- 2 Ocak 2019
- 598
- 1.767
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğumdan sonra uyku mu oda ne dicrksinUykulaar haram olduuuu dirririm dirririm
Zeybltaslan kuzum ağrıların çok normal .
benımde inanılmaz ağrılatım olmuştu.
Son testin maşallah çok güzel çıkmış ♥
Aman ne silinmesi sus gayet güzel koyulaşıyor maşallah deBuda sabahki sanki ilerleme olmuyormuş gibi geliyor beni en çok korkutan diş ağrısı bende sekoya soruyorum diğerinde bu kadar ağrım varmıydı diye hafızam o günleri silmiş sanki hatırlayamıyorum ne ağrıları çektim ne kadar sürdü
Refle kaç gün var ? Bence gayette koyuBuda sabahki sanki ilerleme olmuyormuş gibi geliyor beni en çok korkutan diş ağrısı bende sekoya soruyorum diğerinde bu kadar ağrım varmıydı diye hafızam o günleri silmiş sanki hatırlayamıyorum ne ağrıları çektim ne kadar sürdü
Doğumdan sonra razıyım da bu reflü beni bitirdiDoğumdan sonra uyku mu oda ne dicrksin
Gayet güzel cnm testin bence yapma artık kız tereddüt etme seninle insAllah meleğinBuda sabahki sanki ilerleme olmuyormuş gibi geliyor beni en çok korkutan diş ağrısı bende sekoya soruyorum diğerinde bu kadar ağrım varmıydı diye hafızam o günleri silmiş sanki hatırlayamıyorum ne ağrıları çektim ne kadar sürdü
Aman ne silinmesi sus gayet güzel koyulaşıyor maşallah de
Refle kaç gün var ? Bence gayette koyu ♥
Gayet güzel cnm testin bence yapma artık kız tereddüt etme seninle insAllah meleğin
Inşallah kuzum ya aynen bi kaç gün ara versem iyi.olacak
Ay maşallah koyulmuş iyiceBuda sabahki sanki ilerleme olmuyormuş gibi geliyor beni en çok korkutan diş ağrısı bende sekoya soruyorum diğerinde bu kadar ağrım varmıydı diye hafızam o günleri silmiş sanki hatırlayamıyorum ne ağrıları çektim ne kadar sürdü
Ay maşallah koyulmuş iyice
Gülüm çok guzel koyulasma hatta gününe göre çok iyiBi bana açık geliyor Herald e gerçi eski testlerime göre çok iyi inşallah böyle artarak devam eder ❤❤
Gülüm çok guzel koyulasma hatta gününe göre çok iyi
Inş allahin izniyle saglikla devam edecek bu minnos
Zeybltaslan zeyno maşallah çok güzel koyulaşmış testin
Ağrılardan hiç korkma yerleşme ağrısı onlar,ben kasık ve bacak ağrısından duramıyordum başlarda