- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Okadar çok duygu yasıyorum ki kuzuH E kuzu heyecan varmı
korku , endişe, mutluluk, heyecan, hüzün
Ben kafayı sıyırmadan geleydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okadar çok duygu yasıyorum ki kuzuH E kuzu heyecan varmı
Okadar çok duygu yasıyorum ki kuzu
Ah keşke yaaaAyş kıyamam ya inşallah güzel haberler le gelirsin kuzu kim bilir belki doğum yapıp gelirsin
kuzuum yaa Allah bir avazda kurtarsın inşallahh sağlıkla kucağına al. iyi haberlerini bekliyorum inşallahh.Okadar çok duygu yasıyorum ki kuzu
Günaydın herkese
H E heyecanla bekliyoruz duruyu
icecreamm Gonulmeyvesi Zeybltaslan rosebatum B BirPrensesAnnesi sizden de iyi haberler gelir inşallah en kısa zamanda
Ah keşke yaaa ♥
sağol kuzum Allah raZı olsun
En yakın zamanda rabbim nasip etsin♥
Günaydın canım hayırlısı ben koyverdim artık olursa olsun olmazsa napimGünaydın herkese
icecreamm Gonulmeyvesi Zeybltaslan rosebatum B BirPrensesAnnesi sizden de iyi haberler gelir inşallah en kısa zamanda
Günaydın canım iyiyim şükür sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız
Günaydın canım iyiyim şükür sen nasılsın
günaydın canımmGünaydın herkese
valla bu aydan sonra artık bende öyle yapacamGünaydın canım hayırlısı ben koyverdim artık olursa olsun olmazsa napim
Günaydın herkese
kuzuum yaa Allah bir avazda kurtarsın inşallahh sağlıkla kucağına al. iyi haberlerini bekliyorum inşallahh.
Sağolun kızlar doğum falan yaparsam morcivertkedi , Brrk , G gamzeli_bebis sizlere haber verirCnm Rabbim zahmetsiz kolayca sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin
Ya ben senden çok umutluydum bu ay ovu testlerin koyuydugünaydın canımm
benim bugün lekem geldi
normalde adet günüm yarın
pek umudum yok
7 düvele bile duyururum
7 düvele bile duyururum
Günaydın herkese
Ben bi doğuramda bayram yapın buralarda