- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 33
hmm anladm canm hadi bakalım allahm sağlıkla getirsin minnoşlarımızıBen yazdım öyle canım takvim benimle ilerlesin diye çünkü 20 girince 5 haftalık gösteriyor benim geç yumurtlama oldu da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm anladm canm hadi bakalım allahm sağlıkla getirsin minnoşlarımızıBen yazdım öyle canım takvim benimle ilerlesin diye çünkü 20 girince 5 haftalık gösteriyor benim geç yumurtlama oldu da
Aminn inşallah canım kese görmeye ne zaman gitcen canım doktora göründün mü hiç ben sadece kanda baktırdım iki kere hiç doktora gitmedimhmm anladm canm hadi bakalım allahm sağlıkla getirsin minnoşlarımızı
Gelmedi hala kuzumCanım doğum yaptin mi diye bakayım dedim sanırım hala gelmemiş kuzu sağlıcakla doğsun inşallah
:)) 4+4 se misal zaten 5. haftanın içindesin takvim onu gösteriyorBen yazdım öyle canım takvim benimle ilerlesin diye çünkü 20 girince 5 haftalık gösteriyor benim geç yumurtlama oldu da
cumartesi giddicem canm bende ilk defa.. tam 5 oluyorz ozamn..inşallah görünür =)Aminn inşallah canım kese görmeye ne zaman gitcen canım doktora göründün mü hiç ben sadece kanda baktırdım iki kere hiç doktora gitmedim
İnşaAllah canım bende henüz doktora gitmedim pazartesi gitmeyi düşünüyorum en azından bi kontrol ettirmek lazım kese görünmesede diye düşünüyorumcumartesi giddicem canm bende ilk defa.. tam 5 oluyorz ozamn..inşallah görünür =)
AYNEN CANM KESNLKLEEE...bende bugn tekrar kan verdim bide salı vermiştim bakalım değerim 396 dan kaça çıkmış görücz ona görede cumartesi doktra gidicmİnşaAllah canım bende henüz doktora gitmedim pazartesi gitmeyi düşünüyorum en azından bi kontrol ettirmek lazım kese görünmesede diye düşünüyorum ☺
Gonulmeyvesi gönül kuzum biliyorsun benim adetim 1 hafta geçene kadar nerdeyse testlerde çıkmadı geç döllenme olduğu için umudunu kaybetme
Hadi bakalım canım güzel haberlerle gelirsin inşallahAYNEN CANM KESNLKLEEE...bende bugn tekrar kan verdim bide salı vermiştim bakalım değerim 396 dan kaça çıkmış görücz ona görede cumartesi doktra gidicm
Ya evet bi ara o moda giriyo insan sonra silkelenip kendine gelip tekrar basliyosun ama ins bu ay sendende guzel haberler alırız cnm
Eki Görüntüle 2545870 cnm bu baya belirgin çıktı digerlerinde de belli belirsiz ama hep sonra
Al bendende okadarYok be nerde iki haftadır tik yok bizde adam bugün diyo yarın yaparız surat aşınca yanaşıyor deik alırsın üçün birini zaten istekli bi insan değilim böyle denince delleniyorum bu ay bise çıkmaz benden
1 tanesi böyle çıktı cnm bu sabahkide negatifBence var gibi ya
Ayyy 40.haftaya gelmişsin nınİnşallaahh kuzumm inşallaahhh
Al bendende okadar
Işte yum günleri olsa yeter sonra kocaya gerek yok
Ben 40 i beklerken 42 de gitmiştim de kendi kendine gelmemişti bu kez yavrularımız vaktinde gelirler inşallahGelmedi hala kuzum
Normal doğumlr çoğunlukla gününü doldururmus zaten bakalım çarşamba günü günümüz doluyor . Doktorum bakalım ne dicek heyecanla beklıyorum
Aynen öyle kuzum şuan 39+2 günlüğüzAyyy 40.haftaya gelmişsin nın
Ben 39dan sonra nefes alamadım oğlumda artık wcye bile gitmek işkence olurdu oturup kalkmak o karnı taşımak şu an çok iyi anlıyorum seni, bir an evvel sağlıkla doğsa artık diye dua ediyorsundur
Doktorun ne güzel 42 ye kadar beklemiş benımki maalesef okdr bekletceğe benzemiyorBen 40 i beklerken 42 de gitmiştim de kendi kendine gelmemişti bu kez yavrularımız vaktinde gelirler inşallah