dr değer dusuk deyınce moralım bozuldu aslında. persembe bakalım kac cıkacak
Canim benim degerim 68 ydi 4 gun gecti 755 oldu ozaman cok degilmi artmasi ?
Ayy inşallah o günleri de gorecgz dimi benim kalbimden de kız geçiyor 6 erkek yegenimiz var benden kız bekliyorlarYaaa benim de annem beni bembeyaz gecelik içinde etrafım Mavi mücevherlerle sarılı görmüş bana diyo ben zaten tahmin ediyordum :):) senin pembe benim mavi bakalım kız erkek tutacak mı analarımızın rüyasından senin tam benim gibi :) istersen bekle canım ben bekleyememiştim meraktan hastaneye nasıl gittiğimi bilmiyorum :):):)
Canim benim cok fazla artmis ama normalmi ki bu 4 kat artti2 günde 2 kat artış diye biliyorum ben. İlk testim 550ydi, iki gün sonra tekrar kan verdim 1100 olmuştu. Bundan bir hafta sonra da keseyi gördüm. Artışın çok iyi inşallah hayırlısı ile hamilesindir
Aynı şeyi düşünmüşüz hadi hayırlısıCanim acaba ikiz olabilirmi diye dusunuyorum 4 kat artiyo
EVet canim bende oyle tahmin ediyorum cunku 4 kat artiyoBence moralini bozma erkenden öğrenince zor oluyor belli olması sadece iyi düşün iyi olsun
Bence iyi bir artış tabiki doktor daha iyi bilir ama ikizde falan öyle oluyor diye duymuştum yine de sizi heycanlandırmayayım
Ay ne guzel yaaaTam bat gunu tahlil yaptirdim cnm. Benimde adetten 3 gun once silik cizgiydi hayirlisyla sende guzel haberi alirsin yarin
Bende 5 gün önce silik çizgiyle öğrendim ama sabrettim bat a kadar kimyasal falan olursa üzülmeyeyim diye kan testini de yapınca iyice rahatlarım15 aralık canım benim aslnda içim bekle diyor ama sağlık ocağına 4 gün var dedim yine de kan ver yarın sabah deynce gtcem sanrm
Inşallah sağlıcakla gelirler yaa bunu yazarken bile rüyada gbymBende 5 gün önce silik çizgiyle öğrendim ama sabrettim bat a kadar kimyasal falan olursa üzülmeyeyim diye kan testini de yapınca iyice rahatlarımistiyorsan yaptır canım
AnkaraYeni gebeler hoşgeldiniz.sagliklo gebelikler diliyorum..eski gebeler ve yenilermaratona nerden.katılıyorsunuz
Mide bulantısı ve yoğun çalışma dışında iyi gibiMerhaba iyi akşamlar kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik :)
migrenim var mecburen parol kullanıyorum atak dönemleriTecrübeli annelere bir sorum var acaba ilk üç ay içindeyken hiç ilaç kullanan oldu mu? Ben kullanıyorum iki gündür ama çok korkuyorum
Bence pozitifMeraktan test üstüne yapıyorum ya siz ne görüyorsunuz hanımlar bi deyiverin bakalım:)
Gayet iyiSlm kizlar adetime 1 gun kala cuma gunu beta hcg sonucum 68 ti bu sabah tekrar kan aldirdim sonucu 755 sizce iyimi ?
Bence pozitif düşünmekte yarar var, doktorlar riskleri pat diye söylüyorlar. Artış düzgün mü ondan anlaşılır zatenslm kızlar bende bugun kan verdim. 4+3 , hcg 197 cıktı ve dr değerin düşük dedi. persembe tekrar kan vericem. sizce değer düşük mü
benim 5 kat artti ama doktor ikiz suphesi var demedi. degeri hizli yukselen ve tek bebek sahibi olan cok insan var.Canim acaba ikiz olabilirmi diye dusunuyorum 4 kat artiyo
Ayyy insallah canim cumartesi keseyi gormeye gidicez insallah ikizdir suan daha cok heyecanlandim Rabbim hakkimizda hayirlisini versin saglikli olsunda 1 2 hic farketmezbenim 5 kat artti ama doktor ikiz suphesi var demedi. degeri hizli yukselen ve tek bebek sahibi olan cok insan var.
kan artisindan ziyade, kese zamani onemli once. eger 2 kese olursa en az 2 bebek olabilir... diyelim tek kese var, o zaman da bebegi gorme zamanini bekleyecegiz. cunku o zaman da tek kesede 2 bebek olabilir
Benim beyaz akıntım oluyor ara ara çoğalıyorKızlar akıntı durumunuz ne alemde?
Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı kalp atışlarınaKızlar bugün hcg tekrarladım 4366,9 çıktı sonra ultrasonla baktı çok şükür keseyi gördük inş hepimiz içinde hersey yolunda gider
Amin inş canım 8 kasımdı satHayırlı olsun canım çok sevindim darısı kalp atışlarınasenin sat ne zamandı
Benim 2 gündür fark ettgm biraz var yumurtlama öncesindki gibiKızlar akıntı durumunuz ne alemde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?