- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
Allahım sana da nasip etsin sağlıklaNormal morciim hepiciğiniz doğurdunuz, herkeslerde hamiş kaldı bi ben hariç bende bakıp okuyup çıkıyom öylesine
problem ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım sana da nasip etsin sağlıklaNormal morciim hepiciğiniz doğurdunuz, herkeslerde hamiş kaldı bi ben hariç bende bakıp okuyup çıkıyom öylesine
Yok kuzu anca demek ki sezaryen yerin de incelmiş diyorken.. sağlıkla gelsin de:)ay erken değil mi durabildiği kadar dursun yahu, ne bu acele?
iyiyiz çok şükür canım bizde, bi tane cadıyla ugrasıp duruyorum. atakları bitmiyorduu
4 ay 13 günlükYok kuzu anca demek ki sezaryen yerin de incelmiş diyorken.. sağlıkla gelsin de:)
Ayy cadıı severiimm 4 ayı mı doldurdu şimdii maşallahhh..
Maşallahh sağlıkla darısı başımıza..4 ay 13 günlük
sağlıkla gelsin prenses ♥
şaka maka mutlu sona yaklaşmışsınız ablacım Darısı başımıza inşallah bu günlerde zaman geçmiyor banaMaşallahh sağlıkla darısı başımıza..
Amiinn kuzum.
Valla öyle canım zaman 3 4 aydan sonra hızlı geçti. Daha dün hamileyim yazmışım sanki:)şaka maka mutlu sona yaklaşmışsınız ablacım Darısı başımıza inşallah bu günlerde zaman geçmiyor bana
erkek bekliyoruz insan sabırsızlanıyor vallaValla öyle canım zaman 3 4 aydan sonra hızlı geçti. Daha dün hamileyim yazmışım sanki:)
Sonra ayy ne kadar olduk biz böyle diyorsun:)
Siz de büyümüşsünüz ne olacaktı cinsiyeti?
Maşallah sağlıkla gelsinler inşallahh..erkek bekliyoruz insan sabırsızlanıyor valla
amiiin hayırlısıyla. hazırlıklar ne alemde?Maşallahh sağlıkla darısı başımıza..
Amiinn kuzum.
Yok hazırlık falan kuzum bir gardırop daha aldık onu da koyacak yer bulalım sonra yıkama ütüleme olur ufak tefek alıncaklar var. Hallolur gelmeye inşallah.amiiin hayırlısıyla. hazırlıklar ne alemde?
olur olur ben ilk olduğu halde daha bu haftalarda yeni yeni alısveris yapmıstım sonra ev değiştirdim, temizlikti derken. daha sonra kıyafetleri yıkayıp ütülemeye ufak eksikleri almaya basladım. en son çantayı doğuma giderken kapattımYok hazırlık falan kuzum bir gardırop daha aldık onu da koyacak yer bulalım sonra yıkama ütüleme olur ufak tefek alıncaklar var. Hallolur gelmeye inşallah.
Hallederiz biz de inşallahh. Annem de şubat başı gelir inşallah bakalım.. :)olur olur ben ilk olduğu halde daha bu haftalarda yeni yeni alısveris yapmıstım sonra ev değiştirdim, temizlikti derken. daha sonra kıyafetleri yıkayıp ütülemeye ufak eksikleri almaya basladım. en son çantayı doğuma giderken kapattım
Günaydın cnm sağlıcakla Kolayca kosa zamanda kucağına alırsın inşaAllah bebeğiniMerhaba günaydın kızlar..
Ben hala doğurmadım
Amiiin inşallah kuzum , o değilde birkaç güne takvimde gidicek. Senin durumun nasıl erken gelme ihtimali falan var demiştinGünaydın cnm sağlıcakla Kolayca kosa zamanda kucağına alırsın inşaAllah bebeğini
Sağlıkla gelsin inşallahMerhaba günaydın kızlar..
Ben hala doğurmadım