- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
Masallah cnm baya koyulasmisSağol canım maşallah sizde baya büyümüşsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah cnm baya koyulasmisSağol canım maşallah sizde baya büyümüşsunuz
Canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallahh çok gÜel sonuçKızlar beni hatirlayanlar var mı bilmiyorum ama aylarca beraber ovulasyon testi takibi yaptık nasip olmadi en son tüp bebeğe başlayacağım demiştim ve bu ay yaptirdik ve ilk yazmak istediğim topiklerden birisi burası pazar kan verecektim bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ve ilk idrar bile değil ❤çok şükür ❤
Allah razı olsun canım beta HCG değerim de 177.7 çıktı çok şükür salı günü tekrar kan vereceğim sonra kese ve kalp atışını da duyarsan biraz rahatlarimCanım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallahh çok gÜel sonuç
Ayy çok sevindim cnm yaa hadi ins görürüz bende cumartesi gidicemAllah razı olsun canım ❤ beta HCG değerim de 177.7 çıktı çok şükür salı günü tekrar kan vereceğim sonra kese ve kalp atışını da duyarsan biraz rahatlarim
Amin canım inşallahAyy çok sevindim cnm yaa hadi ins görürüz bende cumartesi gidicem
Kızlar beni hatirlayanlar var mı bilmiyorum ama aylarca beraber ovulasyon testi takibi yaptık nasip olmadi en son tüp bebeğe başlayacağım demiştim ve bu ay yaptirdik ve ilk yazmak istediğim topiklerden birisi burası pazar kan verecektim bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ve ilk idrar bile değil ❤çok şükür ❤
Allah razı olsun canım amin inşallahHatırlıyorum ay çok sevindim hafi gözün aydın inşallah sağlıcakla devam eder ❤ ve yeni hamilelere artık duam bulantıların olmaz inşallah
Duyacaksın Allahın izni ile canımAllah razı olsun canım ❤ beta HCG değerim de 177.7 çıktı çok şükür salı günü tekrar kan vereceğim sonra kese ve kalp atışını da duyarsan biraz rahatlarim
maşallah gözün aydın canımAllah razı olsun canım ❤ beta HCG değerim de 177.7 çıktı çok şükür salı günü tekrar kan vereceğim sonra kese ve kalp atışını da duyarsan biraz rahatlarim
Amin canım inşallahDuyacaksın Allahın izni ile canım
Sağol canımmaşallah gözün aydın canım
Zeyno nasıl çamur gibi? Ne renk?Kızlar lavobaya gittim çamur gibi.leke geldi baya normal mi
Zeyno nasıl çamur gibi? Ne renk?
Allah Allah yerleşme kanaması mı acaba dicem amaIlk böyle kahverengi günü geldi sonra biraz daha koyu bi kaç kere sildim peceteye sonra gelmedi
Allah Allah yerleşme kanaması mı acaba dicem ama
Telaşlanma sakın, yerleşme kanamasıdır o kuzum. Yine de devam ederse görünürsün doktora, benim doktorum kanama parlak kırmızı olmadıkça korkma demiştiBilniyorum ki ilk defa oldu hamilelegim başladığından beri bakayım bida gelirse olmadı acile gideyim inşallah kotu bişey yoktur ya
Telaşlanma sakın, yerleşme kanamasıdır o kuzum. Yine de devam ederse görünürsün doktora, benim doktorum kanama parlak kırmızı olmadıkça korkma demişti