2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlı olsun canım inş sağlıklı sağ Salim kucağına da alırsın

Aynen canm kimisi ultrasonda bakmaya bile eriniyo o yüzden iyi bi doktor bulmak lazım

3 hafta sonra gel tekrar kontrol edelim dedi birsey söylemedi açıkcası benımde heyecandan akl8ma gelmedi kalp atışı ne zaman duyabilirız diye sormak
Sanırım bu heyecanla batı bekleymycgm yarın sabah gidip yaptrym eşime de soylymdm ya dün gece 3de uyandm daha uyuyamdm.

Sanırım bu heyecanla batı bekleymycgm yarın sabah gidip yaptrym eşime de soylymdm ya dün gece 3de uyandm daha uyuyamdm.
Seni çok iyi anlıyorum inş hersey güzel olur bende kan testi için doktora gittiğim gün sabaha dek uyuyamamıştım yarın ne olacak endişesi heyecanıyla üstelik evde idrar testi ile çift çizgiyi görmeme rağmen

Kizlar 9+2 haftalik hamileyim carsamba gunu iki damla kanamam oldu igne oldum dinlendim bugun kontrlm vardi doktoe hersey normal ddi aksam ustu tekrar peceteye nokta kadar kan geldi cok korktum yasayan var mi aranizda

Rabbim salih kullarindan evlatlar nasip eder inşallah hepimize. Eşime anlatamdm ya içim çok tuhaf

Yeni
Kizlar 9+2 haftalik hamileyim carsamba gunu iki damla kanamam oldu igne oldum dinlendim bugun kontrlm vardi doktoe hersey normal ddi aksam ustu tekrar peceteye nokta kadar kan geldi cok korktum yasayan var mi aranizda lutfen çok acil cevap

31 yaşındayım 2.bebeğim olacak ve kızım 10 yaşında.Bursada yaşıyorum

Bnmde ara ara oluyo mide bulantm.
Bnmde migrenm var çok şükür hamilelikte şimdiye kadar hiç tutmadı. İnşallah tutmazda. Arada hafif baş agrısı oluyo ama

Kızlarr aşırı mide bulantım var soğan kokusu beni mahvediyor çok erken değil mi bu durumlar resmen midem kaynıyor

Aynen canm kimisi ultrasonda bakmaya bile eriniyo o yüzden iyi bi doktor bulmak lazım

Öyle canım hiç öyle hayal etmiyordum gerçekten işini hakkıyla yapmak ne kadar zor olabilir bilmiyorum

Birde ben adette olmuştum 7 kasımda ben olmadı diye üzülürken meğerse hamileymişim

Bence eşinle paylaşmalısın sonuçta oda o heyecanı da tedirginliğide yasamalı hem sana destek olur bu kdr çok stres yapmazsın tabi sürpriz olsun istiyorsan o ayrı
Evet canim battan sonra evlilik yildonmmmz o zamana kan tahlili de kesinleşir inşallah. Bir yandan nasip sürpriz yaparm diye dusynrm siz nasıl soylednz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…