- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
at bizde bakalımErken bamilelik testi yaptım evet itiraf ediyorimbuharlasma çizgisi mı blmem de ben bir çizgi gördüm belkide gormek istediğim içindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
at bizde bakalımErken bamilelik testi yaptım evet itiraf ediyorimbuharlasma çizgisi mı blmem de ben bir çizgi gördüm belkide gormek istediğim içindir
Kizmayin aplalar vurmayınat bizde bakalım
Sen güzel bir dayağı hakettinnKizmayin aplalar vurmayın
aaa canım bende doğanlar marketin orada oturyorum ufak göbeğin ordaAynen hem cihaza hemde dr a bağlı canım. Emseyde mesela 11+3 tü direkt erkek dediler hiç %50 %60 değil %90 erkek demişlerdi. Bizim acıbadem sigorta, geçse belki sırf neslihan hanım için medical e giderdim ama çok masraflı oluyor. Doğuma kadar doğum falan .. biz yine emseye gideriz herhalde tamamlayıcı sigorta bizim emseyde 26 lira falan veriyoruz sadece tahlillere de çoğuna vermiyoruz ücret
Aaa belki de yolda karşılaşıyoruzdhr hep :))) görğmcelerim kv falan o tarafta sürekli oralardayız bizde ..
Ben safaş ı biliyomusun hemen ordayım canım hemen arkasındayız. Orayı bilmiyosan çıraklık eğitim merkezinin ordayız :)
Ben ekimde gittim 150 yada 160 lira ödedim
çok şükür sağlıkla da kucağına aldın canım..Aynen canım, kritik saatler Bir de bendeki pkoyla birlikte eşimde morfoloji ve ileri hareket sıkıntısı da vardı, o yüzden doktorumuz öncesi, çatladığı gün ve sonraki gün yani üç gün değerlendirmemiz gerektiğini söylerdi. Tuttu çok şükür
Ya umut yaptırdı o sonuç geri nabym ama yok emin oldum adet olunca güzel bir doktor a gideymSen güzel bir dayağı hakettinn
Allahım sökmüş bide Allah iyiliğini versın kızBence de yok geri gitmiş çizgi
Testin başına gelmeyen kalmadiAllahım sökmüş bide Allah iyiliğini versın kız
indiriyorum memenunmusun ben yıllardı P.C kullanıyorum geçmişe yönelik tüm regl kayıtlı diye değiştimedim ama bunuda kullanayımEki Görüntüle 2219760
EbeBU canım ben flo kullanıyorım .
Bide bitane daha kullanıyorum o 20 ocak gösterıyor batımı ..
aa diğer kullandıgım p.c ymış :)
Bende bu ay kullanmaya başladım canım .indiriyorum memenunmusun ben yıllardı P.C kullanıyorum geçmişe yönelik tüm regl kayıtlı diye değiştimedim ama bunuda kullanayım
aaa canım bende doğanlar marketin orada oturyorum ufak göbeğin orda
Artık nasıl dogurgansan maşaallaaahhKızlar 12.deyim sabahki testim ..
Artık silikleşmeye başlamış olan olmuş biten bitmişt Eki Görüntüle 2219766
ne yavru ne yavruOy benımmm yavrruuuu kuuuşşuuummmm ..
yavv sen daha mınnaakkmısınn..ne yavru ne yavru
Sorma canım bir de sağlıkla tutunabilse inşallahhArtık nasıl dogurgansan maşaallaaahh
yok bugün de önemli bak ya bas bas bağırıyoruz burda LezzetliCipetpet canım de girdi konuya yazmak istedi...Kızlar 12.deyim sabahki testim ..
Artık silikleşmeye başlamış olan olmuş biten bitmişt Eki Görüntüle 2219766
5. çocuk demıştın demı canım ?Sorma canım bir de sağlıkla tutunabilse inşallahh