- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
ay maşallah benimki gibi erkenden göstermiş o da kendini
Allah tekrarını yaşatmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay maşallah benimki gibi erkenden göstermiş o da kendini
Amin canım aminay maşallah benimki gibi erkenden göstermiş o da kendini
Allah tekrarını yaşatmasın
ay en zoru da bu beklemek işte ya. mümkün değil ama düşünmemeye çalışAmin canım amin
Of 10 gün nasıl geççek
Keşke benı şöyle uyutsalar 10 sonra uyansam
İşyerinde hiç düşünemiyorum yeni kıza iş öğretiyorum ya zaman su gibi geçiyo :))ay en zoru da bu beklemek işte ya. mümkün değil ama düşünmemeye çalış
aynen öyle sonra cinsiyetti gösterdiydi göstermediydiOff böyle diyomda hamılelık hepp bekle beklee beklee ki zaten .. gebe kalsam doktora gitmek için gün saycam .
Sonra yok testi yok oydu yok buydu derken heeeeep beklicem
Allahım o koşusşturmaları burda konusmayı naisp etsin :)aynen öyle sonra cinsiyetti gösterdiydi göstermediydi
5. aydan 7. aya kadar cok güzel geçer bence öyle tahmin ediyorum. son aylar hazırlık doğum derken. hep bi koşturma
düşünsene aldıklarımızı atıyoruz cocuk odası fikri alıyorum sizden. doğum anılarımızı paylaşıyoruz. ayyyyAllahım o koşusşturmaları burda konusmayı naisp etsin :)
Ay ağlıcamdüşünsene aldıklarımızı atıyoruz cocuk odası fikri alıyorum sizden. doğum anılarımızı paylaşıyoruz. ayyyy
dur sen yorulma ben ağlarım herkesin adına çok duygusalım şu sıralar zatenAy ağlıcam
Allahımm nolurrr nasip et bunu bize nolurrrr
Bende herşeye ağlardımdur sen yorulma ben ağlarım herkesin adına çok duygusalım şu sıralar zaten
biz ayağımızı sürdük sıra sizdeBende herşeye ağlardım
Ağlayıp mınnağımızı üzme annesi
O biizm topiğimiizn ilk meleği
Valla hatirlayamadim 8 haftalik olabilir mi?evet onu gördüm ben burdayım diyor zaten kaç aylık bilmiyorum da insallah kuzum insallah
Ama yok daha kucuk muhtemelen.. vajinal diyor... bilen arkadaslar cikar bence:))Valla hatirlayamadim 8 haftalik olabilir mi?
Testlerimin hepsini attım.Esime bugün de deneyelim dediğimde kendisinde 10-11 gündür olan bir agridan, ve varikoselden suphelendigini söyledi.Onun on gündür acı ağrı duymasına mı, kendi kendime bu aydan umutlu oluyor olmamami üzüldüm bilmiyorum.ama onun ağrısı baskın bende.doktora gözükmesini ben söyleyerek yapmasını istemiyorum.ne zaman hazır hissederse...2019 a kötü bir giriş yaptım.herkes gelen günlerle hayırlı haberlere erişir inşallah..
Ben düşük yapti gim ultrason fotosunu attım ama kızım testlerimi saklamış.Gorunce hala içimi hüzün kaplıyor. Kızımda diye atamıyorum da.Buda ben düşük yapmadan beş saat önce
Bende bayıldım bu topige ama hangi topigi sevsem kimse kalmıyor hamile kalan kayboluyorbiz ayağımızı sürdük sıra sizde
iyi ki gelmisim ya bu topige gercekten, cok samimi içtensiniz gırgır şamata her telden var