Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK70: ay kuzum kusura bakma ..
Evet kuzum daha geçen ay gün gün paylaştım sayfaa da hemde gün geçtikçe koyulaştı .. son günler kimyasal oldugu için koyulaşma durdu ..

Hadi yaa ben sonradan katıldımya biraz da bodozlama daldım heralde okumadım açıkçası sayfaları tek tek :KK70: O yüzden bilmiyorum o zamanları testlerini felanda, 6 gün önce gördüm normal testte diye yazdığın dikkatimi çekmişti. :)
 
Kızlar İnternetim bitti giremedim su an haber vermek İcin esimin telefonundan yazıyorum saglık ocağı kan sonucum 120 cıktı doktor 5 haftalık hamilesiniz tebrik ederim dedi, haftaya da kadın doğum doktoruna gideceğim
Tebrikler canım darısı başımıza olur inşallah Aminnn
 
Doktora 6 ay oldu 9 ay oldu deme canm 1 sene doldu felan de, 1 sene dolmadan normal karşılıyorlar. Yada istersen seni çok sarsmazsa Hsg iste, devlete gidiyosan zaten randevu felan verirler sanıyorum ve her devlet hastanesi yapmıyo bizim burda. Bakıldı canm eşime de her gören oo çok iyi diyo, Allahtan onda sorun yok çok şükür :)

Ay iyi bari allah'tan inşallah tez zamanda olur ya yok özele gidicem ama dedin gibi yapmazsa olmadı devletten randevu alırım tüpler kapalıysa amilyatmi ediyorlar
 
X