Ailem uzak çağırsam hemen gelir annem hatta geçen belim ağrıyo diye geliyim dedi de yok dedim haftaya gelirsin biraz buzluk için bişeyker yapar koyarız, doğumdan sonra kalbalaık çekilince 2 çocukla uzun süre yemek sorun olur aç kalmayalım buzlukta bişeyler olsun diye.
Kv yakın ama işte ama ben öyleyim maalesef kimseden yardım isteyemiyorum kendi aileme bile aman yorulurlar aman yapmak zorunda değiller falan. Kendi içlerinden geliyo da annem ablam mesela geldikleri zaman hiç oturmaz kendi kendilerine yaparlar ne işim varsa. Kv annemle yaşıt ama daha yaşlı ve şimdiye kadar bana bişey yapmadı yardımcı olamadı, hep yardım edeyim der ama benim şunu yap bunu yap dememi bekler heralde görğmceler de öyle, zaten kendilerine de pek yardımcı olmuyorlar hepsi kendi halinde, böyle olunca bende onlardan yardım isteyemiyorum. Ben elimden geldiğince kv ye yardım ettim hep ama yaşı diye sonuçta. Kazıları benim kadar yapmaz yapmadılar.
Ama kızlarına yardımcı oluyor, çocukları kocaman, evlerini pek önemsemiyor hep yapamıyorum yetişemiyorum diyolar e o da anneleri mecburum diye gidip yardımcı okuyo onlara. Ki kızları yakın olmasına rağmen pek gidip gelmeleri yok düşün, bana daha sık geliyo, zaten. Hep söylüyodu, burda dinleniyorum, ev düzenli, temiz, mutlusunuz çocuğa çok güzel bakıyorsun falan bana yardıma ihtiyacı yokki diyo herkese zaten
Şimdi ben nasıl bana yardım edin şunları yapın diyiiym ki. Diyorum ya kendi anneme bile çok çok sıkışmazsam anne gelebilir misin demem asla. O sesimden anlar çıkar gelir o ayrı. Ben hep dua ediyorum Allah kimseye muhtaç etmesin, sevmiyorum birilerinin yardım etmesini, olduğu kadar işte diyorum. Millet rahat herşeyini yaptırıyo kv leri kullanıyor valla görüyorum hep gezme tozma peşinde. Bizimkiler genç olsa bende bırakırdım sık sık ama maalesef annemde yaşlı kv de, güvenemiyorum kimseye ya kötü biely bu..