2019 Ağustos - Devlet hastanesinde rapor ve tüp bebek süreci

arkadaşlar yeni günden merhaba hepinize hastaneye gittim bugün progesteron testi için fakat bu seferde sağlık raporunu elime tutusturdular dahiliye psikoloji anestezi vs gibi şeylere gorunecegim.
Sadece kan testi diye gittim fakat EKG ve röntgende çekildi..
Birde sorum şu benden şimdi genel cerrahi dahiliye psikoloji ve anestezi görünmemi istiyorlar hepsine sanırım aynı günde gidilmiyormus kayittaki adama sordum randevu alarak gideceksin dedi

arkadaşlar yeni günden merhaba hepinize hastaneye gittim bugün progesteron testi için fakat bu seferde sağlık raporunu elime tutusturdular dahiliye psikoloji anestezi vs gibi şeylere gorunecegim.
Sadece kan testi diye gittim fakat EKG ve röntgende çekildi..
Birde sorum şu benden şimdi genel cerrahi dahiliye psikoloji ve anestezi görünmemi istiyorlar hepsine sanırım aynı günde gidilmiyormus kayittaki adama sordum randevu alarak gideceksin dedi
benim gittiğim hastanede heyet ücreti diye bir ödeme vardı 200 TL ve o ödemeden sonra tüm hekimlerin sistemine benim bilgilerim düştü ve randevu almaksınız aynı gün hepsini yaklaşık 15 dk içerisinde dolaştım.
her hastanenin kendine göre bir işleyişi var tabi ki değişik olabilir.

benim gittiğim hastanede heyet ücreti diye bir ödeme vardı 200 TL ve o ödemeden sonra tüm hekimlerin sistemine benim bilgilerim düştü ve randevu almaksınız aynı gün hepsini yaklaşık 15 dk içerisinde dolaştım.
her hastanenin kendine göre bir işleyişi var tabi ki değişik olabilir.
zeynep kamile gitmedin mi başka bir yerden mi aldın ? raporu

yok ek istemediler zaten sadece normalde o hormon tahlili verilmesi gerekiyordu listemizde talep edilen bir tahlildi. ben onu dışardan yaptırdım dosyama sonucunu ekledim.
Ben hiç fark etmedim,kimsede beni uyarmadı. bana hi. tathlil listeside vermediler. anestezi sonra mı?

Ben hiç fark etmedim,kimsede beni uyarmadı. bana hi. tathlil listeside vermediler. anestezi sonra mı?
yok bu anesteziden daha öncesi.. Anestezi ye zaten gelindiğinde artık o son nokta. zaten senin verdiğin kan tahlillerinin içerisinde mutlaka vardı bu tahlilde. 1 seferde 3-4 tüp kan alıyorlar birinde bu değerlere bakmışlardır.

yok bu anesteziden daha öncesi.. Anestezi ye zaten gelindiğinde artık o son nokta. zaten senin verdiğin kan tahlillerinin içerisinde mutlaka vardı bu tahlilde. 1 seferde 3-4 tüp kan alıyorlar birinde bu değerlere bakmışlardır.
Hakkını helal et lütfen,vallahi o eksik derler diye o kadar çekiniyorum ki evet tahlil yaptılar ama 21. gün değildi. normal bir günde yaptılar tahlillerimi.

olsun önemli değil :):) ben Avrupa yakasında oturuyorum. süleymaniye bana konum olarak daha yakındı. ama Zeynep Kamil'in ne kadar iyi bir hastane olduğunu duymuştum. :)
İğneler nasıl stres vs. yapıyor mu? ben klomen kullanmıştım yeni evliyken inanılmaz stres yapmıştı vucudum değişmişti resmen o ilaçtan sonra etkisi 3-4 ay sürmüştü. meğer herşey morfolojiymış.

bana Menopur verdi bunu yarın kullanmaya başlıyorum günde bir kere...
Cetrotide verdi bunu şimdi kullanma cuma kontrole geldiğinde yanında bir kutu getir dedi.
bir yumurtalık uyarıcı hap verdi sadece 5 gün kullanacaksın günde 2 tane alınıyor.
folik asit verdi o özel devlet karşılamıyor hergün içilecek.
benim asıl merak ettiğim ben o iğneleri kendi kendime nasıl vurabileceğim. :):)

Cetrotide verdi bunu şimdi kullanma cuma kontrole geldiğinde yanında bir kutu getir dedi.
bir yumurtalık uyarıcı hap verdi sadece 5 gün kullanacaksın günde 2 tane alınıyor.
Menapur için iki şırınga al. Biri normal şırınga diğeri insülin şırıngası. Normal şırıngada karışımı hazırla. Ben iki toz 1 su kullanıyordum. Sonra insülin şırıngasının ucunu takip göbekten iğneyi yap.
Geçmiş olsun

Ben işten izin alamadım her şey tamam anesteziile görüşmem gerekiyor sanırım.heyet ödemesini vs. yaptım. Anestezi yüzünden heyete giremiyorum sanırım :KK43:( vallahi heyecandan bayılacağım. İnşallah bebeğin sağlıkla,hayırla tutunur sana tüm kalbimle dua ediyorum.

Menapur için iki şırınga al. Biri normal şırınga diğeri insülin şırıngası. Normal şırıngada karışımı hazırla. Ben iki toz 1 su kullanıyordum. Sonra insülin şırıngasının ucunu takip göbekten iğneyi yap.
Geçmiş olsun
Benim iki su iki toz.. sali basliyorum cuma kontrol verdi. Soyle tarif etti sulari tozlarin sislerime enjekte et karistir dedi. Sonra siringanin aldigi kadarini cekip vur igneni diye tarif etti. Siz kullandiginizda bedenen yada ruhen bi etkisini gordugunuzmu bu ilaclarin?

Küçük oluyor diye biliyorum ben

X