2019 Ağustos - Devlet hastanesinde rapor ve tüp bebek süreci

:) çok benzer..bende 8 yıldır aynı yerdeyim aracımla gidip geliyorum ama işim stresli bende alıngan olunca stresim 2 ye katlanıyor. bende şimdilik gidip geliyorum bu şekilde ama ,piyasalardan herkes daha bir gergin. kafam karışık açıkcası gemileri yakıp eve geçsem mi diyorum.
Bence o zaman için mutlaka yıllık iznini kullanmalısın tüp bebek yaptıracaksan eğer dinlenmen lazım

şirket aracı olunca git gelde bayağı işimi gördü.
Zaten arac olmasa 🙄 bende hastane gunleri mecbur kendi aracimla ise gitmek zorunda kaliyorum. Sariyerde calisiyorum hastane zeytinburnu sahil tarafinda..

Cuma gunu kontrole gittim. Sadece 3 igne vurulmustum cumaya kadar sagda 5 yumurtam solda 1 tane vardi. Dr igneye devam et pazartesi gel kan tahlili isteyecegim dedi. Benim dozlarimi da dusuk vermisti yeterli gelmis. Bakalim pazartesiden sonra muhtemelen cetrotide baslayacagz..yani igneler ikiye cikmis olacak. Bakalim 🤔🤦‍♀️

bugün kontrole gittim, iğneler etkisini göstermiş salı sabah gel kan alalım cetrotide'e başla muhtemelen perşembe yumurtaları toplayacağız dedi.. yalnız bir sorunum var hastaneden geldim kulaklarımda ve boğazımda bir ağrı başladı.
bu aşamada bir tane de olsa soğuk algınlığı ilacı alsam acaba zararı olur mu?
işte devletin dez avantajı.. özel olsa aç dr sor :/

bugün kontrole gittim, iğneler etkisini göstermiş salı sabah gel kan alalım cetrotide'e başla muhtemelen perşembe yumurtaları toplayacağız dedi.. yalnız bir sorunum var hastaneden geldim kulaklarımda ve boğazımda bir ağrı başladı.
Önermem. Sen kendini su an gebe kabul etmelisin. O bir ilacın yumurta üzerinde ne gibi bir etkisi olacağını bilemezsin. Çok agrin varsa parol minoset içebilirsin.

arkadaşlar merhaba bende de rahimde incelme çıktı ve fibrinojen yüksek çıktı 408 googleden baktım kan pıhtılasması yazıyordu sanırım:KK43:

Hafif bir soğuk algınlığı önerirlerdi diye düşünüyorum ama öncelikle bunları yap madem daha çok yeni temizleyebilirsin vucudundan. C vitamini ilaç içebilirsin gibi,vitamin sonuçta.
Önerilerim (hep yaptığım-onaylıdır :KK48:) ;
Limon sık ve içine bol tuz ve minicik su ekle bununla gargara yap sık sık..burnun içini sabunla iyice yıka ve papatya çayı buharı yap ve ayrıca tüket. bal ye,alın -burun kulaklarına saç kurutma makinası tut ve sırtına havlu koy.başını sıcak tut (kulaklarına birlikte sar) bunlarla hiç birşeyin kalmaz. rüzgarda kalma bir de.
Grip olmayacaksın :eğlence:

Sen ilaçlara ne kadar ödedin acaba? Ben şimdi 200 TL ödedim. İlaç alacağım başka birşey ödeyecek miyim?

Sen ilaçlara ne kadar ödedin acaba? Ben şimdi 200 TL ödedim. İlaç alacağım başka birşey ödeyecek miyim?
ben ilk yazılan reçete için ilaçlara 820 TL ödedim. oda içinde devletin karşılamadığı folik asit vardı. onun dışında dün bir reçete daha yazdı vajinal fitil parol corasprin falan yazdı dr oda 70 TL tuttu.

dün akşam 22:00 da çatlama iğnemi vurdum. perşembe sabah 08:00'de yumurtalarım toplanacak Allah izin verirse bakalım.. hepiniz dualarımdasınız :dua:

suseyse suseyse
fitili neden veriyor onu anlamadım corasprin kan sulandırıcı diye biliyorum folik asit için şimdiden başlanmalı hamile olmadan önce herkes kullanıyor

suseyse suseyse
fitili neden veriyor onu anlamadım corasprin kan sulandırıcı diye biliyorum folik asit için şimdiden başlanmalı hamile olmadan önce herkes kullanıyor
fitili tranfer ve yumurta toplama zamanı vajinal müdehale olduğu için enfeksiyon olmaması adına verdi.
Daha sonrasında düşük engellemesi için fitiller verilebiliyor. bana iğne sürecinde asprin vermediler. daha yeni yazdı hangi aşamada başlatacak bilmiyorum bakalım artık :)

fitili tranfer ve yumurta toplama zamanı vajinal müdehale olduğu için enfeksiyon olmaması adına verdi.
Daha sonrasında düşük engellemesi için fitiller verilebiliyor. bana iğne sürecinde asprin vermediler. daha yeni yazdı hangi aşamada başlatacak bilmiyorum bakalım artık :)
hayırlısı olsun inşallah benim daha o işlemlere geçemedim dosyamızı daha açtıramadık ekimde sonuçlarım çıkınca açılacakmış tabiki ilk önce sonuçlarımı doktora göstermem lazım bakalım bekleme sürecindeyim ne olacak bilmiyorum

X