- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- 158
Kızlar bende 30 yaşındayım Bursa da yaşıyorum ama nasip olursa ilk bebeğim olacak :)31 yaşındayım 2.bebeğim olacak ve kızım 10 yaşında.Bursada yaşıyorum
Çok güzelmiş inş yolunda gider hersey ben testte çift çizgiyi &örünce direk aradım ama sen böyle güzel bir haberi böyle güzel bir zmnda daha özel bir şekilde söyle çok güzel denk gelmişEvet canim battan sonra evlilik yildonmmmzo zamana kan tahlili de kesinleşir inşallah. Bir yandan nasip sürpriz yaparm diye dusynrm siz nasıl soylednz
Testi içine koyup "sana zarf gelmiş"deyip verdim.Şok olduEvet canim battan sonra evlilik yildonmmmzo zamana kan tahlili de kesinleşir inşallah. Bir yandan nasip sürpriz yaparm diye dusynrm siz nasıl soylednz
Memnun oldum canım,sağ salim alalım kucağımıza inşallahKızlar bende 30 yaşındayım Bursa da yaşıyorum ama nasip olursa ilk bebeğim olacak :)
Dış gebelik de yumurtanın rahim içine degılde dışına yerlesmesınden oluyor ancak kürtajla alınıyor yada düşmesi beklenıyor dış gebelik tehlikeli kadına zarar verıyoBu kimyasal olsun dış gebelik olsun nasıl belirti veriyor? Nasıl anladınız?
Cok hos olmuşTesti içine koyup "sana zarf gelmiş"deyip verdim.Şok oldu
surpriz yapan biri ve yapilmasna da baylyr. Bana da ilk ay demsti sürpriz isterim diye üzerinden bir kaç ay geçtiÇok güzelmiş inş yolunda gider hersey ben testte çift çizgiyi &örünce direk aradım ama sen böyle güzel bir haberi böyle güzel bir zmnda daha özel bir şekilde söyle çok güzel denk gelmiş
Cook tatlı olmuş ya ne güzellllTesti içine koyup "sana zarf gelmiş"deyip verdim.Şok oldu
Ayyy ne güzell kese gordun mu peki masallahCuma günü sabah 228 çıkmıştı bugün akşam 1349 çıktı hadi bakalım :)
Benim de böyle olacak mı yaa ne guzelll sonuçCuma günü sabah 228 çıkmıştı bugün akşam 1349 çıktı hadi bakalım :)
Çalıştığım için bugün acil de kan verdim cuma günü hastaneye gideceğimAyyy ne güzell kese gordun mu peki masallah
Foto koymamssn bebişÇalıştığım için bugün acil de kan verdim cuma günü hastaneye gideceğim
Kaçıncı haftadan sonra diyetisyene gitmek lazım acaba? Ben cok kilo almak istemiyorum diyetisyen kontrolünde gecirmek istiyorum hamileligiama daha erken mi acaba diyorum[/QUOTE
Canım bende şeker çıkıyor. Oyuzden diyetisyene gidiyorum.
Tecrübeli annelere bir sorum var acaba ilk üç ay içindeyken hiç ilaç kullanan oldu mu? Ben kullanıyorum iki gündür ama çok korkuyorum
Ne ilacı kullanıyorsun
Selam sevgili ağustos anneleri.Aranıza bugün katıldım.4 senedir beklenen gebelik bugün geldi.2.çocuğum olacak inşallah.Geçen sene 1 düşük yaşadım.Kızım 10 yaşında.Allahım dileyen herkese nasip etsin.Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Gözün aydın canim.
Merhaba arkadaşlar dün 5+3 günlük hamile olduğumu öğrendim fakat doktor ne en son adet tarihini sordu ne kilo ölçümü hiçbirşey yapmadı ultrasonla baktı kese görünüyor ve kanda gebelik çıkacakmı diye sadece kan testi yaptı kanda da görünüyor gebelik dedi hepsi bu kadar ağzından cımbızla laf almaya çalıştım resmen ilk hamileliğim sonuçta hiç bişey demedi10 gün sonra gel bebeği görelim dedi ama başka doktora gideceğim Böyle bişey yaşayan oldumu
Keseyi gördüyse neden kan istedi anlamadim
Tecrübeli annelere bir sorum var acaba ilk üç ay içindeyken hiç ilaç kullanan oldu mu? Ben kullanıyorum iki gündür ama çok korkuyorum
merhaba canım ultrason için 2000 ini geçmesi gerekiyorsa benim 2046 ıyken bu doktor neden alttan muayene etti acabaaynbı belirtiler bende de var canım korkma doktor normal dedi bana
hayırlı olsun canım hamileliğin hoşgeldinnbende iki test yapıp ikisinde de pozitif çıkmıştı. Bence sende hamilesinn arka arkaya aynı çıkacağını sanmıyorum çünkü.. Ben hissediyorum bebeğim benimle bence olumsuz düşünceleri at bi kenara tadını çıkar kanda da yüksek ihtimal çıkıcak zaten
Yeni
Kizlar 9+2 haftalik hamileyim carsamba gunu iki damla kanamam oldu igne oldum dinlendim bugun kontrlm vardi doktoe hersey normal ddi aksam ustu tekrar peceteye nokta kadar kan geldi cok korktumyasayan var mi aranizda lutfen çok acil cevap
Benical kullanıyorum canım. Eskiden böyle olduğumda antibiyotik kullanıyordum
Aynn cnm gunde iki defa progestan iciyorum siddetli bi kanama olmadi cok sukur ama yinede korkutuyo12.haftaya kadar kanama çoğu kadında oluyor. Progestan veriyorlar hap olarak veya iğne olarak. Benimde 6. Hafta ve 10.hafta olmuştu kanamalarım hap kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?