- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geliyor mu yoksa bebiş ?H E nirdesin kız sanki ben doğuruyorum ya
Kuzum gitindim randevuya gitcem şimdi ana doğurmuyorum henüz sancı manvı tık yok bakalım doktor ne dicekH E nirdesin kız sanki ben doğuruyorum ya
KeşkeGeliyor mu yoksa bebiş ?
Bu sabah aklıma geldi
Sanki bugün doğacak gibi hissettim
Keşke
Ama benım kızda hiçbir hareket yok teyzeleri
Geldim randevudan kızımız iyi keyfi yerindeNazlı cıktı senin kız mübarek
Allah yardımcın olsun canım Rabbim rahat doğumlar nasip etsin bu arada benim de kalp atışını duyduk bugün çok şükür düşükler de olduğu İçin iğne ve progestan verdiGeldim randevudan kızımız iyi keyfi yerinde
Doktorum 1 hafta daha bekleriz sonra suni sancı için gün vericem dedi .
Doğum belirtisi maalesef yok şimdilik
Canım pilates topu,squat ,merdiven inip çıkma gibi şeyler denedin mi ?dans etmek de işe yarar belkiGeldim randevudan kızımız iyi keyfi yerinde
Gözün aydın canımAllah yardımcın olsun canım Rabbim rahat doğumlar nasip etsin bu arada benim de kalp atışını duyduk bugün çok şükür düşükler de olduğu İçin iğne ve progestan verdi
Emin değilim ama iltihap göstergesi olabilir sanirimKızlar idrarda lökosit artısı ne demek
Allah razı olsun canım teşekkürlerGözün aydın canım ☺☺
Canım bebek kanala girmiş mi çatı ölçümü yapıldı mi herşey uygun mu normal icinGeldim randevudan kızımız iyi keyfi yerinde
Geldim randevudan kızımız iyi keyfi yerinde
Hamileliğimin ilk başından beri pilates yapıyorum . Hergün 10 bin aşağı adım atmadım .Canım pilates topu,squat ,merdiven inip çıkma gibi şeyler denedin mi ?dans etmek de işe yarar belki☺
Bebek kanal da değil ama pozisyonu uygun 1 saate biel girer kanala dedi . Çatı muayenemde güzel geçti çok güzel dedi .Canım bebek kanala girmiş mi çatı ölçümü yapıldı mi herşey uygun mu normal icin
Merhaba canım benimde hiç sancım yoktu suyum gelmişti kızımda suni sancı yardımıyla doğurdum hiç endişe etme inşaAllah suni sancıda açılmayı çok hızlandırıyorBebek kanal da değil ama pozisyonu uygun 1 saate biel girer kanala dedi . Çatı muayenemde güzel geçti çok güzel dedi .
herşey normale uygun ama işte sancım yok bakalım
Son 2 cnmicecreamm ne yaptın cnm ?
Bizde öyleydik oğlumda neler neler valla gelmeyince gelmiyor ama kg su nasıl canım, eğer kg uygunsa bir anda da kanala girip doğum başlayabilir bol merdiven inip çıkma ve yerleri dizlerin üstünde elde silmeyi önermişti dr bana son 1 2 hafta. Sağlıkla gelsin inşallahHamileliğimin ilk başından beri pilates yapıyorum . Hergün 10 bin aşağı adım atmadım .
evde her akşampilates topunfa çalılıyorum . Kegel egzersizi göğüa egzersizi hepsini yapıyorum hatta korunmasız ilişki