- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
7.haftada benim başıma geldi.Doktor bir sorun görmedi ama önlem amaçlı progestan başlatmıştı.12.haftaya kadar kullanmıştım sanırım..Kızlar lavobaya gittim çamur gibi.leke geldi baya normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7.haftada benim başıma geldi.Doktor bir sorun görmedi ama önlem amaçlı progestan başlatmıştı.12.haftaya kadar kullanmıştım sanırım..Kızlar lavobaya gittim çamur gibi.leke geldi baya normal mi
Bence içerde kalmış yerleşme kanamasıydı. Bekledikçe koyulaşır kan. Telaşlanma ağrın falanda yoksaKızlar lavobaya gittim çamur gibi.leke geldi baya normal mi
7.haftada benim başıma geldi.Doktor bir sorun görmedi ama önlem amaçlı progestan başlatmıştı.12.haftaya kadar kullanmıştım sanırım..
Bence içerde kalmış yerleşme kanamasıydı. Bekledikçe koyulaşır kan. Telaşlanma ağrın falanda yoksa
Rengi taze kan rengi kıpkırmızı değilse korkma canım ama emin olmak için bu doktora görün istersen progestan falan verebilirKızlar lavobaya gittim çamur gibi.leke geldi baya normal mi
Gözün aydın sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKızlar beni hatirlayanlar var mı bilmiyorum ama aylarca beraber ovulasyon testi takibi yaptık nasip olmadi en son tüp bebeğe başlayacağım demiştim ve bu ay yaptirdik ve ilk yazmak istediğim topiklerden birisi burası pazar kan verecektim bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ve ilk idrar bile değil ❤çok şükür ❤
Rengi taze kan rengi kıpkırmızı değilse korkma canım ama emin olmak için bu doktora görün istersen progestan falan verebilir
Normal cnm korkutma kendini sakin devami gelmezse progestan vermiyorlar zaten. Sen dinlen kendni yormaAnnemde olduğum için gidemiyorum doktora uzak buraya bakayım bi kez daha geldi lavobaya gidince geliyor normalde bise yok
Kızlar beni hatirlayanlar var mı bilmiyorum ama aylarca beraber ovulasyon testi takibi yaptık nasip olmadi en son tüp bebeğe başlayacağım demiştim ve bu ay yaptirdik ve ilk yazmak istediğim topiklerden birisi burası pazar kan verecektim bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ve ilk idrar bile değil ❤çok şükür ❤
yaaa çok sevindim Rabb'im tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın insAllah başlarda biraz zaman zor geçiyor ama insAllah sağlıkla görür duyarsınızAllah razı olsun canım ❤ beta HCG değerim de 177.7 çıktı çok şükür salı günü tekrar kan vereceğim sonra kese ve kalp atışını da duyarsan biraz rahatlarim
normalde ovu daha koyu olduğunda gebelikten şüphelenip diyorlar ama bende t c den koyu olmadı bence bekle yarın ki ovu da böyle çıkarsa bı daha gebelik yap tavsiyem ben iki gün böyle çıkan ovudan sonra HCG yaptım çok silik çıkmıştıMerhaba kızlar :) adetim 1 gün gecikti üstteki gebelik alttaki ovulasyon testi. Adet günümde ovü bu kadar belirgin çıkması ne demek acaba bilen var mı? Ya da test mi bozuk sat 26 kasım, bat 22 aralık :)Eki Görüntüle 2567996
Normaldir canım insAllah tedirgin olma dinlen içerde beklemiş kandır muhtemelen yine olursa bı Dr git ama bence ihmal etmeKızlar lavobaya gittim çamur gibi.leke geldi baya normal mi
MaşAllah cnm sağlıkla gelsin insAllah ikinci prensesinKizlar bu arada benim cinsiyet kesinleşti
2.kizim geliyor inşallah
Bugün kontrolüm vardı
Yolunda herşey çok şükür
Ayyyy saglikla dogsun prensesKizlar bu arada benim cinsiyet kesinleşti
2.kizim geliyor inşallah
Bugün kontrolüm vardı
Yolunda herşey çok şükür
Sağol canım çok teşekkür ediyorumMaşAllah cnm sağlıkla gelsin insAllah ikinci prensesin
İnşallah canım inşallahAyyyy saglikla dogsun prenses
Maşallah sağlıcakla gelsin prensesKizlar bu arada benim cinsiyet kesinleşti
2.kizim geliyor inşallah
Bugün kontrolüm vardı
Yolunda herşey çok şükür
Cok teşekkür ediyorumMaşallah sağlıcakla gelsin prenses
Ya çok üzüldüm kuzum ya bı an önce toparla minigimize dikkat etDünü hastanede geçirdim çok bulantılarım.oldu dudaklarim felan çok kurudu doktor dört tane serum taktı progestan iğne yaptı halini verdi 15 gün kullan önlem amaçlı dedi bugünde tahlil yapacak büyük ihtimalle vücutta enfeksiyon var dedi bukadar kusmam normal değil dedi mecbur antibiyotik başlıcaz dedi duruma göre bakalım bi saate giderim hastaneye ne çıkcak sonuçlar
Seninde kesinleşmiş kızın olacağı maşallah ❤sağlıcakla gelsin
Ya çok üzüldüm kuzum ya bı an önce toparla minigimize dikkat et