- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 30
öyle, hiç geçmeyecek sandığım kabus gibi günler bitmis, 4 bucuk aylık olmusuz bile zamanı durduramıyoruz her anın kıymetini bilmek gerek. hamileliğimi cok özlüyorum ben
Bugunlerimi bi ben özlemicem galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle, hiç geçmeyecek sandığım kabus gibi günler bitmis, 4 bucuk aylık olmusuz bile zamanı durduramıyoruz her anın kıymetini bilmek gerek. hamileliğimi cok özlüyorum ben
Doğuran hamileliği özlüyor, dogurmayanlar bı doğsa diyor. Artık zorlanıyorum her konuda birde insanların çenesini susturmak zor. Hala doğurmadın mı ne bekliyorsunöyle, hiç geçmeyecek sandığım kabus gibi günler bitmis, 4 bucuk aylık olmusuz bile zamanı durduramıyoruz her anın kıymetini bilmek gerek. hamileliğimi cok özlüyorum ben
bir de BrrkBugunlerimi bi ben özlemicem galiba
ay o soranlar ayrı stres sebebi zaten. ben 40 haftayı doldurmadığım halde bana da soruyorlardı. dışarısı çok masraf içerde okula başlatıcaz deDoğuran hamileliği özlüyor, dogurmayanlar bı doğsa diyor. Artık zorlanıyorum her konuda birde insanların çenesini susturmak zor. Hala doğurmadın mı ne bekliyorsun
bir de Brrk
ay o soranlar ayrı stres sebebi zaten. ben 40 haftayı doldurmadığım halde bana da soruyorlardı. dışarısı çok masraf içerde okula başlatıcaz de
Aynen öyle diyorum bende okula gidene kadar tutucam içimdebir de Brrk
ay o soranlar ayrı stres sebebi zaten. ben 40 haftayı doldurmadığım halde bana da soruyorlardı. dışarısı çok masraf içerde okula başlatıcaz de
dur sen daha onu hisset o zaman anlarsınOzlencek günler yaşayamadım ki henüz ne kadar zormuş bu dönemler bir an önce 3 ay dolsun istiyorum
dur sen daha onu hisset o zaman anlarsın
özleyeceksin hemde 2.ye hamilelikte. ilkinde arkamda bebem yoktu diyeceksinmorcivertkedi nasıl tanıyor beni hamileliğimi özlersem kanım kurusun
Kuzum bende öyelydim oğlumda da kutu kutu hap içmeme serum almama rağmen hep çıkardım kız da aynı inşallah senin kısa sürer amaValla herkes aynı şeyi söylüyor canlansın hisset kusmalar kesilsin heyecanların baslar diye ama bi türlü bitmiyor kusmalar hap kullandigim halde günde iki üç defa kusmak öldürüyor beni hapı kesmem lazım ne yapcam bilmiyorum
Kuzum bende öyelydim oğlumda da kutu kutu hap içmeme serum almama rağmen hep çıkardım kız da aynı inşallah senin kısa sürer ama
Kizlar yaa bikerede doğduktan sonra sen eski sen olmuyosun karında durması çok daha iyi sanki
Canm prilam dr kullanıyor musun bulantiya birebirValla raziyim yeterki artık kusmayim
Canm prilam dr kullanıyor musun bulantiya birebir
İşte bende öyleydim canım inan 4 aya kadar kg almadım hatta vermiştim belki 1 kg falan. Sonra ama vitamin serumlar la topladım bak maşallah bebişte gayet iyi.. Sadece sabretZofer kullanıyorum canim ona rahmen bugün 4 defa çıkarttım ac geziyorum resmen bu ara prilam ise yaramadı bende tek diğer iyi gelmişti ama bu ara oda yaramaz oldu niye bilmiyorum
Bu kız beni doğurtacak yemin ettiözleyeceksin hemde 2.ye hamilelikte. ilkinde arkamda bebem yoktu diyeceksin
sana annelik çok yakıştıBu kız beni doğurtacak yemin etti
İşte bende öyleydim canım inan 4 aya kadar kg almadım hatta vermiştim belki 1 kg falan. Sonra ama vitamin serumlar la topladım bak maşallah bebişte gayet iyi.. Sadece sabret
Az kaldı ne yapsan geçmiyo biliyorum benim 3 öğünüm kuru ekmek kuru tpsttu aç kalmamak için