- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
Bence o zaman için mutlaka yıllık iznini kullanmalısın tüp bebek yaptıracaksan eğer dinlenmen lazım:) çok benzer..bende 8 yıldır aynı yerdeyim aracımla gidip geliyorum ama işim stresli bende alıngan olunca stresim 2 ye katlanıyor. bende şimdilik gidip geliyorum bu şekilde ama ,piyasalardan herkes daha bir gergin. kafam karışık açıkcası gemileri yakıp eve geçsem mi diyorum.
Yıllık izinlerim duruyor kullanacağım o dönemdeBence o zaman için mutlaka yıllık iznini kullanmalısın tüp bebek yaptıracaksan eğer dinlenmen lazım
Allah kolaylık versin bu devirde gerçekten çok zor çalışma hayatıYıllık izinlerim duruyor kullanacağım o dönemdeama çok sıkıldım,soğudum işten.
Zaten arac olmasaşirket aracı olunca git gelde bayağı işimi gördü.
Önermem. Sen kendini su an gebe kabul etmelisin. O bir ilacın yumurta üzerinde ne gibi bir etkisi olacağını bilemezsin. Çok agrin varsa parol minoset içebilirsin.bugün kontrole gittim, iğneler etkisini göstermiş salı sabah gel kan alalım cetrotide'e başla muhtemelen perşembe yumurtaları toplayacağız dedi.. yalnız bir sorunum var hastaneden geldim kulaklarımda ve boğazımda bir ağrı başladı.
bu aşamada bir tane de olsa soğuk algınlığı ilacı alsam acaba zararı olur mu?
işte devletin dez avantajı.. özel olsa aç dr sor :/
Hafif bir soğuk algınlığı önerirlerdi diye düşünüyorum ama öncelikle bunları yap madem daha çok yeni temizleyebilirsin vucudundan. C vitamini ilaç içebilirsin gibi,vitamin sonuçta.bugün kontrole gittim, iğneler etkisini göstermiş salı sabah gel kan alalım cetrotide'e başla muhtemelen perşembe yumurtaları toplayacağız dedi.. yalnız bir sorunum var hastaneden geldim kulaklarımda ve boğazımda bir ağrı başladı.
Onların tedavisi var sanırım,ilaç-igne gibi doktrolar yönlendirir. hiç sıkma canını olur muarkadaşlar merhaba bende de rahimde incelme çıktı ve fibrinojen yüksek çıktı 408 googleden baktım kan pıhtılasması yazıyordu sanırım
Sen ilaçlara ne kadar ödedin acaba? Ben şimdi 200 TL ödedim. İlaç alacağım başka birşey ödeyecek miyim?bugün kontrole gittim, iğneler etkisini göstermiş salı sabah gel kan alalım cetrotide'e başla muhtemelen perşembe yumurtaları toplayacağız dedi.. yalnız bir sorunum var hastaneden geldim kulaklarımda ve boğazımda bir ağrı başladı.
Sen nerede yaptırıyorsun?Onlar gün verecek tamamen dosyan tamamnliginda.imza vs. Eksiktir,ondan ne zaman ilaç yazacaklarım söylememistir. 1 haftaya belli olur.ben bu hafta içi alacağım
canım kan pıhtılaşması için kan sulandırıcı ilaç veriyorlar. önden Teşhiş konulduğunda herşeyin bir çözümü oluyor. önemli olan teşhiş hiç üzülmeOnların tedavisi var sanırım,ilaç-igne gibi doktrolar yönlendirir. hiç sıkma canını olur mu
ben ilk yazılan reçete için ilaçlara 820 TL ödedim. oda içinde devletin karşılamadığı folik asit vardı. onun dışında dün bir reçete daha yazdı vajinal fitil parol corasprin falan yazdı dr oda 70 TL tuttu.Sen ilaçlara ne kadar ödedin acaba? Ben şimdi 200 TL ödedim. İlaç alacağım başka birşey ödeyecek miyim?
fitili tranfer ve yumurta toplama zamanı vajinal müdehale olduğu için enfeksiyon olmaması adına verdi.suseyse
fitili neden veriyor onu anlamadım corasprin kan sulandırıcı diye biliyorum folik asit için şimdiden başlanmalı hamile olmadan önce herkes kullanıyor
hayırlısı olsun inşallah benim daha o işlemlere geçemedim dosyamızı daha açtıramadık ekimde sonuçlarım çıkınca açılacakmış tabiki ilk önce sonuçlarımı doktora göstermem lazım bakalım bekleme sürecindeyim ne olacak bilmiyorumfitili tranfer ve yumurta toplama zamanı vajinal müdehale olduğu için enfeksiyon olmaması adına verdi.
Daha sonrasında düşük engellemesi için fitiller verilebiliyor. bana iğne sürecinde asprin vermediler. daha yeni yazdı hangi aşamada başlatacak bilmiyorum bakalım artık :)