- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
Ins cnm yaaa insMaşAllah kız insAllah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins cnm yaaa insMaşAllah kız insAllah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın
Takvim yakışmış canım MasAllahIns cnm yaaa ins
Ins kaldirmadan devam eder cnmTakvim yakışmış canım MasAllah ❣
İnsAllah canımIns kaldirmadan devam eder cnm
Erken öğrenmekte ayrı zormus biturlu 4.haftaya gelemedikİnsAllah canım
Aynen kız bende öyle oldum ama hep erken öğrenme çabasındaydimErken öğrenmekte ayrı zormus biturlu 4.haftaya gelemedik
Zatenn son dr tüp bebek dedi, eşim diyor anasına çekmiş parasız gelmeyecek
Çok haklısın cnm adet bi geçseydi cidden bide kalpatimi duysaydim baya rahatlardim
Yaaa aynen 1 hafta kala öğrendim tam 3 haftalikken zaman gecmiyokiAynen kız bende öyle oldum ama hep erken öğrenme çabasındaydim
Bu sefer icimden eklemek geldi cnm yaaTakvim eklemissin ❤
Rabbim sağlık versin de geçiyor biraz zor olsa daYaaa aynen 1 hafta kala öğrendim tam 3 haftalikken zaman gecmiyoki
Ins olumlu sonuçlanır cnm suan tam adet belirtilerim başladı çok tedirginim kafamdan atamiyorum biturlu karingurultusu sivilce akinti ve rahimde boyle aciklik gibi hissederdim o basladi hepsi var yaniRabbim sağlık versin de geçiyor biraz zor olsa da
Oluyor canım öyle bende öyle hissetmiştim inanIns olumlu sonuçlanır cnm suan tam adet belirtilerim başladı çok tedirginim kafamdan atamiyorum biturlu karingurultusu sivilce akinti ve rahimde boyle aciklik gibi hissederdim o basladi hepsi var yani
Çok güzel yaa benim testimde böyle çıkmıştı adet günü değerim de 3500 lerdeydi inş seninde değerin çok güzel artmıştır. Ne zamn kan vercen ?Eki Görüntüle 2566064 kizlar mrb adete 1 kaldı t baya koyu cikti
Ay süper canım maşallahEki Görüntüle 2566064 kizlar mrb adete 1 kaldı t baya koyu cikti
Sağlıklı bir omru olsun inşallah canımKızlar çok şükür sağ sağlim civcivimi kucağıma aldım tam geçen hafta Bugün allah herkese nasip etsin sağlıcakla kucağınıza alın
Cumartesi 62.6 çıkmıştı cnm bugünde verdim ama sonuç yarin cikacak 3000 falan değildir benimki dahaÇok güzel yaa benim testimde böyle çıkmıştı adet günü değerim de 3500 lerdeydi inş seninde değerin çok güzel artmıştır. Ne zamn kan vercen ?