Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya test çizgisi kaymış mıı :bicak:
Testi açıp çeksene resim
15482560799177112982142225198310.jpg
 
selam kızlar bugün catlatma ignesinden sonra 13. gün adetime 2 gün var adet sancılarım geliyo arada meme ucumda agrı var hamilelikten süpheleniyorum ve dayanamadım kan testi yaptım bugün sonucu aldım 28.60 cıkmış sizce hamilemiyim bana cok dusuk geldi deger ama 13.gunluk gebelik icinde fena degil gibi benim gibi olan var mı sevinim mi sizce hamilemiyim ?
Gözün aydın :KK200:
 
Sakın suölu hissetme inan hiçbirşey yapamıyorlar ilk gebelikelrde .
Burda herkes şahit .
Reglim 3 gün geçti kan verdim. 3 gün sonra randevu aldım . Doktor hersey güzel rahmın kalınlaşıyor dedi . Şuan keese görememiz normal dedi . 1 hafta sonra gel dedi ..
1 hafta sonra gittim . Hem keseyı hem bebeği gördük . Hersey çok güzel dedi 1 hafta sonra gel kalp atışı dinliyelim ddi .
Gittim ekranda aran kalbı gördük duyamadık . O gun doktorum kötü gittiğini anladı bende onun yüzünden hissettim ve bana yaptıgı moral konusmasından .
Çıktım doktordan 1 doktora daha gittim . O hersey yolunca bebeğin küçül dedi . 1 hafta daha bekledim yine kendı doktorma gittim . Kadın ekrana baktıı baktıı .
Maalesef canım dedi ... o an bittim ..
herseyı yaptım .
Etmediğim dua , gitmediğim doktor , yemediğim sağlıklı emyve kalmadı .. ama yok rabbım onu kendi yanına istedi .. Aldı benden ..

Yine inanmak istemedim burdaki herkes şahit . 1 hafta yine doktor soktor gezdim . Herkes aynısını söyledi . İlk gebelikde normal . Derhal bunu sonlandır önüne bak dediler ..
hiçbirseyım yoktu . Ne kanama ne ağrı ne sızı . Bulanyılar vardı , göğüs ağrım vardı . Aama bebeğim gitmişti ..


Yani kısaxası Sende gitseydın aynısı olcaktı kuzum ..
Ay resmen beni anlatmışsın nerdeyse birebir aynı şeyleri yaşamışız kuzum
 
X