olsun eşim mümkün olduğunca her randevuya gelmeye çalıştı. Ancak ısı nedeniyle elbette hepsine gelemedi. Kişiden kişiye değişiyor sanırım bupeki eşleriniz bu sürecin ne kadar içerisinde.. ilgi alakalılar mı? uzaktan bakıyorlar siz mi koşturuyorsunuz genelde bu işlere.. nasıllar..? beni mutsuz eden tek konu şuan için bu.
Benim ilk reçetem toplam 2170 TL tuttu anlamadım,folik ve vitamin hariç neden acababen ilk yazılan reçete için ilaçlara 820 TL ödedim. oda içinde devletin karşılamadığı folik asit vardı. onun dışında dün bir reçete daha yazdı vajinal fitil parol corasprin falan yazdı dr oda 70 TL tuttu.
dün akşam 22:00 da çatlama iğnemi vurdum. perşembe sabah 08:00'de yumurtalarım toplanacak Allah izin verirse bakalım.. hepiniz dualarımdasınız
benim amh 0,60 çıktı diye mi gonal F450 6 adet sadece bu 1324 tl acaba eczendeden dolayı mı.. ben hemen yan eczaneden aldımY yasemin773 bu dönemde ben mi ilaçlardan böyle hissediyorum bilmiyorum ama ..benimde eşim çalışıyor ve ben ikimizde işimizden geri kalmayalım diye her şeyi kendim hallediyorum. ama gelemese bile bana ilgili telefonla arayarak sorarak beni dinleyerek hissettirsin istiyorum. Aramadığında kırılıyorum artık çünkü ben ikimiz için koşturuyorum. Bir sürü ilaç kullanıyorum bu ne için olursa olsun vücuda zarar veren bir süreç fedakarlık yaptığımın farkında olmasını istiyorum..
zaten çok narin bir insan değilimdir.. Ama bu süreçte manevi desteğe insanın çok ihtiyacı oluyormuş. Özellikle eşinden gelecek desteğe..
senin ne kadar tuttu ilaçların?Sağ olsun eşim mümkün olduğunca her randevuya gelmeye çalıştı. Ancak ısı nedeniyle elbette hepsine gelemedi. Kişiden kişiye değişiyor sanırım bu
Çok mu benziyoruzpeki eşleriniz bu sürecin ne kadar içerisinde.. ilgi alakalılar mı? uzaktan bakıyorlar siz mi koşturuyorsunuz genelde bu işlere.. nasıllar..? beni mutsuz eden tek konu şuan için bu.
Mutsuz hissetmee ,hayat kısa ,kuşlar uçuyorhavalarda soğudu çok mutsuz hissediyorum kendimi
Canim her şey dahil 2500 tuttu ama fazla yazmışlardı almadım. 1500 tl tuttu aldıklarım. Bana da 6 kutu yazdılar 3 kullandım.senin ne kadar tuttu ilaçların?
Ben 44 kiloyum..Benim ilk reçetem toplam 2170 TL tuttu anlamadım,folik ve vitamin hariç neden acaba
Çok geçmiş olsun,umarım güzel haber alırızKizlar merhaba..
Bugun yumurta toplama işlemi icin hastanedeydim. Yaklasik 1.30 saat kadar sürdü hastaneden çıkmam.. anesteziden uyandim adet agrisi gibi agrim vardi biraz siddetlisinden belkide. Hic kanamam olmadi ama sancim oldu ayakta durmakta zorluk cektim diyebilirim. O yuzden yattim. Yarin ise gidiyorumtransfer islemi icin pazartesi gunu 12 ye randevu verdiler.. bizim zibidiyi erken transfer edecekler daha uzun bi tarih bekliyordm aslinda çarşamba gibi.. Ama devlette 4. Gün oluyormus genelde..
M MAHSIMA81 dedigin gibi guclu olmaya devam..
Teşekkürler bilgi için, neye göre düşürdü ilaçları bende mi öyle yapSam bende 7 adet varCanim her şey dahil 2500 tuttu ama fazla yazmışlardı almadım. 1500 tl tuttu aldıklarım. Bana da 6 kutu yazdılar 3 kullandım.
İlaçları düşürmedi. Tanıdım eczaneden aldım. İhtiyacım oldukça getirdiler. Gonal f 6 kutu yazıldı yanında menapur da vardı menapur bitti gonal f 3 kutu arttıTeşekkürler bilgi için, neye göre düşürdü ilaçları bende mi öyle yapSam bende 7 adet var
canım çok erken rahim dinlendirme olmuyor mu ?Kizlar merhaba..
Bugun yumurta toplama işlemi icin hastanedeydim. Yaklasik 1.30 saat kadar sürdü hastaneden çıkmam.. anesteziden uyandim adet agrisi gibi agrim vardi biraz siddetlisinden belkide. Hic kanamam olmadi ama sancim oldu ayakta durmakta zorluk cektim diyebilirim. O yuzden yattim. Yarin ise gidiyorumtransfer islemi icin pazartesi gunu 12 ye randevu verdiler.. bizim zibidiyi erken transfer edecekler daha uzun bi tarih bekliyordm aslinda çarşamba gibi.. Ama devlette 4. Gün oluyormus genelde..
M MAHSIMA81 dedigin gibi guclu olmaya devam..
birde birilerine söylemek istemiyorum duydukça sanki nazar değiyormuş gibi geliyorMutsuz hissetmee ,hayat kısa ,kuşlar uçuyor
Anlamadımbirde birilerine söylemek istemiyorum duydukça sanki nazar değiyormuş gibi geliyor
enerjim düşüyor sürekli
Anlamadımmutlu hiisediyorsun ama nazar değer diye mi mutsuz hissediyorum dedin
Şaka tabi.. öyle mi oluyor tesadüf mü oluyor anlamıyorum ama oluyor haklısın.birde birilerine söylemek istemiyorum duydukça sanki nazar değiyormuş gibi geliyor
enerjim düşüyor sürekli