2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
dr değer dusuk deyınce moralım bozuldu aslında. persembe bakalım kac cıkacak

Bence moralini bozma erkenden öğrenince zor oluyor belli olması sadece iyi düşün iyi olsun
Canim benim degerim 68 ydi 4 gun gecti 755 oldu ozaman cok degilmi artmasi ?

Bence iyi bir artış tabiki doktor daha iyi bilir ama ikizde falan öyle oluyor diye duymuştum yine de sizi heycanlandırmayayım

Ayy inşallah o günleri de gorecgz dimi benim kalbimden de kız geçiyor 6 erkek yegenimiz var benden kız bekliyorlar öğrenince nasipse soyleylm ilk mesaj atalım birbirmize

E
EVet canim bende oyle tahmin ediyorum cunku 4 kat artiyo

15 aralık canım benim aslnda içim bekle diyor ama sağlık ocağına 4 gün var dedim yine de kan ver yarın sabah deynce gtcem sanrm
Bende 5 gün önce silik çizgiyle öğrendim ama sabrettim bat a kadar kimyasal falan olursa üzülmeyeyim diye kan testini de yapınca iyice rahatlarım istiyorsan yaptır canım

Yeni gebeler hoşgeldiniz.sagliklo gebelikler diliyorum..eski gebeler ve yeniler maratona nerden.katılıyorsunuz
Ankara

Merhaba iyi akşamlar kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik :)
Mide bulantısı ve yoğun çalışma dışında iyi gibi

Tecrübeli annelere bir sorum var acaba ilk üç ay içindeyken hiç ilaç kullanan oldu mu? Ben kullanıyorum iki gündür ama çok korkuyorum
migrenim var mecburen parol kullanıyorum atak dönemleri

Meraktan test üstüne yapıyorum ya siz ne görüyorsunuz hanımlar bi deyiverin bakalım:)
Bence pozitif
Slm kizlar adetime 1 gun kala cuma gunu beta hcg sonucum 68 ti bu sabah tekrar kan aldirdim sonucu 755 sizce iyimi ?
Gayet iyi

slm kızlar bende bugun kan verdim. 4+3 , hcg 197 cıktı ve dr değerin düşük dedi. persembe tekrar kan vericem. sizce değer düşük mü
Bence pozitif düşünmekte yarar var, doktorlar riskleri pat diye söylüyorlar. Artış düzgün mü ondan anlaşılır zaten

Canim acaba ikiz olabilirmi diye dusunuyorum 4 kat artiyo
benim 5 kat artti ama doktor ikiz suphesi var demedi. degeri hizli yukselen ve tek bebek sahibi olan cok insan var.
kan artisindan ziyade, kese zamani onemli once. eger 2 kese olursa en az 2 bebek olabilir... diyelim tek kese var, o zaman da bebegi gorme zamanini bekleyecegiz. cunku o zaman da tek kesede 2 bebek olabilir

Ayyy insallah canim cumartesi keseyi gormeye gidicez insallah ikizdir suan daha cok heyecanlandim Rabbim hakkimizda hayirlisini versin saglikli olsunda 1 2 hic farketmez

Kızlar sizdede oldu mu böyle birsey ben tam bi tatlı delisiyimdir normalde hergün çikolata olsun şerbetli tatlı olsun son bir haftadır tatlı yiyemiyoruz hatta nerdeyse midemi bulandırıyor sürekli tuzlu acı ekşi yemek istiyorum

Merhaba arkadaşlar dün 5+3 günlük hamile olduğumu öğrendim fakat doktor ne en son adet tarihini sordu ne kilo ölçümü hiçbirşey yapmadı ultrasonla baktı kese görünüyor ve kanda gebelik çıkacakmı diye sadece kan testi yaptı kanda da görünüyor gebelik dedi hepsi bu kadar ağzından cımbızla laf almaya çalıştım resmen ilk hamileliğim sonuçta hiç bişey demedi 10 gün sonra gel bebeği görelim dedi ama başka doktora gideceğim Böyle bişey yaşayan oldumu

Merhaba kızlar Allah izin verirse ben de ağustos annesiyim öğreneli bir hafta oldu dün keseye gördük çok şükür 25 Aralık’ta tekrar çağırdı bebeği de görebilmek için progestan Verdi folik Asst ve vitamin ilaçları kullanıyorum İnşallah bebeklermizi Sağ salim kucağımıza almayı nasip eder Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…