Kizlar selamlar... bu süreçte kötu olan herkesten herseyden uzak duruyoruz dönüyoruz arkamizi onlara.. hayirlisini isteyip niyeti temiz tutalim Allah gonlumuze gore versin inşallahh
Ben 7 gun igne kullandim ama gunu yumurtalarin olmasi gereken boyuta gelmesine gore ayarliyorlar 9 gun kullanan da var.. 7. Gun normal ignemi + 2 catlatma ignesini vurdum 36 saat gibi denk geliyor hastaneye gittim. Onlar zaten bunu ayarliyor.. bu igneleri vurdum 1 gun bos gecti ignesiz o gundede bu operasyonda mikrop kapmamak adina fitil verdiler biokadin diye onu kullandim 2 adet. Dr soyleyecek zaten.
Yumurta toplama bence bu surecin en agrili kismiydi. 1 Gün hareket edemedim ordek gibi dolastim kanamam cok sukur olmadi ama idrar yolum etkilendi sistit gibi ciktim tuvalate agrili oldu. Ama ertesi gun baya bu sorunlar azaldi. 3 gun zaten bitiyo.
Dun hastaneyi aradim yumurtalarin durumunu sordum döllenmişler bir sorun yokmus suanda.. bugunde hastane beni aradi yarin sabah tranfere gidecegim onu hatirlatti. Yine durum sordum gayet iyi durumdalar dedi. Normalde cok kendimi kaptirmamaya calisiyorum ama ilk duydugda burnumun ucu sizladi.
suan hastanede yasam basladi aslinda ve büyük yol kat ettik.. umarim bundan sonra bizimle olur..