Y yasemin773 aslında durumlarımız senin de dediğin gibi aynı nerdeyse.. benim eşimde ameliyat oldu yeterli düzelme olmadı ama ileri hareketlisi %1'di % 12 oldu sadece. Rahim filmini ben İstanbul'da oturuyorum Aksaray tarafından Hekimoğlu görüntüleme merkezinde çektirdim 1,5 olmamıştır. en uygun orasıydı. sonucu hemen alıyorsun. 350 TL idi. herkesin mahvolduk çok sancı oldu vs dediği o çekimde ben hiç acı hissetmeden 2 dk içerisinde çıktım. tüplerim açıktı bir sorun çıkmadı. umarım seninde ağrısız geçer.
listende ki evrakları tamamladıktan sonra 2. liste verecekler o listede sırayla yapman gereken herşey yazacak. Dahiliye'den başlayacaksın zaten EKG kan tahlili ve Röntgeni Dahiliye dr isteyecek. onları DR tamamlayıp götürdükten sonra sana tüp bebek heyetine girebileceğine dair onay verecek. ardından diğer dr uğrayacaksın ama onlar çok kısa sürüyor. odalarına girmen ve çıkman bir oluyor var mı bir sorunun gibi genel sorular sorup hemen onayı veriyorlar. sadece Antestezi dr sana form doldurttuyur, oda yumurta toplama işleminde anestezi alacağın için tüm belgeleri kontrol edip anestezi onayı verecek. sonra tarih alacaksın. :)