- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
tskler cnmAy süper canım maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tskler cnmAy süper canım maşallah
Ayy hayırla saglikla buyut ins evladını cnmKızlar çok şükür sağ sağlim civcivimi kucağıma aldım tam geçen hafta Bugün allah herkese nasip etsin sağlıcakla kucağınıza alın
gözünüz aydın sağlıkla alın kucağınıza . benim gecikmenin 9. günü idrarda negatif çıktı kan vermedim henüz bana da dua edin lütfenEki Görüntüle 2566421 kizlar dünkü sonucum
Inş geç dollenmedir cnm bence baya olmus kan versen iyi olurgözünüz aydın sağlıkla alın kucağınıza . benim gecikmenin 9. günü idrarda negatif çıktı kan vermedim henüz bana da dua edin lütfen
Maşallah canım çok güzel çıkmışEki Görüntüle 2566421 kizlar dünkü sonucum
Inş geç dollenmedir cnm bence baya olmus kan versen iyi olur
Ben de görmeyince endiselendim dünTakvimi niye kaldırdın yahu korktum bi an adet oldun diye neyse hadi gözün aydın hep böyle sağlıcakla devam eder insallaj❤
Ben de görmeyince endiselendim dün
Ama testleri görünce rahatladım ☺
Senin nasıl gidiyor?yolunda değil mi herşey
İnşallah azalircanim 3.aydan sonra ben çok yaşamadım .belli saatler de yaşıyordum ama gerçekten zor .ilaç verir belki doktorun bir Danış bakalımAh ah kötüyüm ben ya bebek iyi allaha şükür ama ben fenalardayim kusmaktan bıkmış durumdayım rapor aldım iş yeri için annemde kalıyorum nasıl geçecek günler bilmiyorum insanlar nasıl dayanıyor anlamıyorum
Ayy çok sağol cnm insMaşallah canım çok güzel çıkmış
Kimyasal şüphesi kalkmış oldu artık süper bir değer ,sağlıkla al kucağına inşallah
Bi heves yaptım sonra sivilceleeim çıktı korktum kaldirdim heves korku hepsi aynı anda yasiyorum inan cnm yaaTakvimi niye kaldırdın yahu korktum bi an adet oldun diye neyse hadi gözün aydın hep böyle sağlıcakla devam eder insallaj❤
Bian önce geçer ins cnm o donemler zor oluyo gercektenAh ah kötüyüm ben ya bebek iyi allaha şükür ama ben fenalardayim kusmaktan bıkmış durumdayım rapor aldım iş yeri için annemde kalıyorum nasıl geçecek günler bilmiyorum insanlar nasıl dayanıyor anlamıyorum
Geçer geçer kuzum inşallah 11 12 haftada azalıp bitecekAh ah kötüyüm ben ya bebek iyi allaha şükür ama ben fenalardayim kusmaktan bıkmış durumdayım rapor aldım iş yeri için annemde kalıyorum nasıl geçecek günler bilmiyorum insanlar nasıl dayanıyor anlamıyorum
İnşallah azalircanim 3.aydan sonra ben çok yaşamadım .belli saatler de yaşıyordum ama gerçekten zor .ilaç verir belki doktorun bir Danış bakalım ☺
Bi heves yaptım sonra sivilceleeim çıktı korktum kaldirdim heves korku hepsi aynı anda yasiyorum inan cnm yaa
Bian önce geçer ins cnm o donemler zor oluyo gercekten
Geçer geçer kuzum inşallah 11 12 haftada azalıp bitecek
Eki Görüntüle 2566064 kizlar mrb adete 1 kaldı t baya koyu cikti
Kızlar çok şükür sağ sağlim civcivimi kucağıma aldım tam geçen hafta Bugün allah herkese nasip etsin sağlıcakla kucağınıza alın
Valla ya büyüyorlar anlamadanVerdi vermez olurmu serum verdi 1000cc lik onu yediğim halde kaç defa kustum ilaç ise yaramadı diye değiştirdi zoran verdi en ağırı bu dedi ama oda ise yaramadı günde 4 5 defa kesin kusuyorum artık bedenen alınmaktan başka çarem yok ama çok zorlanıyorum annemde olmak iyi oldu en azindan biseyler hazırlıyor evde hiç bise yiyemiyorum bir an önce geçsin diye dua ediyorum ne güzel valla sizin gibi şanslı analardan olmak isterdim seninki de maşallah ne çabuk büyüdü ya