- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
yok bugün de önemli bak ya bas bas bağırıyoruz burda @LezzetliCipetpet canım de girdi konuya yazmak istedi...
kaçışın yoook bugün de iş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok bugün de önemli bak ya bas bas bağırıyoruz burda @LezzetliCipetpet canım de girdi konuya yazmak istedi...
1 bucuk :)morcivertkedi kuzuumm bebeğiimm sen daha çok küçükmüşsünn
beraber büyürsünüz artık :))
kaç senelik evlisin ki?
o konuda o da benle aynı sağlıklı bir yavrumuz var olursa 5.gebeliğimiz olacakk5. çocuk demıştın demı canım ?
Kaybın mı var dun onu konusamadık ?
ayyyy evet :)yavv sen daha mınnaakkmısınn..
Bu mınnaklıkla bırde mınnnak bı yavrumu doğurcaaaannnnnnnnnnn
aa ben dun 4 çocugu var 5. olcak gıbı düşünmüştümo konuda o da benle aynı sağlıklı bir yavrumuz var olursa 5.gebeliğimiz olacakk
yok valla bende anlamadım küççük olduğunu yani Elçinle falansındır diye düşündüm1 bucuk :)
akıl yaşta değil baştadır
etrafımdaki çoğu kişinin anneliğini beğenmiyorum mesela
Bende çok sevıyorum . Çok ısterdım o yaşta anne olmayı ama ev aldık borc oduyorduk . :)ayyyy evet :)
kücük anneliği çok seviyodum ya
Ne varmıs benım yaşımdayok valla bende anlamadım küççük olduğunu yani Elçinle falansındır diye düşündüm
nolduu kızz
Ayy çıtaklar deme bayılırımAy görümcemle komşusunuzz :)) halı yıkama var oralarda hemen yanında oturuyo
İçim kıpır kıpır bugunlerdenolduu kızz
5. çocuk demıştın demı canım ?
Kaybın mı var dun onu konusamadık ?
nasip her şeyy artık geride kaldı o kayıplar.. biz önümüze bakalım.. belki daha iyi durumdayken gelmek istiyor bebişin hayret yani :)))Bende çok sevıyorum . Çok ısterdım o yaşta anne olmayı ama ev aldık borc oduyorduk . :)
Hamile kaldıgım ay evımızn borcu bıttı daha bıtmesıne 1 sene varken . .
Evladım kısmetıyle gelmişti
Oha nasıl bir topiğim varsa komşuları birleştirdimAyy çıtaklar deme bayılırım
Çıtaklar ne ki bilmiyorum onu canım :))Ayy çıtaklar deme bayılırım
sen de küçüksün ama bi 20 değilsin yaniNe varmıs benım yaşımda
sen de küçüksün ama bi 20 değilsin yani
Belkide eşim doğumda sana pırlanta alcam demişti ..nasip her şeyy artık geride kaldı o kayıplar.. biz önümüze bakalım.. belki daha iyi durumdayken gelmek istiyor bebişin hayret yani :)))
Yıkamanın adı canımÇıtaklar ne ki bilmiyorum onu canım :))
yok valla bende anlamadım küççük olduğunu yani Elçinle falansındır diye düşündüm