Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben cagirdiysam sebebi var tabiiiiBende bayıldım bu topige ama hangi topigi sevsem kimse kalmıyor hamile kalan kayboluyor
allah tamamına erdirsin canım . Bende onunla öğrendim çok silik çıkıyodu sonra koyulaşmaya başladıkça kan verdim kesinleştiKızlar quick gebelik testi yaptım şimdi anında ikinci çizgi çıktı acaba ne kadar güvenilir yarın bat.Yaaa şoklardayım
ben kaybolmam, benden kurtuluş yokBende bayıldım bu topige ama hangi topigi sevsem kimse kalmıyor hamile kalan kayboluyor
aa bunda ben de gördüm bak :) kesenin alt kısmında dimi?Eki Görüntüle 2220779
Bu da kurtaj oldugum gebelik
Kizlar orda bebegi goruyorum sanki siz goruyor musunuz?
Amin canım teşekkür ederim düşükten sonra korkuyorum biraz ama Rabbim hayırlısını nasip etsin.Bu cmts kısmetse gideceğim doktoraallah tamamına erdirsin canım . Bende onunla öğrendim çok silik çıkıyodu sonra koyulaşmaya başladıkça kan verdim kesinleşti
morcivert34
Yok vajinal fitil sürecince ilişki yok dedi doktor bide söktürücü kullaniyorimmorcivert34
kız bayılazam şimdi senin hormonlar bizle oyun oynuyor değerlendiriyosun dimi bugünleri?
Gunaydinlaraa bunda ben de gördüm bak :) kesenin alt kısmında dimi?
ben halâ tereddütteyim yalnızYok vajinal fitil sürecince ilişki yok dedi doktor bide söktürücü kullaniyorim
günaydınnGunaydinlar
Evet canim alt tarafta minicik..
Sıkıldım iyiceben halâ tereddütteyim yalnız
yumurtluyorsan eğer bu senin icin fırsat ama fitil kullanıyosun. offf bilemedim
Kuzum insallah :)günaydınn
insallah bende görürüm böyle :)
Canım valla ben hep mi yumurta donemindeym ben ilaçsız adet olamıyorum .Ondan canım bilmiyorum nolcakYeni yılın ilk gününden selam
Darkgod Sen bayağı yumurtlama dönemindesin gibi neden söktürücü kullanıyorsun ben kaçırdım orayı
morcivertkedi Valla hamile olan diğer forumlara transfer oluyor
Ben geç uyandım test yaptım bişey çıkmadı .Dün hemen yatmıştım sanırım ondan gördüm cizgiyiBugün 14.gun acaba hala şansım varmı .Afedersiniz ama 14 gün önce bugün ve bir gün sonraki akşam ilişki olmuştu.Tutmuşsa belli olurmuydu idrarda
Ay canim benim insallah en kisa zamanda mujdeli haberi verirsinCanım valla ben hep mi yumurta donemindeym ben ilaçsız adet olamıyorum .Ondan canım bilmiyorum nolcak